Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר במשך תקופה אני שם לב לחיובים באשראי, על מוצרים שקניתי בערך חודש וחצי לפני מועד החיוב.

לצורך העניין:

מוצר שקניתי ב 3.7 יחוייב רק ב 2.9 (כלומר בחשבון שמתחיל ב 2.8 ונגמר ב 2.9)

אני שואל את זה כי אני כבר לא מצליח לעקוב, ומפחד שלא יחייבו אותי פעמיים.

מישהו יודע למה זה קורה ?

זה לא כמו כל חיוב, מחוייב באותו חודש שבו בוצעה הרכישה?

פורסם

בד"כ זה עניין של חברת האשראי שלך.

יש כאלה שמחייבות עסקאות חו"ל רק 30 או אפילו 45 יום לאחר ביצוע העסקה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן, גם אצלי בויזה כאל זה כך. עסקאות שמתבצעות עד ה 11 לחודש הזה ירדו לי מהחשבון רק ב 02/10.

אני מנהל קובץ אקסל בשביל לעקוב אחרי הקניות, למרות שפועל גם באתר ויזה ניתן לראות את הרכישות תחת "חיובים עתידיים".

פורסם

אצלי (בישראכרט פלטינום) החיוב הוא במועד החיוב החודשי הקרוב, כלומר ב-10 בחודש הבא (כמובן למעט עסקות שבהן החיוב הושהה בצינו שבין המוכר לחברת האשראי בארץ).

אני חושש שמישהו מרויח על חשבונכם, לא סביר שידחו את החיוב בחודש בלי לגבות ריבית. כדאי מד לבדוק זאת. במיוחד בכרטיסים ה"פשוטים" שבהם החיוב לעסקות בחו"ל מתבצע בדרך כלל אחת לשבוע ולא אחת לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכיר הטבה עד מועד החיוב הקרוב, לא חודש נוסף. אבל כרטיסי הויזה שלי הם זהב רגיל, לא ביזנס (זה יש לי באמקס, ושיטת החיוב זהה לזו של המאסטרכרט פלטינום). כמובן שלקניות בחו"ל אני משתמש רק בכרטיסים היותר "יוקרתיים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אצלי מדובר בהטבה של הכרטיס שנותנת חיוב שוטף + 30 ללא חיוב בעמלה נוספת בעסקאות חו"ל וגם עמלת המרה מופחתת (0.5% לעסקאות בדולר).

ויזה זהב של לאומי קארד לבוגרי האוניברסיטה העברית (ומכאן ההטבה).

פורסם

אצלי בפלטינום דוחים לסוף החודש ובביזנס זהב דוחים חיובים מחו"ל עוד חודש קדימה - כך שהמצב שאתה מתאר

תקין ואין לו קשר לאיביי/פייפאל אלא לחברת האשראי שלך.

אגב, תחסוך לעצמך זמן כי כבר ניסיתי בעבר לבטל את השירות הזה בכאל אך ללא הצלחה.

פורסם

יש לי פתרון יותר יעיל פשוט ובטיחותי שאני אישית משתמש בו.

יש לי כרטיס ויזה USD מהדואר, לא חייב לפתוח חשבון אצלם בשביל זה.

אני מטעין אותו ע"י העברה בנקאית מהחשבון שלי שמנוהל בפועלים ללא עמלה וכך משלם בויזה בטוחה ללא חשבון בנק ועם חיוב מיידי, אם אין כסף טעון, פשוט אתה לא קונה.

אני לא יודע אבל נראה לי שזה מאוד יעיל ובטיחותי..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כרטיס דולר מהדואר הוא לא בדיוק זול, יש עמלת שורה של הבנק + עמלת טעינה של 0.8 ושאתה קונה יש עמלת המרה.

אני משתמש בו רק לדברים מאליאקספרס ולחנויות שאני לא סומך עליהם שאי אפשר לקנות בפייפל.

לאחרונה לקחתי כרטיס ביזנס דרך העבודה רק לקניות בחו"ל, עם חיוב שוטף+60 בחו"ל ועמלה המרת 0.25 לדולר ו0.5 לכל השאר.

ובאמת זה משונה שיש לי חיובים לאוקטובר, עד אוקטובר מי זוכר כבר מה קניתי.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...