Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בשעה טובה אני והמשפחה טסים לחול הלילה. נוחתים בשוויץ, שם נשכיר רכב ונמשיך ליער השחור בגרמניה.

עסקת ההשכרה היא בחברת באדג'ט.

מכיוון שהקטנה בת שנתיים וחצי, יש צורך בכסא תינוק.

הסבל (כלומר אני) מעדיף להשכיר כסא לילדה בדלפק של באדג'ט ולא לסחוב אחד מהארץ.

המנהלת (כלומר ברור לכם מי) טוענת ששמעה שהכסאות שמקבלים בהשכרה נוראיים וצריך לחטא אותם קודם ב DDT.

ידוע לכם האם השמועה נכונה?

אין פה עניין כספי, אני אשמח לשלם עוד 50-60 אירו כדי לדחות את הפריצת דיסק בכמה שנים, רק רוצה לדעת שהילדה תשב על כסא סביר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני ממליץ כן לקחת כסא. אתה גם ככה לא ממש סוחב אותו, יש לך את העגלה של המזוודות עד מסירת הכבודה(שבאותו מעמד אתה מוסר גם את הכסא) ועגלת מזוודות בארץ היעד שאתה יכול לסחוב עד לחברת ההשכרה.

לפני חודש היינו בצרפת ושכרנו רכב, גם אני לקחתי את הכסא מהבית בגלל שמועות על כסאות מלוכלכים וממה שאני ראיתי זה אכן פחות או יותר המצב. זה נראה שפשוט אף אחד לא דואג לנקות אותם מלכלוכי אוכל של ילדים אחרים שישבו שם קודם.

פורסם

מסכים עם קודמי:את הכסא מן הבית אתה יודע בדיוק איך לסגור ואתה סומך עליו. פוחד שיתלכלך? הבא מן הבית סרט דביק ושקיות גדולות ועטוף אותו. עבור הדרך חזרה, בקש בשדה התעופה בחנויות שקיות ענק לצורך אותה מטרה.

אגב, אם לא הזמנת מראש כסא- איש לא מתחייב שימתין לך אחד כזה- בלי קשר לתשלום.

תיהנו בחו"ל.

פורסם

לקחת מהבית, לעטוף אותו היטב, ולהצטייד בשקיות לדרך חזרה (או לקנות בסופר מקומי - אבל לא לסמוך על לשנורר שקיות בשדה).

פורסם

מצד אחד הכסאות שמקבלים זה ג׳יפה מחרידה, זוגתך צודקת. אבל לסחוב את התפלץ הזה? מעדיף כבר להשאר בבית. בגיל הזה לקחתי בוסטר שעשה איכשהו את העבודה והיה קטן יותר פיזית, אבל לי יש בנים די מגודלים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם עד עכשיו לא שכנעו מישהו, אז מתוך וואלה בריאות כדי לקרוא את זה

שורת הפתיחה

[h=2]במחקר שנערך באנגליה התגלו חיידקי סלמונלה ואי-קולי בכסאות הבטיחות של ילדים במכוניות[/h]
פורסם

יש לאנגלים פוביה לאומית עם סלמונלה, משהו גרוע בהרבה מדתו של הנביא רפי גינת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם עד עכשיו לא שכנעו מישהו, אז מתוך וואלה בריאות כדי לקרוא את זה

שורת הפתיחה

במחקר שנערך באנגליה התגלו חיידקי סלמונלה ואי-קולי בכסאות הבטיחות של ילדים במכוניות

חוכמה גדולה, בכסא של הבת שלי אפשר לגלות אותם אפילו בלי מיקרוסקופ, שלא לדבר על סיכוי לצורות חיים חדשות.

בכל מקרה כבר חזרנו, לקחתי את הכסא מהבית, זאת אומרת שסך הכל סחבתי על העגלה 2 מזוודות של 23 ק"ג כל אחת, 2 תיקים של 7 ק"ג כל אחד, טילון מצ'וקמק ואת הכסא (והאמריקאים האלו יודעים לעשות כיסאות :( )

מדי פעם על היד השנייה לקחתי גם את הבת הגדולה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...