Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם בטוח להיכנס לכפר קרע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לעשות טסט לאוטו, ולתקן כמה דברים.

האם, מאז שצוק איתן נגמר, בטוח להיכנס לשם?

אין מחסום של דאע"ש בכניסה או משהו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני שבועיים הייתי במועצה באום אל פחם ויצאתי בלי שום בעייה או הרגשה של איום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סליחה על השאלה הבוטה, אבל נהג לילה - אתה יהודי?

קודם כל השאלה ממש לא בוטה.

אני יהודי ישראלי יליד הארץ. שירתתי 3 שנים כלוחם ועוד שירות פעיל במילואים עד גיל הפטור.

אני מגיע ללקוחות ולמהנדסים בכל הארץ ועקב כך גם למועצות ולמשרדים שנמצאים בכפרים ערביים. הדבר היחיד שאני לא עושה זה לעבור את הקו הירוק פרט לחוצ"ש, בקעה ואיזור מעלה אדומים (לא מטעמי אידיאולוגיה אלא מטעמי בטיחות וביטחון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בלי קשר לשום היבט נוסף, אני מצטרף לדבריו של מתן.

באור עקיבא יש מכון רישוי מצוין וכבונוס אתה פטור מהצורך לחשוב האם בטוח להיכנס לשם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני צריך לעשות טסט לאוטו, ולתקן כמה דברים.

האם, מאז שצוק איתן נגמר, בטוח להיכנס לשם?

אין מחסום של דאע"ש בכניסה או משהו?

מכון הטסטים נימצא ממש בכניסה לכפר קרע ז"א כ100 מטר מהכביש הראשי (65), אין שום מניעה להיכנס לשם.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
למה לנסוע עד לשם כשיש לך כמה מכוני טסטים במרחק יריקה באור עקיבא ואזה"ת?

שלא לדבר על איכות התיקונים..

לגבי איכות התיקונים, יש לי מכונאי שם, שעושה עבודה טובה במחירים טובים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היי ידידי.

קח את השיקול של הדלק גם, נסיעה לכפר קרע תעלה לך, לא הרבה, אבל משהו.

יש לך את המוסך של אליקו בבנימינה. אחלה מוסך!

את הטסט תעביר במכון הרישוי באור עקיבא, תורים קצרים, בוחנים לא חלאות (ועם תגיע יחד עם כל בעל מוסך מהאזור לא תיהיה לך שם שום בעיה).

סך ההפרש במחירים לא שווה את הנסיעה לדעתי.

פורסם

אין בעיה להיכנס. לצאת זה כבר תלוי אם אתה מסוכסך שם עם מישהו.

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4570277_184,00.html

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...