Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני מחפש לרכוש רכב שהוא מעל שנתון 2011 לפחות, מנוע בין 1.2-1.4 עם אמינות גבוה, ושיהיה מיני, סופר מיני)

הנסיעות שלי מסתכמות ב20 קילומטר ממוצע ביום שזה ממש כלום ככה שהמנועים הגדולים דיי מיותרים מה שכן אם יש רכב עם מנוע TSI כזה או אחר ברור שאני אעדיף אותו.

השאלה העיקרית שלי האם כדי לי לחפש רכבים יד שניה, או להביא ב70 אלף את הפיקאנטו EX 1.25 אוטמטית חדש (2014 0 קילומטראז) מחברת השכרה (אני כביכול נחשב יד 2) שהמחירון שלה הוא 78 אלף.

שאלתי הרבה אנשים וקיבלתי המון דעות מה כדי, רכב חדש או לחפש רכב יד שניה...

על רכבים יד שניה אני פחות אתלהב להוציא 70 והייתי מעדיף למצוא איזה משהו ב50-60 עם קילמטראז נמוך.

מהסתכלות שלי ביד 2 יש כל כך הרבה סוגים שהאמתי אני כבר לא יודע לאיזה כיוון ללכת.

פורסם

ממה שאתה כותב פה אתה רוצה סיאט איביזה :lol:

תסתכל ביד 2 יש המון אקזמפלרים עם קילומטראז' נמוך,אבל תיזהר כי הרבה מוכרים הם צעירים שקרעו את הרכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני הייתי הולך על חדש,מנועי ה1.25 בסדר גמור,אתה מקבל רכב חדש עם אחריות,הוא ניראה טוב ומאוד מאובזר.

הייתי בודק אם יש גם את היונדאי I10 החדשה,שלדעתי טובה יותר בדמות סלון נעים יותר ומושבים תומכים יותר.

וגם את הספייס סטאר,היא מרווחת יותר גם מאוד מאובזרת אם כי אני לא יודע אם אתה מקבל מערכת מולטמידה ומגנזיום במידה ואתה קונה 0 ק"מ יד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, אסתכל...

עכשיו שמתי לב כתבתי שאני יכול להביא את הדגם EX של הפיקנטו , התכוונתי לLX.

עוד הצעות ?

• תוכן חדש...