Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה לרכישת oneolus one-מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי בכמה מקומות שצריך לשלוח לshipito ת.ז,רישיון,זה רק אם הם מבקשים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתמול הזמנתי עדיין בpending shipment,כמה זה היה אצלך במצב הזה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דרך shipito?

פורסם

זקוק לעזרתכם,

הזמנתי את המכשיר בגרסת ה64GB בבלאק פריידי, בחרתי להשתמש בShipito כדי לשלוח לארץ, רק מאוחר יותר נודע לי שהם לא ישלחו מוצרים עם סוללות ליתיום במשלוח Economy שהוא כאמור סוג המשלוח היחיד שיש סיכוי שלא אשלם מיסים+עמלות לחברות שילוח כמו FedEx וDHL, הדילמה שעולה כעת היא האם לשלוח את המוצר מShipito למחסנים של BUY2USA בג'רסי שכן ישלחו את המוצר עם חברת הדואר המקומית ובכך להימנע ממי יודע כמה עמלות שקר של חברות השילוח הפרטיות.

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

אומנם לא הזמנתי עם Shipito, אבל ראיתי הרבה בקבוצת פייסבוק שכן הזמינו דרך Shipito ורובם דיווחו שעבר חלק, בלי חיובים מצד המכס.

אם יש לך פייסבוק אולי כדאי לך לחקור קצת את הנושא שם. הקבוצה נקראת: OnePlus Israel

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
זקוק לעזרתכם,

הזמנתי את המכשיר בגרסת ה64GB בבלאק פריידי, בחרתי להשתמש בShipito כדי לשלוח לארץ, רק מאוחר יותר נודע לי שהם לא ישלחו מוצרים עם סוללות ליתיום במשלוח Economy שהוא כאמור סוג המשלוח היחיד שיש סיכוי שלא אשלם מיסים+עמלות לחברות שילוח כמו FedEx וDHL, הדילמה שעולה כעת היא האם לשלוח את המוצר מShipito למחסנים של BUY2USA בג'רסי שכן ישלחו את המוצר עם חברת הדואר המקומית ובכך להימנע ממי יודע כמה עמלות שקר של חברות השילוח הפרטיות.

מה אתם הייתם עושים?

יצא לי להתקל בשאלה הזו במקום אחר, זו התשובה:

הסוללה במכשיר זה הינה מסוג ליתיום פולימר (Li-Po) והיא אינה מסוג ליתיום-יון (Lithium Ion) ולכן אתה יכול בלב שלם להצהיר שהחבילה אינה מכילה סוללה מסוג Li-Ion בשאלה של Shipito.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
http://www.ebay.com/itm/OnePlus-One-64GB-Sandstone-Black-Unlocked-Smartphone-/221628246336

מה אני מפספס כאן?! 219 אירו?!

המוכר פעיל מ2000, במכירות קצת פחות.

כדבריו של הכט, מה אתם הייתם עושים???

סתם לידיעה, בסוף קניתי את המוצר הזה באותו הלילה. יצא 230 אירו כולל המשלוח.

התעוררתי עם שלושה מיילים מהבטחון של איביי לגבי המכירה הזו, מסתבר שהחשבון של המוכר הזה נפרץ ובקשו ממני שאם לא השלמתי את הקניה אין צורך לסיים אותה ולהעביר כסף. אממה, סחבק כבר שילם!. מיד פתחתי CASE לגבי המכירה באיביי בטענה שהמוצר לא הגיע, כמה מיילים לשירות לקוחות של איביי, היום בצעתי אסקלצייה לCASE ולפני כמה שעות קבלתי אישור מאיביי שפסקו לטובתי וקבלתי את הכסף חזרה במלואו לפייפאל.

אם לא הייתי יודע מראש ששירות הלקוחות של איביי כל כך מעולה לא הייתי לוקח את הסיכון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...