Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי ששכחתם משהו חשוב ולדעתי זה מה שהדליק את הנורה:

הוסיפו חצי ליטר שחסר כנראה לדעתם מפירוק צירייה

amirttnn, הייתי מציע לך לשכוח לגמרי מהממיר מומנט מכיוון שהמחשבה עליו לא עושה טוב לבעלי רכבים כפי ששמת לב. הרכב הוא רכב משומש ובדיקות שלו לא יהיו מושלמות.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת:

אתה במיקרה ניצלת. ואולי בזכות הפורום הזה....

אחריך זה שיגיע בספק אם הוא יינצל או קרוב לוודאי ייפול למלכודת.

אחד לא מצליח אבל אחריו יגע משהו . כל אחד זה שמונה אלף. אחלה כסף. אבל אנחנו עם ישראל עם סגולה.

סע רק בדרכים טובות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ל gollu אכן ניסו ולא הצליחו למרות הנחרצות שלהם שלדעתי היא חוצפה שלא נתקלתי כמוה הרבה זמן.

הרכב נוסע חלק ללא כל בעיות כי אין בעיה בגיר בטיפול הבא אשקול להחליף ממיר מומנט לפי המצב שיהיה,כרגע

הרכב נוסע מעולה ועבר מספיק זמן ומרחק כדי לעדכן שצריך להיזהר ולבדוק גם מוסכים מורשים ולהתייעץ ולא להחפז להסכים

לכל תיקון בטח שמדובר בסכומים שהם משמעותיים מאוד!!

פורסם

ניצלתי בזכות ניסיון רב שנים שלי עם רכבים דוקא בפורום היו ספקנים מאוד לגבי החשדות שלי שהתאמתו לבסוף על ידי מומחים גדולים ממני.

שווה להתיעץ זו מסקנתי היחידה מהסיפור שלי

פורסם

עד כמה שאני יודע, כאשר מפרקים צירייה ברכבים עם גיר של AL4, לא נוזל שמן גיר. אז חוסר גיר לא גרם לבעיה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
עד כמה שאני יודע, כאשר מפרקים צירייה ברכבים עם גיר של AL4, לא נוזל שמן גיר. אז חוסר גיר לא גרם לבעיה.

אלעד

נכון מאוד

פורסם

עצוב.

אני עובד שנים רבות עם מוסכים, יותר עם מוסכי רשת של היבואנים, וכמעט אף פעם לא נתקלתי בתהליך "עיוור" כזה, שמוליך את הלקוח להוצאה הכי גדולה האפשרות.

סיכום הדברים, כמו שאני רואה אותו, הוא שהמוסך הזה איבד פרופורציות, וזה ממש לא מתאים למוסך יבואן. הם לא ניסוי לראות את המצב מנקודת המבט של הלקוח (אבל זה אולי משהו שקורה כשאתה מגיע למוסך להחלפת מצבר ואומר לעם לעשות טיפול גדול "על הדרך" למרות שזה לפני הזמן). הם מחליטים שאין לך מה לעשות עם הכסף, קופצים על הסוס הזה ומנסים לדהור איתו לעבר האופק...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

עולה מהסיפור סוגיה שלי לפחות לא ממש ברורה, אשמח אם מישהו מאנשי המוסכים יחווה דעתו.

אם המוסך באמת ובתמים חשב שהגיר מצריך שיפוץ מיידי, אז זה יחסית פשוט. רמה מקצועית נמוכה וחוסר איכפתיות כלפי הלקוח.

אבל, אם המוסך ניסה להשחיל שיפוץ גיר, כשהוא מבין שאין בכך צורך:

האם מתוך כוונה לשלוח את הגיר לשיפוץ? אז איפה הרווח הגדול שלו שמצדיק לרמות לקוח ותיק? הרי על השיפוץ הוא ישלם למכון הגירים, פירוק והרכבה הוא יעשה. בקיצור, איפה הבוננזה ?

או, ויותר חמור, האם הוא התכוון שלא לשפץ את הגיר כלל, אלא אולי רק להחליף שמן גיר, לשטוף עם גרניק ולגבות עלות של שיפוץ?

זה כבר נראה מאוד רווחי :evil:

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

ואם לדודה חיה היה מל"ט

סתם אתם מנסים להדביק עברות פליליות למוסך שאתם לא מכירים ואני אומר לאור הכרות עם הגיר הזה יותר 10 שנים חכו קצת המנורה עוד תדלק שוב

פורסם

כשאומרים לך במוסך "הלך ה..." - ב-99% חרטה. או שעובדים עליך או שאין להם מושג מה הבעיה שזה קורה לא מעט כי מוסכניקים מאוד לא מקצוענים. לא מתקנים כלום. פשוט מחליפים דברים על ימין ועל שמאל סתם. תחזור לפרקים של יצאת צדיק.

פורסם

עזוב את אתה סתם זורק סטיגמות ומלכלך בלי בושה ומלהיט את הרוחות ברוב המקרים שמוסך אומר שהחלק כלשהו לא תקין אז הוא לא תקין באחוז קטן המוסך מפספס באבחנה שלו ובאחוז יותר קטן הו מנסה להשחיל אותך

ביצאת צדיק יצא כי המוסכים מכל בעלי המקצוע השונים שנבדקו בתוכנית הזאת הם יצאו הכי אמינים מכולם

פורסם (נערך)

על אין עשן בלי אש שמעת? המוסכים הרוויחו ביושר את הסטיגמה המכוערת שיש עליהם וזה לא מהיום ולא מאתמול, ומניסיוני האישי אגיד לך - בצדק - זה עולה לכולנו בבטיחות בסוף כי אנשים לא מתקנים דברים ובורחים מהמוסכים כשהם שומעים הצעות תיקון, כי הם פשוט לא מאמינים למוסך שזה התיקון הדרוש, ולא רק כי המחירים מופקעים בטירוף שזה בעיה בפני עצמה. אל תנסה לספר לי שיש לנו בעלי מקצוע כל כך טובים כי אני לא אאמין לך. אני עוד לא דיברתי על בעלי צמיגיות מסוימים שחוץ משחור על הידיים יש להם גם שם אדום. אני יודע שאני מכליל, אבל אין לי אפשרות לעשות רשימת מכולת. ראיתי במו עיני איך מגיע רכב עם צמיגים גמורים לפנצריה ושם חדשים, ומגיע רכב אחר והפנצרמאכר מרכיב לו את הגמורים בזול. כולנו גם ראינו את המקרה ביצאת צדיק שפנצרמאכר דחף לאישה שלא מבינה 4 צמיגים ו-4 גנטים במחיר מופקע כששלה תקינים לחלוטין. פשוט עצוב. אל תנסה לספר לי שמוסכניקים הם טובים, פשוט תמנע מזה כי זה לא נכון.

עריכה אחרונה על ידי dmkz1111
פורסם

אתה סתם מקשקש וממחזר שטיגמות מתוקפת הגשש שעוד הייה מופיע

וגם מעלה טענה חדשה שכל תאונה קשורה למוסכים

ומי שחושב שכולם גנבים....אתה יודע את ההמשך

פורסם

תראה אם אתה איש מוסכים ומגן על מוסכים אז גם אחרים שקוראים את התגובות שלך יתייחסו לכך בהתאם. בוא נעשה סקר בקרב סוכני ביטוח - מה עדיף - ביטוח ישיר או סוכן - בוא תגיד לי אתה מה הסקר הזה שווה. נו באמת.

• תוכן חדש...