Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 1.2 TSI 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הכריות אוויר - 4 כריות זה כמו 6 כריות מכיוון ש 2 כריות מכסות 2 נהג + צד (וילון). והרכב קיבל ציונים טובים במבחני הריסוק.

למה אתה מצטט אותי ? לא דיברתי על בטיחות ....

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
להרבה אנשים יש הרבה בעיות.

אני מבטיח לך שאם אתה לוקח כמות יחסית (לא ליסינג) של מכוניות

מיצרנים אחרים, אתה תראה כמו דומה של תקלות.

אבל מכיוון שהרבה מהמכוניות הנפוצות (כל המשפחתומתיות) בבעלות הליסינג, רוב האנשים פשוט לא מתלוננים על תקלות.

הנקודה שלי היא שאין שפק שיש תקלות בחלק (אולי אפילו בחלק יחסי גדול) של רכבי VAG , אבל זה לא אומר שברכבים אחרים הכל חלום.

לי למשל הייתה מאזדה 3 2009 "שיא האמינות", שלא היה שבוע שהיא לא הייתה במוסך ... אבל מה, היא הייתה בליסינג אז על הפפו שלי.

כנ"ל לגבי פורד פוקוס החדשה, והגיר "המעולה" שלה ...

הייתה לי מזדה 3 2010 שלאחר 3 שנים של שירות נגנבה באמצע הלילה, חוץ מפנצ'ר לא הייתה לי שום בעיה איתו

עכשיו עם ג'טה 2013 עם DSG7 ורק בעיות יש עם האוטו הזה

עשיתי טיפול אחד בינתיים ואני כבר מכיר את כל צוות המוסך של צ'מפיון בשמות שלהם

שלא נדבר על זה שהמכונאי שם לקח לי את הרכב לסיבוב סידורים באחד התיקונים של הDSG

תצמיד לי אקדח לראש אני לא קונה יותר שום דבר מצ'מפיון

פורסם
להרבה אנשים יש הרבה בעיות.

אני מבטיח לך שאם אתה לוקח כמות יחסית (לא ליסינג) של מכוניות

מיצרנים אחרים, אתה תראה כמו דומה של תקלות.

אבל מכיוון שהרבה מהמכוניות הנפוצות (כל המשפחתומתיות) בבעלות הליסינג, רוב האנשים פשוט לא מתלוננים על תקלות.

הנקודה שלי היא שאין שפק שיש תקלות בחלק (אולי אפילו בחלק יחסי גדול) של רכבי VAG , אבל זה לא אומר שברכבים אחרים הכל חלום.

לי למשל הייתה מאזדה 3 2009 "שיא האמינות", שלא היה שבוע שהיא לא הייתה במוסך ... אבל מה, היא הייתה בליסינג אז על הפפו שלי.

כנ"ל לגבי פורד פוקוס החדשה, והגיר "המעולה" שלה ...

לא צריך ללכת רחוק

מזמין את פות"ש להכנס לכאן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?477921-%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94DSG-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93

אני לא הייתי מתקרב לרכב כזה שלא באחריות ולו רק בגלל הסיכוי הקטן הזה שתקרה תקלה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

בימים אלו אני מחפש רכב להחלפה וממש בא לי על הפולו tsi משנת 2010-2011 . בבעלותי כעת יטי 2012 dsg שעשת 40K עד היום טפו טפו טפו הכל טוב... טיפולים בזמן וזהו. ניכנסתי פה לתגובות בנושא הגיר והמנוע והתגובות לכאן ולכאן. השאלה היא האם לאחר שהחליפו לרכבים הבעיתיים את ה. מצמדים והמכטרוניק הבעיה נפתרה ? השאלה שלי היא לאותם בעלי פולו מהשנתון שהזכרתי ... מה אתם אומרים ? ללכת על רכישה ? אתם נהנים מהרכב? האם ישנם תקלות נוספות ? אשמח לתשובה.

תודה ויום טוב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

חברים אולי בכול זאת ? יש פה בעלים גאה של פולו 2010 1.2 TSI ?

יכול לספר לי משהו ?

אני ממש בקונפליקט...

תודה

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אין לי פולו אבל זאת ההתרשמות שלי:

הרכב בין המרווחים בקטגוריה,מושבים נוחים איכות חומרים טובה,.

אבל לקנות את הdsg כשאחריות עומדת להיגמר...

יש כאלה שאחרי החלפות מרוצים מנגד יש כאלה שעדיין עם רעידות,כשלפני זמן מה נפתח פה שירשור על ה dsg אותה רואה גולף 2013 שהוחלף מכטרוניק,אוקטביה 14 שמכסה למוסך עקב תלונות בגיר,לי אישית זה סיכון בקניית גיר כזה ללא אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום

מנקודת המבט שלי

11 שנה .

2 סיאט איביזה

1 פולקסווגן ג"טה.

1 פולו 1.2 tsi.

כל הרכבים נירכשו כחדשים מהיבואן.

בכולם היו תקלות .רכיבים לא תקינים.

ברכב האחרון עם הגיר והמנוע המתקדמים טכנולוגית נישברתי סופית.

אתם אומרים רכב לימון.

אני אומר עץ לימונים .

תתפלאו יש תקלות שלא יודעים שהם תקלות עד שבמקרה מגלים לך .

כולל פגמים בצבע שמצאתי אצלי באחד הרכבים ומשיטוט במוסך ראיתי עוד כמה דומים.

לא רוצה רכב מתקדם.

רוצה רכב אמין.

פורסם

היו בעיות עם הגיר?

תוכל לפרט אילו בעיות היו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...