Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הזה זה הרכב של אבא שלי,הוא משמש בעיקר לעבודה כל יום ולכן הוא מלוכלך בסדר גודל של נהג מונית מתחיל.

בקצרה אבא שלי אוכל ברכב ,שותה, מלכלך חופשי מכניס חול נכנס עם אבק והבטחתי לו טיפול נחמד ביום מן הימים.

היום הוא בדיוק תפס אותי בחוץ ,אז אמרתי יאללה לעבודה.

הכנסתי את הרכב לחניה הוצאתי את החומרים מהארון ויצאנו לדרך !

הפרויקט הוא על חצי אוטו ,כי החצי השני גם נקי בערך, וגם אין גישה עליו כי הכסאות מקפולים ויש ברזנט שעליו ציוד ככה שרק בחגים אוכל לנקות שם.

אל תבהלו לא לבעלי לב חלש.

לפני-(נ.ב תודה למשה שבזכותו למדתי להקטין תמונות:-o)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

טוב נכנעתי מהלקטין את התמונות, אני פותח פייסבוק עם אלבום תסתכלו פשוט.

אז ככה-

משך זמן-שעתים.

פינוי כל הדברים מקדימה ואז מתחילים-

חומרים-הרבה APC בגלל האבק שנתפס לשטיחים,מברשת רכה,2 מגבות מיקרופייביר פשוטות, אחת יבשה אחת רטובה לסיום.

חומרי דשבורד להברקת הפלסטיקה תרסיס מחדש פלסטיק וגומי Natural Shine מבית Meguiar's

שואב אבק רטוב ,יבש זק"ש

גרניק בשביל ניקוי שטיחים וחומר הברקה של פלסטיקה טרטל על מנת להחזיר מראה נוצץ לשטיחים .

עיתון כדי לא לכלכלך.

חומר ניקוי חלונות לחלונות:lol:

ריחני לסיום.

מגבת מיקרופייביר כחולה מVIX לישום על הפלסטיקה.

על הדרך גם הידית של הנהג ,ומי שמולו מלאות שריטות החלטתי לטפל בזה ב"קטנה"

3 פדים סינים, אחד פוליש מגס 101,205 ,ווקס קורנובה מגס ,(הכל באמצעות היד בלי מאמץ ומגבת לניקוי שאריות כמובן בין לבין!)

הרבה אבק וכתמים שחורים על הפלסטיקה אבל חוץ מזה עבודה קלה קצת מתישה אבל כל אחד יכול8)

מקווה שנהנתם!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005541858876&sk=photos&collection_token=100005541858876%3A2305272732%3A69&set=a.259885580872835.1073741825.100005541858876&type=3

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005541858876&sk=photos&collection_token=100005541858876%3A2305272732%3A69&set=a.259885580872835.1073741825.100005541858876&type=3

פורסם

MeTaLhAmMeR

בעניין: חצי פרויקיט דייטלניג פנימי ,סקודה ראפיד 2013

תוכל לפרט איך הורדת את השריטות מאחורי ידית הדלת? מקום לא נגיש בעליל.

כשאני עשיתי את זה פשוט נעלתי את האוטו והחזקתי את הידית פתוחה, יש מספיק מקום לעבור כשאתה משתמש בפד צהוב, לא עם מכונה כמובן..

פורסם
תוכל לפרט איך הורדת את השריטות מאחורי ידית הדלת? מקום לא נגיש בעליל.

יש לי מכונת פוליש, אבל כמו שאמרתה המקום לא נגיש בעליל.

אז לקחתי 3 פדים סינים צהובים -

http://www.ebay.com/itm/390816602927?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

פשוטים כמו אלה ,

לקחתי פוליש גס של מגווריס 101 נוזלי ,שמתי 3,4 טיפות קטנות על הפד ושפשפתי עד שהשריטות ירדו,בצד של הנהג פעמים כי היה הרבה, ובצד שני פעם אחת .

שלב שני-ניקיתי את האזור עם מטלית ניגוב פוליש (לוקח שניה בדיוק) לוקח פד נוסף פוליש עדין 205 .(לא ממש חובה) אבל יש לי כבר אז השתמשתי ,אותו תהליך 3,4 טיפות שפשוף וניגוב.

ולסיום שלב 3 אותו תהליך רק עם ווקס על מנת לשמור על צבע האוטו והגנתו.

פורסם

כל הכבוד על העבודה , יש לי שאלה האם אני יוכל לעשות את אותו הפוליש מתחת לידית עם compound ו - polish של חברת מגווירס?

תודה על התשובה מראש :)

פורסם

וואוו אורן, מדהים! כל הכבוד אחי, הבאת פה ניקיון שחבלז.

באמת מפחיד איך אבא שלך מגיע לרמת לכלוך כזו, גם לאבא שלי לא אכפת מהרכב שלו, אבל הוא שומר על ניקיון D:

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תוצאה יפה,

אבל האם יש כריות אויר במושבים? אם כן, מומלץ להוריד את הכיסויים מכיוון שזה עלול להפריע לכריות האויר להיפתח במקרה של תאונה

וחלילה לשריפה של הרכב.

• אחראי פורום
פורסם

בנוסף לנטולי פייסבוק שגם אני בינהם, הקטע הוא ליצור פה מאגר מידע עם תמונות ולא לעניין לקשר למקומות אחרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא רוצה להיות הפארטי פופר, אבל שני דברים הדהימו אותי כאן:

1. לא תיארתי לעצמי שמשענת היד מתפרקת כבר אחרי שנה. חשבתי שהיא מחזיקה מעמד לפחות כמה שנים.

2. עצלנות אנושית. לא פעם הסבירו לפות"ש איך להעלות תמונות וליצור שרשור מסודר ועינייני, הוא עדיין מתעקש ליצור שרשורים שלא נגישים לרבים מהפורום וברמה נמוכה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...