Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את אחת מהמצלמות חיקוי של הGO PRO האם יש למישהו ניסיון

עם אחת כזאת שיוכל להמליץ עליה?

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

SJ4000 90 דולר בערך, יש עלייה המון מידע ברשת, מאוד מןמלצת תקרא סקירות, יש אביזרים, איכות צילום מעולה.

חסרונות: סוללה.

היא המצלמת אקסטרים(כמו גו פרו) הסינית המובילה.

פורסם

אני מניח שה"חיקוי של הגו-פרו" אתה מתכוון ל SJ4000 כמו שציינו כאן.

המחיר שלה בין 80$-100$, גרסת הWIFI חיה קיימת ובועטת כבר מס' שבועות (115-125$)

אכן יש המון זיופים ל'זיוף' אז תשים לב ללוגו SJCAM שהמצלמות החדשות המקוריות מגיעות איתו ('הדור הקודם' המקורי לא מגיע עם הלוגו אגב)

יש לי ניסיון איתה, קנינו 3 מצלמות כאלה לפני כמעט 4 חודשים.

שווה כל שקל, איכות צילום מפתיעה (למרות שידעתי למה לצפות) - ניסינו אותה בכל מיני מצבים - בבריכה, בתוך הרכב, מחוץ לרכב, בטיולים, 30מ' מתחת למים....מעולה!

סיני סיני אבל לא רואה סיבה לשלם פי 6 על מותג.

אגב כל המתאמים של הגו-פרו מתאימים למצלמה הזאת, מלבד הכיסוי נגד מים.

היתרון הנוסף שלה שיש לה מסך מאחורה, בעניין הסוללה אצלי דווקא החזיקה לא רע בכלל...בכל מקרה אתה יכול לקנות עוד סוללות בשפע (גם את זה קניתי).

גם עדכוני חומרה FIRMWARE זמינים ומעודכנים לפחות אחת או פעמיים בחודש.

אם אתה קונה אני ממליץ לקנות מאתרים שהם 100% מוכרים מוצר מקורי: BANGGOOD וFOXOFFER

אם אתה רוצה לקנות באיביי אז תקנה מFOXOFFER1 (זה אותו מוכר)

יש ים זיופים והונאות בעיקר בעלי-אקספרס ואיביי אז אני ממליץ על 2 אלה שבוודאות מוכרים מקורי.

עוד חודש חודשיים אמורה לצאת מצלמה חדשה SJ5000, שוב - אמורה, לא בטוח שזה יקרה כל כך בקרוב אבל זה השמועות...

היא אמורה להגיע עם צ'יפ של הGOPRO HERO 3+ BLACK, מה שגם אומר צילום אמיתי ב1080P 60FPS

על כל פנים במחיר של 300 שקל המצלמה (שמגיעה עם כל האביזרים) שווה כל שקל

וידאו להמחשה למי שהרים גבה: (לראות ב1080P, עם כל העוול שיוטיוב עושה לאיכות..מניסיון)

פורסם

מחזק.

אחת הטובות.

יש גם את ה SJ1000 אם אתה לא ממש צריך את הצורה של הGOPRO

זולה יותר. אותה איכות בדיוק.

פורסם

ההבדל מלבד הצורה (והחוסר תאימות במתאמי GOPRO שזמינים כמו זבל באיביי) זה השדה הצר שלה לעומת ה170 מעלות של ה4000.

ממליץ לא לחסוך כמה שקלים וללכת על ה4000.

פורסם

מתעלק על השרשור -

אני מתכנן לרכוש את המצלמה. ברור לי שכרטיס הזיכרון יהיה מסוג CLASS 10 אבל שאר הפרטים לא ברורים:

1. איזו מהירות קריאה/כתיבה היא מינימלית עבור צילום חלק ואיכותי?

2. האם יש צורך בכרטיס בנפח 32GB? לכמה זמן יספיק כרטיס זיכרון בנפח קטן יותר (8/16GB)

אני לא ארבה לצלם ובד"כ המצלמה תשמש לצילום הנסיעה ביום יום.

תודה.

פורסם
"אותה איכות בדיוק." - למיטב ידעתי, זה לא נכון וקיימים ביניהן הבדלים.

לפי מה שהבנתי, זה אותו מעבד התמונה.

ההבדל היחידי בסרטונים הוא רמת החשיפה, בהירה יותר ב SJ4000, ניתנת לשינוי ב SJ1000

האיכות נראית לפחות בסרטונים אלו, זהה

פורסם

נשמע מעניין המצלמה הזו. אפשר קישור לאיפה אפשר לרכוש אחת (4000) שתיהיה מקורית בוודאות?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אני מניח שה"חיקוי של הגו-פרו" אתה מתכוון ל SJ4000 כמו שציינו כאן.

המחיר שלה בין 80$-100$, גרסת הWIFI חיה קיימת ובועטת כבר מס' שבועות (115-125$)

אכן יש המון זיופים ל'זיוף' אז תשים לב ללוגו SJCAM שהמצלמות החדשות המקוריות מגיעות איתו ('הדור הקודם' המקורי לא מגיע עם הלוגו אגב)

יש לי ניסיון איתה, קנינו 3 מצלמות כאלה לפני כמעט 4 חודשים.

שווה כל שקל, איכות צילום מפתיעה (למרות שידעתי למה לצפות) - ניסינו אותה בכל מיני מצבים - בבריכה, בתוך הרכב, מחוץ לרכב, בטיולים, 30מ' מתחת למים....מעולה!

סיני סיני אבל לא רואה סיבה לשלם פי 6 על מותג.

אגב כל המתאמים של הגו-פרו מתאימים למצלמה הזאת, מלבד הכיסוי נגד מים.

היתרון הנוסף שלה שיש לה מסך מאחורה, בעניין הסוללה אצלי דווקא החזיקה לא רע בכלל...בכל מקרה אתה יכול לקנות עוד סוללות בשפע (גם את זה קניתי).

גם עדכוני חומרה FIRMWARE זמינים ומעודכנים לפחות אחת או פעמיים בחודש.

אם אתה קונה אני ממליץ לקנות מאתרים שהם 100% מוכרים מוצר מקורי: BANGGOOD וFOXOFFER

אם אתה רוצה לקנות באיביי אז תקנה מFOXOFFER1 (זה אותו מוכר)

יש ים זיופים והונאות בעיקר בעלי-אקספרס ואיביי אז אני ממליץ על 2 אלה שבוודאות מוכרים מקורי.

עוד חודש חודשיים אמורה לצאת מצלמה חדשה SJ5000, שוב - אמורה, לא בטוח שזה יקרה כל כך בקרוב אבל זה השמועות...

היא אמורה להגיע עם צ'יפ של הGOPRO HERO 3+ BLACK, מה שגם אומר צילום אמיתי ב1080P 60FPS

על כל פנים במחיר של 300 שקל המצלמה (שמגיעה עם כל האביזרים) שווה כל שקל

וידאו להמחשה למי שהרים גבה: (לראות ב1080P, עם כל העוול שיוטיוב עושה לאיכות..מניסיון)

סרטון ממש מדהים ! ממליץ בחום על המצלמה הסו , המלצתי עליה לבת דודתי והיא לא מפסיקה לומר לי תודה , מבסוטית עד הגג .

• תוכן חדש...