Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על הפרגון.

ה-NSX אכן מדהימות (שני הרכבים שצילמתי במקרה שייכים לחברים שלי), רכב מאוד מיוחד שאני מאוד אוהב ומקווה לקבל סיבוב על אחת מהן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תענוג לעיניים. במיוחד זה

10688137_10152594698474962_2892778200957115753_o.jpg

גם למרצדס שלך לא חסר.

בארץ רוב מכוניות היוקרה בגיל הזה שייכות לאנשים שלא באמת יכולים להרשות לעצמם להחזיק אותן והן גם נראות בהתאם. :cry:

שאלה- החלקים והמכלולים שמוחלפים בגיר הם מקוריים חדשים או משופצים/תחליפיים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כל מה שהוחלף בגיר הינם חלקים חדשים לחלוטין ומקוריים שנרכשו ישירות מגרמניה (זו הסיבה שהרכב היה מושבת למשך 3 שבועות, חיכינו למשלוח שלהם).

לא רציתי להתפשר כיוון שהרכב ננהג חזק ולכן העדפתי ללכת על הדבר הכי קרוב לרכישת גיר חדש.

מעבר לזה רציתי שהוא יבנה כמו שצריך כדי שיהיה לי בסיס טוב לשדרוג תוכנת ניהול הגיר שאני מתכנן להתקין בהמשך.

לגבי המראה של הרכב שלי, הוא אומנם לא תפלץ מכוער אבל גם לא יפה במיוחד, זה כרגע מה שאני מנסה לשנות, הוא לאט לאט יקבל לוק יותר אגרסיבי אם כי לא בצורה קיצונית (אני לא אוהב תוספות מצועצעות ומשתדל לתת נגיעות שהן יחסית מינימליסטיות אבל שנותנות את האפקט המבוקש).

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

עוד שרשור מדהים מבית היוצר ההונג קונגי ולנו נותר רק לרייר.

תתחדש :-D.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
פרוקסימה זה גם משהו שהציעו לי לעשות אבל באופן אישי אני לא מתחבר לכרום.

חוץ מזה נראה לי שלקסוס גמרו את כל הכרום בשנות ה-90 על כל מיני ג'אנטים מוגזמים....

;)

לגבי ה-911 RS הכחולה, בתור אחד שלא מת על פורשה אני מודה שהדגם הזה ובמיוחד בצבע שבתמונה או בצהוב פשוט נראה מדהים, הרבה יותר יפה מה-911 שבאו אחריו.

ומה לגבי זהב ?

פורסם

לא מתחבר לצבעים שמשדרים בלינג בלינג, מסוג הדברים שאני אולי אוהב על רכב אחר אבל לא על הרכב שלי (למרות שזהב היה יכול להתאים לצבע הרכב שלי).

בכל אופן האופציות שהעלת בהחלט יפות (חלקן לפחות לטעמי) אבל אני מאוד שלם עם בחירת הצבע שלי, בתוך ים הרכבים עם קאליפרים צהובים\אדומים הצבע הזה קצת יותר ייחודי לטעמי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לזכור שאחרי הכל מדובר בקליפרים, לא בקלצ' של סדאם חוסיין :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמע עבודה מדהימה.......

מה לגבי גיר מחוזק קיימת אופציה ?

לגבי הקאליפרים... יצא די דומה ל ברמבו ב STI שלי...

1980.jpg

פורסם

נראה לא רע הצבע על הקאליפרים, איפה הבחור יושב? אני צריך כמה תיקוני צבע בסניק שלי. איך המחירים שלו בהשוואה לפחחים בטירה?

(או במילים אחרות, נראה בן זונה, וגם הצבע שנבחר בולט מצד אחד אבל לא צועק מצד שני. nice going!)

• תוכן חדש...