Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רוצה להתייעץ לגבי המחיר שצריך לשלם עבור פיאט פנדה . אני לא מוצא משהו מקביל בלוחות של יד 2 או WINWIN (למה באמת?)

לכן אני אשמח לכמה צריך לשלם לדעתכם (אני הצד שקונה)

פיאט פנדה, דינמיק, רובוטית

לגבי השנה, טוענים שהיא 2008.

ללא בדיקה של הרשיון, בניירת במוסך רשום תאריך מסירה: 26/11/2007

53,000 קילומטר

לא ברור אם עשתה טיפול 40,000 (חסר היסטוריה). עשתה טיפול 20K

יד שניה (פרטית, פרטית)

טסט עד 11/2014 (קרוב)

נפח מנוע :1242

יש התחייבות למנוע, גיר, שילדה (כמובן שיבדק, אבל אנא קחו כאילו זה בטוח תקין)

מחירון: 30,000 לפני שקלול

33,300 אחרי שיקלול כל הפרטים

תודה על העזרה!

פורסם (נערך)

הוא רוצה כזה מחיר כיוון שהק"מ מאוד נמוך ל2008.

ממה שראיתי במחיר כזה ניתן לקנות גם גרנדה 2008 ויונדאי גטס רק עם ק"מ גבוהה יותר,הפיאט גרנדה הכי נמוך היה מעט מתחת ל 100 אלף.

לכן זאת החלטה שלך,לקבל ק"מ יותר טוב או רכב גדול יותר כמו הגרנדה עם ק"מ גדול יותר.

פעם רכב ממאי ועד דצמבר נחשב למודל של השנה הבאה,היום זה כבר לא ככה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

33,300 זה מחיר המחירון לאחר שיקלול של הקילומטרים.

זה לא המחיר שהמוכר מבקש.

המחיר המבוקש הוא לא מחיר אמיתי, המחיר המבוקש הוא מאוד מנופח, במטרה לרדת, ולכן הוא לא רלוונטי

אני לא רושם אותו שלא תהיה הטיה

אני מתייעץ לגבי איזה מחיר הרכב באמת שווה לדעתכם כיוון שלא ראיתי רכב מקביל בלוחות

תודה

עריכה אחרונה על ידי מוזיקה
פורסם

הייתי מציע 10% מתחת למחירון ולו בשל הסיבה שאפשר היום להשיג רכבים חדשים בהרבה תמורת 30K.

מאוד קשה למצוא היום קונה לרכבים במחירים כאלה, כאשר חברות הליסינג מפתות אותך עם מבצעים של תשלום חודשי נמוך והשתדרגות לרכב חדש בהרבה.

סה"כ הק"מ מאוד נמוך, אני יוצא מנקודת הנחה שהרכב שמור. הוא צריך להיות קצת יותר זול מסיריון בעל נתונים מקבילים.

פורסם

להיות בטוח שהבנתי את כוונתך דוקטור,

הכוונה היא למחיר המחירון הוא 33,300 (מחירון לאחר חישוב הקילומטרים), שזה אומר שהשווי לדעתך זה 30,000 ש"ח?

או הכוונה היא למחיר מחירון 30,000, (מחירון ללא התחשבות בנתוני הרכב), שזה אומר שווי של 27,000 ש"ח?

פורסם

כיוון שיש טסט עוד מעט,ובמידה והרכב באמת שמור,באזור ה 30.

כמה המוכר דורש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מחיר ממש גבוה מהמחירון . הוא בעצמו אמר שזה לא מחיר אמיתי.המומ האמיתי יהיה שניפגש

זה לא בדיוק מתכון מבטיח לעסקה טובה.

אני מעדיף לרכוש רכב אמיתי ממוכר אמיתי שמציג מחיר אמיתי ויש לו ציפיות אמיתיות ומציאותיות.

רק אם הרכב באמת מיוחד והזוי אני מוכן לבעלים הזוי שיציג מחיר הזוי ואנהל איתו מו"מ הזוי.

אם זה אינו המקרה, חפש אדם ראציונאלי, לא חובב ספורי מתח.

פורסם

היה לי את הפנדה בעבר , למשך שנה , רכב מהנה וחסכוני , צריך להתרגל לגיר הרובוטי , אני התרגלתי אליו די מהר .

הקילומטר שיש לו נמוך בצורה קיצונית אבל ! לא מעיד כלל על מצב הרכב . כבר ראינו כאן רכבים עם קילומטרים נמוכים ואין סוף תקלות . העניין שאין היסטוריית טיפולים שלילי מאוד . יכול לשפוך הרבה אור על מצב הרכב ותחזוקתו בקילומטרים האלה .

צריך לעשות לעצמך שיקול , מה התמורה הטובה ביותר לכסף שלי , עמ לרכוש רכב שמתאים לצרכים ולתקציב שלי , בהצלחה !

פורסם

כמובן שאני מחפש מה שמתאים לצורך שלי,

כמה שזה קשה להעריך ,מה שהכי יעזור לי זה עוד דעות עם מספרים (כסף)- כמה הייתם מוכנים לשלם.

זה הדבר שהכי יעזור לי

ותודה למגיבים עד עכשיו!

• תוכן חדש...