Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מציק בDSG7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי סקודה סופרב 2013 1.8tsi DSG7 כאשר אני לוחץ על הברקס או עולה על במפרים אני שומע רעש בין הילוך 2-3 בד"כ יש רעש מתכתי

הסתכלתי בגוגל ומצאתי שיש לעוד אנשים

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...99%D7%A8/page6

הלכתי היום לסקודה זני בירושלים ונעניתי שצריך לעשות כיוון מצמדים במחשב, חיכיתי לקח כמה דקות עד שהוא עשה את התהליך במחשב ואמר לי לצאת לדרך, כאשר יצאתי לדרכי בדקתי והנה שוב עוד פעם הרעש המתכתי המציק ,

חזרתי מיד למוסך ואמרו לי שככה זה בגיר DSG7 וכנראה שאני שומע מוסיקה ובגלל זה עד היום לא שמעתי את הרעש הזה שהוא תקין בכל גירי הDSG7 ,לאחר מכן חזרתי לבית אבל עדיין יש לי הרגשה שמשהו כאן התפספס,

אז פניתי אליכם חברי הפורום לדעת אם מישהו מכיר את התופעה של הרעש הזה שאגב מופיע לי רק בין הילוך 2-3 בבמפרים או בעצירה

זה תקין או שצריך לחזור שוב למוסך ?

זה הרעש שיש לי תשמעו כאן תודה על העזרה

פורסם

יכול להיות שזו פשוט הורדת הילוך לא חלקה מההילוך השלישי לשני כשאתה עולה על באמפרים?

אישית אני נוסע באלפא עם גיר רובוטי ושם אני שומע רעש מתכתי בהורדה להילוך הראשון מדי פעם, אל תשכח שיותר קשה לתפעל את הקלאץ' בזמן מעבר על באמפר, גם לרובוט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לי סופרב סוף 2012 עם 6 הילוכים. ב 6 הילוכים שאינם DSG אין את התופעה הזו.

הקודמת היתה 2010 עם DSG 7 עם אותו הרעש בדיוק.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

א לפי מה שאני מבין זה רעש תקין אין מה לעשות? והאם הכיוון מצמדים שהוא עשה במחשב זה משהו שלא ידפוק את הרכב כי שמתי לב קצת שהטורים עלו יכול להיות שאני מדמיין

• תוכן חדש...