Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר אני עובד את ה 117+ קמש ( כן כן בדקתי על הקמש !!) יש רעידות בהגה ובכללי ברכב

מדובר בטויוטה קורולה 2007

הקטע שאני לא ממש בטוח שמדובר פה באיזון גלגלים כי הגלגלים הוחלפו לפני 5K (פלקן 912)

וראיתי שעושים איזון לגלגלים.

יש פה שני אופציות או שלא עשו איזון כמו שצריך או שהבעיה לא באיזון

מה אתם אומרים ?

תודה !

עריכה אחרונה על ידי b0nzZ
פורסם

כחודש אחרי החלפת הצמיגים

מחוסר זמן לא ממש יחסתי לזה חשיבות עד עכשיו (הבעיה קיימת כחודשיים +)

פורסם

קפוץ לאיזון נוסף. בדרך כלל זה עולה 20שח לגלגל. אצלי, אחרי 4 איזונים בפנצריה מסויימת לא מנעו רעידות בהגה. אחרי איזון אחד בפנצריה גדולה ומקצועית יותר ההגה נהיה חלק לגמרי במהירות שכתבת...

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

עידכון :

חזרתי לפנצ'ריה שמה לי את הגלגלים הוא עשה לי איזון בחינם הסתקלתי על מה שהוא עשה במכונה של האיזון יצאה ככה :

קדימה - ימין - 10

קדימה שמאל - 25

אחור - ימין - OK

אחורה שמאל - 35

אתם אומרים שזאת היתה הסיבה לרעידות ?

כמובן שאני אבדוק את זה בערב כאשר אחזור מהעבודה.

פורסם
קפוץ לאיזון נוסף. בדרך כלל זה עולה 20שח לגלגל. אצלי, אחרי 4 איזונים בפנצריה מסויימת לא מנעו רעידות בהגה. אחרי איזון אחד בפנצריה גדולה ומקצועית יותר ההגה נהיה חלק לגמרי במהירות שכתבת...

20 ש"ח לגלגל זה מחיר מצויין. אפשר לדעת איפה?

אצלנו בשרון זה עולה 150 ש"ח ואני צריך לעשות איזון.

תודה.

פורסם
עידכון :

חזרתי לפנצ'ריה שמה לי את הגלגלים הוא עשה לי איזון בחינם הסתקלתי על מה שהוא עשה במכונה של האיזון יצאה ככה :

קדימה - ימין - 10

קדימה שמאל - 25

אחור - ימין - OK

אחורה שמאל - 35

אתם אומרים שזאת היתה הסיבה לרעידות ?

כמובן שאני אבדוק את זה בערב כאשר אחזור מהעבודה.

אלה בהחלט משקלים אשר עלולים לגרום לרעידות. נשאלת השאלה האם המכונה שלו מכויילת והאם הצמיגים מורכבים כנדרש על הג'אנטים.

חזור לדווח לנו בערב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...