Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית יעילה ב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כרגע אני מחזיק סיטרואן קסרה 2003 מנוע 1600 אוטומט עם 260000קילומטר, בסך הכל מאוד אוהב את הנוחות של הרכב אבל הוא כבר מיצא את עצמו והגיר הולך למות לי ממש בקרוב(באמצע נסיעה נתקע מתחיל בלי סיבה נורית השלג והספורט להבהב, אם אני מכבה ומדליק את הרכב זה נעלם), בלי קשר הרכב לא תוחזק הכי שבעולם ואני רוצה להתקדם קצת.

אז הבנתי שעם רכב בתקציב 50K אני יכול להסתדר כלכלית, מה שאני מחפש זאת משפחתית שתהיה סבירה(מובן לי שבמחיר המצויין יהיה פשרות) בצריכת הדלק ואמינות החלקים, הייתי מעדיף רכב כמה שיותר גדול וחזק אבל שוב ברור לי שתקציב שלי יחסית נמוך, בנוסף הייתי מעדיף לפחות 2010(2009 אם ממש כדאי).

תודה ויום טוב.

פורסם

נסה למצוא ניסן טידה.

לא ממש מצטיינת בשום דבר אבל דיי טובה כמעט בהכול.

אמינות מצויינת, צריכת דלק סבירה + ומרווח פנים דיי טוב.

אני חושב שבסכום הזה תוכל למצוא אחת משנת 2010 אולי 2011 .

פורסם
התקציב שלך לא נמוך ולהיפך דווקא היום בעזרת הליסינג האפשרויות רבות כי השוק מוצף ברכבים.

כמה ק"מ אתה נוסע בשנה ומה אופי הנסיעה?.

יוצא לי לנסוע 21-23K לשנה, הרכב צריך להתאים לתינוק עם מנסע מאחורה או לשני מבוגרים, יש לי הרבה קטעים של עליות, בדרך כלל נוסע על 90-100, נוסע מאוד רגוע בלי קיקים או עקיפות מיותרות.

תודה.

פורסם
האם דיזל/היבריד בא בחשבון?.

הייתי מעדיף שבלי דיזל(הבנתי אם יש תקלה במערכת דיזל אני יכול לזרוק את הרכב לפח ביגלל עלות תיקון).. היבריד ממש לא מבין בזה יותר מידיי...

פורסם

איך הבנת את זה? בכל רכב יכולה להיות תקלה יקרה, זה לא קשור להיבריד או לדיזל.

אם זה באמת היה ככה, היום נהגי מוניות וגם בעבר לא היו בוחרים לנסוע דווקא במכוניות היברידיות או ממונעות בדיזל.

לדעתי, תשקול את האופציה כי אתה נוסע לא מעט ק"מ.

פורסם

לא חייב דיזל,21 אלף זה לא כל כך הרבה.

עברתי השנה 30 אלף עם הקיה פורטה שלי ונהנתי מכל רגע.

צריכה 1/12 משולב,אמינות טובה (לא היו תקלות חוץ מיוניט ברקס שהוחלף במסגרת ריקול),הרכב זריז,תא מטען גדול,מושב אחורי מרווח.

אפשר להשיג בלי בעיה שנת 2010.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי מחפש סקודה אוקטביה או פולקסוואגן ג'טה מיד פרטית או מליסינג עם היסטוריית טיפולים מלאה. רכב שנחשב לאמין, כמובן בודק אותו היטב לפי כל הכללים שבודקים רכב משומש.

פורסם
לא חייב דיזל,21 אלף זה לא כל כך הרבה.

עברתי השנה 30 אלף עם הקיה פורטה שלי ונהנתי מכל רגע.

צריכה 1/12 משולב,אמינות טובה (לא היו תקלות חוץ מיוניט ברקס שהוחלף במסגרת ריקול),הרכב זריז,תא מטען גדול,מושב אחורי מרווח.

אפשר להשיג בלי בעיה שנת 2010.

אני לא יודע מה נוסחת הקסם של הקסרה שלי אבל משולב היא עושה בערך 1/13.....

הסתכלתי על הקיה, ניראה רכב סבבה, יש מצב שאני ילך על זה...

פורסם

הקוריאניות לא הכי חסכוניות בגלל מכלולים וותיקים ומיושנים,בוא נגיד את זה ככה-הם נשארו מאחור כשכולם עברו לתיבות חכמות ומנועי טורבו.

אבל אתה מקבל רכבים בלי כאב ראש ובלי חשש שהדרך לעבודה תהיה על גרר.

אגב אפשר להגיע ליותר ואפשר גם לפחות,אבא שלי הצליח להגיע ל1/17 בין עירוני ואני הצלחתי להיגע ל1/5 עירוני :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא,לא חכה רגע.

7 שנות אחריות רק לרוכשים פרטיים,כלומר אם תקנה מאדם שקנה את הרכב חדש מהסוכנות תקבל את השארית מה7 שנים האלה.

אם תקנה מחברת ליסינג/השכרה תקבל רק את האחריות שהם מספקים.כי הרכבים שנרכשו ע''י חברות הליסינג קיבלו רק 3 שנות אחריות.

פורסם
לא,לא חכה רגע.

7 שנות אחריות רק לרוכשים פרטיים,כלומר אם תקנה מאדם שקנה את הרכב חדש מהסוכנות תקבל את השארית מה7 שנים האלה.

אם תקנה מחברת ליסינג/השכרה תקבל רק את האחריות שהם מספקים.כי הרכבים שנרכשו ע''י חברות הליסינג קיבלו רק 3 שנות אחריות.

חבל... אבל עדיין אפשרות טובה.

תגיד איך הקיה ביחס לסיטרואן C4? בעיניין של דלק ואמינות?

• תוכן חדש...