Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיית תצהיר אצל עו"ד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הסיפור הוא שגוף ממשלתי גדול מבקש ממני לעשות תצהיר אצל עורך דין בנוגע לנושא מסוים, הבנתי שתצהיר הוא בסה"כ שבועה אצל עו"ד בנוגע לנושא נתון, האם זה נכון? כמו כן מישהו יודע מה סביבת המחירים של דבר כזה והאם יש המלצות איפה לעשות אחד? תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בד"כ, יש בבתי משפט השלום עמדה קטנה עם עו"ד שניתן לחתום אצלו על תצהיר.

לחילופין, תמצא לך עורך דין. המלצות? לא כ"כ קריטי. זה משהו טכני ביותר. אתה כותב את התצהיר שלך, העו"ד מזהה אותך וחותם עליו.

לגבי עלויות, אין לי מושג.

M-TECH E46

פורסם

תלוי בתצהיר עצמו (שפה, מורכבות, ״רגישות״)

תצהיר שעשיתי לחברת תעופה בארהב עלה לי 2000, תצהיר שעשיתי לבית חולים בארץ עלה לי 500.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עלות בעמדה בבית המשפט 50 ש"ח. את החתימה עצמה אתה מבצע מול העו"ד

תצהיר

אני הח"מ _________________, מספר זהות, ________________, לאחר שהוזהרתי כי עלי לומר את האמת וכי אהיה צפוי/ה לעונשים הקבועים בחוק אם לא אעשה כן, מצהיר/ה בזה בכתב כדלקמן:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]______________[/TD]

[TD]______________[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]תאריך[/TD]

[TD]חתימה[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אישור

אני הח"מ, _________________, מספר רשיון ____________________, מאשר בזה כי ביום _____________, הופיע/ה בפניי במשרדי ברחוב _____________________, מר/גב' ________________________________, שזיהה/זיהתה עצמו/ה בפני לפי ת.ז. _______________/ המוכר/ת לי באופן אישי, ולאחר שהזהרתיו/ה כי עליו/ה להצהיר את האמת, וכי יהיה/תהיה צפוי/ה לעונשים הקבועים בחוק אם לא יעשה/תעשה כן, אישר/ה את נכונות ההצהרה הנ"ל וחתם/ה עליה.

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]______________[/TD]

[TD]______________[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]תאריך[/TD]

[TD]חתימה וחותמת[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וואו ישה אתה ענק! לא יאומן, כל עו"ד לוקח על הדבר הזה סביב 500 ש"ח, האם אני מדפיס את זה, ממלא וניגש לכל בית משפט בארץ ויש שם עמדה כזו? תודה.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מעתיק לWORD את החלק המילולי בהתחלה ובסוף אחרי זה מקליד את מה שאתה רוצה להצהיר מדפיס במספר העתקים

וניגש לעמדה שנמצאת בכל בית משפט שלום בשעות הבוקר

חמש דקות ואתה בחוץ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השאלה אם תצהיר כזה מתאים לגוף שאליו הוא נמסר, יתכן ותצהירים מסוג זה קבילים לבתי משפט אבל אינם קבילים או אינם מספקים אם הוא נמסר לצד ג׳ או כמו במקרה זה גוף ממשלתי

למשל במקרים שאני תיארתי (הצהרה על קרבה לאדם מסויים וכשאין שום ניירת שמאשרת זו אלא רק עדויות) היו סעיפים ספציפים שהעו׳ד בבית משפט (עוד ציבורי) אינו מתעסק בהם וביקשו ממני לגשת לעו׳ד מטעמי שיחתום עפ אוסף עדויות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מקפיץ כדי לעדכן, 48 ש"ח לתצהיר וכל העתק נוסף (עם חתימה מקורית, לא צילום) 5 ש"ח נוספים.

• תוכן חדש...