Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי שברולט מאליבו שנת 2009. לפעמים מרגישים רעידות בהגה בבלימה בירידות. במוסך UMI אמרו שצריך להחליף בלמים. עלות כ 1800 שח לפני עבודה. מכיוון שכסף לא גדל על העצים הלכתי למוסכניק פרטי והוא השיג לי מחיר 700 ש"ח לחלקים חליפיים סיניים (רפידות וצלחות). האם יש לי מקום לחשוש שברקסים סיניים לא יעבדו?

רנו קליאו ביומיום, מאליבו להרגעת הנפש

פורסם

לא מבין אנשים.

"לא רוצה זיופים סיניים! זה לא איכותי!" על כל דבר קטן.

אבל ברגע שזה משהו טיפה יקר ומאוד מאוד חשוב בשביל לשמור על החיים שלהם... "אולי סיני זה בסדר? זה הרבה כסף..."

פורסם

מעבר לבטיחות אם תשים בקרסים סיניים השברולט שלך בבלימה תישמע כמו מונית אוקטביה ש90 אחוז מהחיים שלה כבר עברו.

תן כבוד למאליבו.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

בלמים סיניים יעבדו, וגם רפידות מעץ, לצורך העניין, יעבדו. אבל זה לא העניין. אופן העבודה כנראה שיהיה רפידה מזוהמת יותר, שמייצרת המון אבק בלמים, שכנראה מכילה אסבסט, עשויה מחומרים לא שקטים שיגרמו לחריקות, וכמובן שסביר להניח שהיעילות תהיה פחות טובה, עם סיכוי לכשל גבוה יותר.

אין חוכמות. מי שרוצה להשקיע במוצר שספק אם היה מעורב איזשהו שיקול של תכן בטרם יוצר, ושגם אם היה היו שם מקדמי בטחון יותר נמוכים - שיימנע. זו הבטיחות של כולנו.

מה שהכי מרגיז, זה מה שאני מתלונן כבר הרבה זמן - המחירים המופרכים של חלפים איכותיים במוסכים. לא הגיוני שבמוסך יציעו לך את המוצר הסיני במחיר שבחנות אתה קונה את המוצר האיכותי יותר, תוך שהם עושים רווחים עצומים על הצרכן, ובמקום למכור לו את המוצר האיכותי ברווח סביר ממש דוחפים אותו לקנות מוצרים תחליפיים נחותים.

פורסם

לגבי צמיגים סיניים אנשים מחליפים לצמיגים הללו כי הם זולים ואנשים רוצים לחסוך כנ"ל לגבי הבלמים.

אבל הם מעדיפים לקנות גלאקסי 5 או אייפון במקום להשקיע בצמיגים טובים.

צמיג סיני לא עושה את אותה עבודה בעצירה כמו הצמיגים הטובים.

אני מנסה למצוא באתר של משרד התחבורה איזה צמיגים אסורים לשימוש ולא רשום שם .

פורסם

במקום למכור לו את המוצר האיכותי ברווח סביר ממש דוחפים אותו לקנות מוצרים תחליפיים נחותים.

לא סתם הם דוחפים לחלקים הנחותים, שולי הרווח במכירת חלקים אלו הם הגבוהים ביותר.

כמו כן, אורך חייהם קצר יותר בד"כ, כך שתשוב מהר יותר לשלם למוסך על עבודה נוספת.

פורסם

מהיכן אתה בארץ? אם אתה מהדרום, צור קשר עם אברהם מ.ר. חלקי חילוף

08-628-1556 הוא אדם הגון, ישר ומוכר במחירים טובים

, הוא מוכר איזה חלקי חילוף שתרצה גם זולים תוצרת סין (לא מומלץ), גם איטלקיים (תוצרת SAMKO שהן נמכרות במחיר טוב ועושות עבודה טובה ואפילו במוסכי צ'מפיון משתמשים איתם כאן בישראל בחלק מהמוסכים המורשים שלהם) וגם תוצרת LUCAS (אפילו כדאי לך סתם להתקשר לקבל ממנו הצעת מחיר).

בקיצור- ממליץ לך לקחת הצעות מחיר ממוסכים נוספים ולבדוק איזו תוצרת הבלמים שמציעים לך (לא להסתפק בתשובה של "איטלקי" או "גרמני" או יפאני". לשאול איזו חברה, שלא יחשבו שאתה פראייר וכמובן תוכל לחזור לכאן עם שאלות. לדעתי אם תרכוש בלמים תוצרת SAMKO או LUCAS וכו' עצמאית ותיגש למוסך שאתה סומך עליו וירכיב לך, המחיר יהיה זול משמעותית.

• ספונסר פורום
פורסם

בלמים סינים בלי אבא ואמא זה לא בסדר ,זה גרוע ואני לא ממליץ לך בכלל. גם לקנות בלמים מהיבואן זה לא חכם כי המחיר מופרז בעליל . קניה נבונה הינה של יצרנים OEM שמייצרים עבור יצרני הרכב כגון DELFI ,TRW ,TEXTAR וכו . אם אתה לא יודע איך להשיג אתה מוזמן להתקשר אלינו למוסך אני עובד מול היבואנים ואני יברר לך מחיר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם (נערך)
שלום לכולם

ברשותי שברולט מאליבו שנת 2009. לפעמים מרגישים רעידות בהגה בבלימה בירידות. במוסך UMI אמרו שצריך להחליף בלמים. עלות כ 1800 שח לפני עבודה. מכיוון שכסף לא גדל על העצים הלכתי למוסכניק פרטי והוא השיג לי מחיר 700 ש"ח לחלקים חליפיים סיניים (רפידות וצלחות). האם יש לי מקום לחשוש שברקסים סיניים לא יעבדו?

שלום.

ברכב הזה מניסיון עדיף רפידות מקוריות של חברת AC DELCO.

תוכל למצוא אצלנו את הסט הזה במחיר של 300 ש"ח כולל מע"מ.

במידה ואתה מחפש משהו זול יותר יש עוד אופציות.

לגבי צלחות בלם אני יוכל לבדוק לך בבוקר.

אילן.

עריכה אחרונה על ידי אבי חלקי חילוף לרכב
  • תוכן חדש...