Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מפגש אודיו דרום יתקיים ביום שישי הקרוב, בתאריך ה 15.8.14 החל מהשעה 13:00.

מיקום המפגש יהיה ב"פארק תעשיות כנות" (צומת כנות). המיקום יהיה קצת לפני הכניסה ל"אושר עד", בצד ימין (במקום צד שמאל), בדיוק כמו המפגש האחרון

:smile:

המפגש פתוח לכולם, בין אם יש או אין לכם מערכת (אבל אם יש לכם- תבואו איתה).

כיבוד קל ושתייה קרה יתקבלו בברכה.

כל המגיעים- נא להירשם.

1. ישראל- מביא שתיה וכוסות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול,

אני מקווה שעד ה15 כבר נדע שקט בארץ ובעיקר בדרום אבל אבקש להכריז על "מרחב מוגן" כלשהוא באזור המפגש ולפי מה שאני זוכר יש שם מספיק מקום למצוא בו מחסה.

בשביל הבטיחות של כולנו.

תודה,

אדי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נקווה שבאמת יהיה שקט, אם לא, במקום החדש יש מבנה מרובה קומות כאשר כל הקומה התחתונה הנה מרחב מוגן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
מגיע עם רכב חדש,

אבל בלי מערכת :cry:

אם אני זוכר נכון - זה לא סתם רכב חדש, אתה מגיע עם מרצדס! (תתחדש)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה!

אתה זוכר נכון.

אני עדיין לא סגור מה לעשות מבחינת המערכת, מקווה שבמפגש אני יוכל לקבל כיוונים ורעיונות.

במיוחד מהרכב של ניר שניידר בתקווה שהוא יגיע.

פורסם

אוף למה כל מפגשי הדרום תמיד ביום שישי ? :(

אני אף פעם לא מספיק , זה לא פר יש אנשים שעובדים גם בשישי עד שעות הערב המוקדמות...

2017 Type R

• תוכן חדש...