Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין חסכוני עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שני שאשתמש בו רק לנסוע מראשל"ץ לתל אביב הלוך-חזור 5 פעמים בשבוע (אין צפי להשתמש בו בסופי שבוע). חקרתי קצת ועם המאט ידע שיש לי רציתי להתייעץ אתכם. פחות אכפת לי איך הרכב נראה, אבל חשוב לי חסכונות בדלק, בטיחות, וקל לטיפולים (נניח שאדאג לרכב), ואדיפות לאוטומט. אשמח לקבל קצת כיוון על איזה רכבים יכולים להתאים לי שאוכל לחקור אותם יותר לעומק

מתנצל על טעויות כתיב - עברית לא שפת אם אבל את המסר אני חושב שהעברתי.

תודה!

פורסם

גרנדה פונטי עונה טוב על הדרישות,בטיחות טובה,חסכונית בדלק,הגיר הרובוטים לא חלק כמו אוטומט פלנטרי אבל מצד שני בזכותו הרכב חיסכוני.

דייהטסו בריון אם כי בתקציב הזה יהיה קשה למצוא שמורה.

יונדאי ג'טס היא פחות חיסכונית אבל אמינה חפש רמות איבזור gls/gli.

יש גם את האחותה הגדולה האקסנט,תא מטען גדול יותר,בטיחות טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...