Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כשבועיים נעזרתי בכם בהתלבטות בין דייהטסו סיריון לניסן מיקרה.. עם כמה שליבי עם הסיריון באותו המחיר גיליתי שאפשר לקנות כמה שנים מעל מהדגם של המיקרה.

מאז התמקדתי בחיפושים של המיקרה אבל לכל אחד יש עצה שונה ואני כבר לא יודעת למי להקשיב.

התקציב הוא באזור ה-45.. חלק אמרו לי לשים עוד איזה 5 ולקנות כבר משהו באזור 2012 וחלק אמרו שכבר עדיף לפרוס תשלומים ולקחת חדשה.. האמת? שאני מעדיפה לקנות ב-50 ולא להכנס לתשלומים אבל מצד שני מלחיץ אותי שאולי אפול על רכב שאכנס איתו למוסך כל שני וחמישי ובסוף זה יעלה לי יותר בחופש מהלימודים והעבודה..

בקיצור.. מה דעתכם?

והאם יש אופציה אחרת אולי שתמליצו לי לבדוק?

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני, אמין, מרווח ושנתון גבוה (החשיבות לפי הסדר). רכבי המנוע 1000 לא באים בחשבון לא מבחינת כוח האוטו ולא מבחינת זה שאני גבוהה ☺

תודה!

עריכה אחרונה על ידי ברבילומה
שגיאת כתיב
פורסם

בתקציב שלך את יכולה לרכוש יונדאי i20 מליסינג עם אחריות.

כל רכב יד שנייה יהיה לו בלאי והפתעות ולכן צריך לחפש את הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה ולא משנה איזה רכב זה.

יש עוד המון אופציות, אם אהבת את הניסאן ומצאת אחת שמורה ומטופלת אני לא רואה סיבה לא לרכוש לאחר בדיקה מטעמך.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

לא הייתי (אישית) רוכש שום רכב בתשלומים / הלוואות.

הייתי מגדיר מסגרת תקציב לרכישה ומשתדל מאוד לא לחרוג ממנה (כי אחרת אין לזה סוף).

כ"כ - יש להשאיר בצד "משהו" לביטוחים ויישור קו.

אחרי כל זאת, לא נותר לי אלא להמליץ לך גם על הסיריון (שאני חושב שתהייה דיי מרווחת גם לגבוהי קומה. כמובן - מציע לך לשבת וגם לנהוג באחת כזו ולראות שמתאימה מבחינה זו). המבחר בשוק (המת) דיי גדול. תנסי למצוא אחת מיד פרטית עם הסטוריית טיפולים (כתובה).

מנסיון של קרובי משפחה - רכב אמין. אחזקתו סבירה מבחינת עלויות.

בנוסף להצעת קודמי , ניתן לשקול ולבחון גם סוזוקי סוויפט (נכנסים בתקציב שנתונים 2007-8).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם אתה בן אדם לא מחושב אז אין סיבה לקחת הלוואה לרכב חדש, למרות שאצלך הלוואה תהיה של 25K ש"ח שזה עוד איכשהו בסדר.

אבל בתקציב שלך זה מעולה לקחת רכב יד שניה ואני מצטרף למי שאמר לך לקחת סיריון, מכל בחינה זה רכב טוב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

בנוסף, חשוב שתאהבי את הרכב ותבצעי את הרכישה בלב שלם. מציע לך לנהוג על כמה רכבים ולהרגיש אם הם נוחים לך, בסה"כ את מוציאה סכום אמנם לא גדול מדי אבל גם לא סכום מבוטל של כסף ואת צריכה להיות שלמה עם הרכב שאת קונה :).

פורסם

בתקציב שללך ניתן למצוא מיקרה במצב טוב מליסינג עם אחריות (אפילו לשנתיים בחלק מהמקרים)

הרכב הוא רכב אמין ואם טופל כיאות אין סיבה שיכנס לביקורים במוסך מעבר לטיפולים השגרתיים.

לגבי הוספת כסף לצורך התקדמות בשנים - אין לדבר סוף וזה גם לא ממש משנה.

מה שכן רלוונטי הוא שי הבדל מהותי בין דגם 2010 שבא עם מנוע 1400 לדגם 2011 שבא עם מנוע 1200 - דגם 2011 הינו הרבה יותר חסכוני.

45 לדגם 2011 אוטומטי הוא מחיר למכונית "טחונה" בקצת מעל 50 כבר ניתן למצוא מכוניות במצב סביר, ובמקרה זה ( בין 2010 ל-2011) התוספת כדאית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לכי על מיקרה שנת 2011 כמו שרשמו מעלי, תראי איזה אחת הכי יפה לך לעין והכי שמורה חיצונית, קחי אותה לבדיקה {חובה}, תחזרי אלינו עם תוצאות הבדיקה ונראה מה מצב הרכב.

אולי צריך להגיד טיפה את התקציב אבל זה לא כ"כ הרבה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...