Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה לרכישת oneolus one-מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקח קצת זמן ופאדיחה בדרך אבל סופסוף המכשיר הגיעה למרכז הלוגיסטי של BUY2USA.

הם טעו בכתובת המשלוח,שלחתי הועדה במחלקת פניות ואחרי 5 ימים ללא מענה פניתי לפייפאל,אחרי כמה שעות חזרו אלי ואמרו שיטפלו בזה,למחרת בבוקר כבר קבלתי מייל מ-BUY2.אין מה להגיד על פייפאל,שירות לקוחות ברמה הכי גבוה שנתקלתי בה.

ועכשיו יש עיצומים במכס:mm_mad:

אבל יש מצב שזה יבוא לטובתי,אחרי שיגמרו העיצומים במכס יהיה להם ערכמות של חבילות והבידוק בטח יהיה דליל רק בשביל לשחרר חבילו.

בשיפוצים...

פורסם

אתה מתכוון שזה יבוא לטובתך בזה שאולי לא תשלם מכס? כי אם כן אז זה לא ממש משנה לך. BUY2USA כבר גבו ממך את המיסים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ועכשיו יש עיצומים במכס:mm_mad:

אבל יש מצב שזה יבוא לטובתי,אחרי שיגמרו העיצומים במכס יהיה להם ערכמות של חבילות והבידוק בטח יהיה דליל רק בשביל לשחרר חבילו.

העיצומים במכס, ע"פ YNET, הסתיימו אתמול, 18.12.14 (ולמעשה היו הדיוק יומיים).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בני קיבל הצעה ממועדון "הוט" (מהנדסים) ל-OPO תמורת כ-1500 ש"ח ושיומי Mi4 ב-100 ש"ח פחות (או אולי להפך? לא הייתי מרוכז לגמרי, וההצעה הושלכה לפח). אם נביא בחשבון מיסוי מקומי יתכן שהעסקה משתלמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^^^

בהתייחס לבנגגוד למשל, איך האתר הזה, אמין, יעיל?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אני קניתי מהם (Chinabuy) ב Single's day שני מוצרים (OnePlus One ו SJ4000) ושניהם הגיעו - אומנם באיחור קל ולא כפי שנרשם (11 ימי עסקים), אבל הגיעו.

תומר.

פורסם
אין לי מושג, שים לב שהדומיין הוא ישראלי כך שזה כבר מחשיד בעיניי.

לא זה מה שמחשיד בעיניי, כבר בשרשור איר שרת כאן דיברו על כך שהם פתחו גם דומיין ישראלי. השאלה שלי נגעה לטיס השירות והמחירים ביחס לאחרים.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)
אני לא מצליח להבין כמה יעלה לי אחד 16 גיגה מהיצרן

ואילו אתרים שמבטחים את הטלפון כנגד תפיסה במכס יש?

סיכום של 7 העמודים האחרונים:

כרגע מאתר היצרן אפשר להזמין רק עם הזמנות ואין הזמנות של 16GB, אם היו זה פורסם פה קודם כמה יוצא עד לארץ אחרי שעובר בארה"ב.

attachment.php?attachmentid=405321&d=1417189011

64GB עולה 50 $ יותר.

האתר הכי זול שראיתי שששולח לארץ ונותן אחריות שלא ייתפס במכס

http://www.pandawill.com/oneplus-one-smartphone-4g-lte-3gb-16gb-snapdragon-801-25ghz-55-inch-gorilla-glass-fhd-p90007.html

For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order

בפולגז מישהו פרסם בלילה הזמנות אם עוד לא השתמשו בהם

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=136186

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

אני הזמנתי מהאתר הרשמי 16 גיגה.

עלות מכשיר:300 דולר.

משלוח למחסן בארה"ב:10 דולר למשלוח לא מהיר.

משלוח מSHIPITO לארץ כולל ביטוח אבדה ונזק:32 דולר.

סך הכול:340 דולר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...