Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מקווה שזה המקום לשאול.

רכב ליניסנג בן שבוע - יונדאי I35 2015 Inspire

הרכב הגיע עם מערכת המולטימדיה כפי שמופיע בצילום המצורף.

Caapture.JPG

הדבר הזה פשוט גרוע!

זמן עלייה מרגע הכנסת מתח/התנעה מעל חצי דקה

מערכת הניווט מגמגמת ונתקעת

החיבור לטלפון איטי ולא ניתן לתפעול מההגה

תפעול שירים מ USB נתקע - ודפדוף בין השירים/תיקיות וכ"ד גרוע - לא זורם וגורם לך להתעסק איתו יותר מידי

תפעול כללי לא נוח ואיטי

בקיצור - מוצר פח.

רוצה המלצותיכם למוצר חליפי איכותי.

הדברים שחשובים לי מאד:

התאמה מלאה פיזית לרכב (להוציא הקיים ולהכניס חדש בלי לעשות שינייים בפלסטיקים של הדש)

התאמה מלאה לדגם רכב זה+ לשליטה מההגה

מערכת ניוויט waze

שידע לנגן מוזיקה מ USB בצורה תקינה ובשליטה/דפדוף מהיר והגיוני.

בקיצור רוצה מוצר איכותי במחיר שפוי ;-)

אשמח להמלצות לדגמים ספציפיים שידועים כאיכותיים

מה אתם אומרים?

פורסם

מעבר לעלות 2DIN אפטרמרקט

יש עלות עבודה

עלות מסגרת רדיו {אם ניתן להשיג ל 2015}

עלות מתאם שליטה מגלגל ההגה {אם קיימים כפתורים יעודיים לכך}

מה זה תקציב שפוי.?

פורסם

קשה לי להגדיר תקציב מדוייק כי לי יודע מה רמת המחירים - בו נתחיל בזה שניראה מה האופציות ואז ניראה עם בכלל יש על מה לדבר

לא הבנתי מה זה -

2DIN אפטרמרקט

פורסם

אם אתה מדבר על תקציב "נוח" למכשיר איכותי שעונה לדרישות שלך

אז ה-Pioneer AVHX2650BT יכול להתאים.

גודל סטנדרטי של מכשיר מולטימדיה הוא 2DIN

בעוד שגודל של רדיודיסק סטנדרטי הוא 1DIN

מערכות OEM הם מערכות מקוריות שמגיעות עם הרכב ע"י היצרן

מערכות Aftermarket הם מערכות של יצרנים {כמו פיוניר\קנווד\קלריון למשל} שבאות כתחליף {בדרך כלל איכותי יותר} למערכות OEM.

פורסם

הפיוניר הוא מכשיר חדיש הוא עובד עם וייז בעזרת אפליקציית "אפ-רדיו" של פיוניר

הוא מכשיר טוב מאוד וזול שמציג תמורה גבוהה לכסף ,אני לא מכיר את המערכת בקישור

וגם לא מצויין מחיר ,אם אתה מעוניין במכשיר יותר יוקרתי יש לפיוניר גם מכשירים ברמה יותר גבוהה.

פורסם

אני כל כך מבין אותך..

גם אני נכוויתי מהמערכת הזאת בדיוק במיצובישי אטראז' , בדיוק אותן תקלות. המצחיק הוא שבגיל קאר אמרו לי שכדי לפתור את בעיית השירים הנתקעים ב USB צריך להוציא את הכרטיס זכרון של הניווט, זה עוזר אבל לא לגמרי.. בניגוד אליך החלטתי להתלונן לכלמוביל לפני שאני קונה משהו אחר (גם ככה רכב ליסינג) ואחרי לא מעט טלפונים והתכתבויות הסכימו להחליף לי לדאבל דין של JVC עם מאפיינים דומים, זה נבע מזה שהדאבל דין של JVC מתאים בצורה מושלמת לרכב הנ"ל בלי החלפת פלסטיקים וכדומה..כל זאת אחרי שהוכחתי את טענותיי לטכנאי ששלחו אליי.

חשוב לומר שאם אתה רוצה לשדרג למשהו איכותי אז תשקיע, במקרה של המערכת הזאת לדעתי כל מערכת אחרת תהווה שדרוג משמעותי.

• תוכן חדש...