Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני עד 40,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אני מחפש לקנות רכב שני הביתה , הבעיה היא שאני מתלבט אם לקנות רכב קטן או רכב משפחתי ?

להלן הנתונים:

רכב ראשון :אימפרזה 2005 200,000 ק"מ

רכב שני רצוי : לא יעשה כנראה יותר מ 8000 ק"מ בשנה (אפילו פחות) ועתיד להחליף כנראה את הרכב הראשון (אם אבחר משפחתית)

מהקטנות : מגטס עד I20 או מאזדה 2 עד 40,000

מהגדולות : אימפרזה, מאזדה 3 או פורד פוקוס עד 40,000

אנשים שיהיו ברכב השני : בין אחד לשניים

מחפש רכבים אמינים ביותר ופחות ביצועים

אז מה עדיף ?

פורסם

הדגש שלך הוא אמינות לשני אנשים.

כעקרון רכב קטן עולה פחות מגדול, לכן בתקציב נתון תקנה רכב קטן חדש יותר- משמע סכוי לרכב אמין יותר.

גם צריכת הדלק קטנה יותר, עקרונית.

לכן- רכב קטן.

אבל יש גם הסתיגויות:

אולי תמצא פוקוס זולה וכדאית.

במחיר כזה- רמת האחזקה לה זכה הרכב בעבר חשובה כך שאין תשובה חד משמעית.

בפועל, גם נוחות ובטיחות חשובים ולא רק אמינות.

לבסוף, אתה כותב שזה רכב שני אך מאידך כותב שהוא יחליף כנראה את הסובארו- אלו שני דברים שונים. אם בעתיד מצבך המשפחתי ישתנה, אולי תרצה רכב גדול יחסית.

פורסם

אכן ראיתי פוקוס 2009 במחיר 39000 עם 122,000 ק"מ אבל היה איזה רשרוש לא ברור במנוע

במבחן השרידות של רכבים , מי לוקח הקטנות או הגדולות (אלו שרשמתי בהודעה הראשונה ) ?

פורסם

טוב, לאחר בדיקות כדאיות אני הולך על הקטנות

אבל גם כאן המבחר הוא עצום

שברולט ספארק מול יונדאי I10 מול יונדאי גטס מול סוזוקי אלטו הקטנה מידי או בכלל פונטו

שנים : 2009-2013

עד 40,000 עדיפות קלה לאוטומט (לא חובה )

אז מה כדאי ?

פורסם

פונטו וגטס מרווחות מן האחרות. גרסת הפונטו עם שישים סוסים חלשה.

האלטו היא בקצה השני- הבסיסית מכולן, נמכרת כעת במבצע של מועדון חבר בכ50 לגרסה הידנית.

בקטנות, העף מבט בתא המטען אם מספק אותך.

פורסם

ההאם ארבע על ארבע? יש לכך יתרונות וחסרונות- בצריכת צמיגים החלפת רביעייה ואולי גם בצריכת דלק? אתה אמור להכיר סובארו ומוסכי סובארו, שאל את המכונאי שלך מה דעתו. רכב בן שש אינו חדש, אגב.

יתכן שהרכב שווה, תלוי למי. אם באותו סכום ניתן לרכוש קטנה חדשה בהרבה שמספקת אותך- אולי עדיך, אם הערך המוסף בסובארו- גודל נוחות אחיזה ובטיחות תורם לך, אולי כדאי. יש לך סובארו, ברר עלויות אחזקה. בדגם זה.

למכירה חתול ממין נקבה במחיר של לטאה קטנה.

פורסם

אגב השוק של הB3 די גרוע, זו אחת הסיבות שהיא נמכרת בזול.

אני הייתי מחפש רכב חדש יחסית, רכב מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...