Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307,בעיית מיזוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון : אין שום תקלה בגיר,המחשב לא פלט שום תקלה,מה שכן,חסר לי חצי מכמות השמן במנוע,אתמול היה מלא,,,כנראה נזילה מהקרטר שגרם להתחממות יתר,,,אמרו לו שצריך לעדכן תוכנה להזרקה,אצלי יש מספר עדכון 2000 ומשהו והם מעדכנים ל 3000 ,לא זוכר את המספר המדוייק,יעבור גם ניקויי מצערת,,,

פורסם

דאג שיתקן לך את הנזילה, נקווה שזו הבעיה.

פורסם

עדיין במוסך גזית,ודרך אגב,גילו חתיכת ניילון שחוסמת חלק די יפה מהרדיאטור,ליד המאוורר,על הדרך אני מחליף טרמוסטט,שלי כבר די ישן ולא הוחלף אף פעם,יעבור ניקוי אגן השמן,ניקוי מצערת,עדכון תוכנה,החלפת מיים ברדיאטור,החלפת שמן,פילטר שמן,,,,קרוב ל 2000 שקל,כואב

פורסם

לא אמרת ששיפצו לך את הגיר במוסך GTA?

פורסם

נכון,אבל הבנתי שהמוסך הזה לא הכי מקצועי,בגזית נותנים לי לעמוד ליד המכונאי ולראות מה הוא עושה,

פורסם

עדכון בצרוף קבלה ממוסך גזית,אני חייב לומר שקרעו אותי במחיר העבודה,ובנוסף בדברים אחרים לדוגמא : חומר אטימה מיוחד,לא השתמשו בשום חומר אטימה ! ספריי ניקוי ?!

חייבו אותי על 4.7 שעות עבודה,,,הרכב נכנס לעבודה בסביבות 11:30,והמכונאי עבד בסבבה שלו באופן איטי להחריד,מה שכן,הוא עבד בצורה מאוד מקצועית ויסודית,והרכב אכן מרגיש אחר,במיוחד אחרי עדכון תוכנה וניקויי מצערת,למנוע השתמשו בשמן 5S40 של טוטל.

בסופו של יום : מוסך מורשה,עובדים מקצועיים,אדיבים,לוקחים את הזמן בעבודה ואנחנו משלמים על זה ובגדול,ומעניין לדעת כמה על דבר כזה היו לוקחים לי למשל אצל אורן שירותי רכב,או גבע.

מחיר סופי :2,600 כולל מע"מ

photo1.jpg

פורסם

בוא נגיד ככה - יכולת לחסוך אולי "קצת" כסף אם היית פונה למשל לאורן כפי שרשמת.

אילו מחירים של מוסך יבואן. הכל נקוב לפי שעתון (וממה זה נובע ? ז"א החלפת שמן לוקחת למשל שעת עבודה, כי ככה זה רשום במחשב וזה הזמן שנקבע לעבודה כזו. בפועל - אפשר לבצע גם בפחות מחצי מהזמן וגם לחייב בפחות ש"ע. גם חלקים בדר"כ יעלו יותר במורשה. אני לא מדבר על פינת ההמתנה והבורקסים).

בפעם הבאה - תבקש לפחות שתי הצעות מחיר (לפני ביצוע), ממוסך יבואן ומאורן/שאפט/אמ הדרך/גבע/מומחה אחר בצרפתיות, ותוכל לשלוט יותר טוב על ההוצאה הכספית ואף לצמצמה מעט.

alfa 156 2.5.

פורסם

סחתיין על הישור קו, אבל מה עם הבעיה בגיר? זה שלא מצאו תקלה בסריקה לא אומר שהיא לא קיימת.

פורסם
סחתיין על הישור קו, אבל מה עם הבעיה בגיר? זה שלא מצאו תקלה בסריקה לא אומר שהיא לא קיימת.

כרגע הגיר מתפקד מעולה,ניסע עוד כמה ימים ונראה

פורסם
כרגע הגיר מתפקד מעולה,ניסע עוד כמה ימים ונראה

אני חייב לעדכן,הגיר לא מתפקד מעולה.

עכשיו חזרתי מנסיעת מבחן של 20 קילומטר,הטמפרטורה בחוץ נעימה.

להלן התקלה : לאחר נסיעה של כמה דקות במהירות גבוהה על רביעי,ללא חיווי תקלה על הצג או או צלצול ! הגיר ננעל על שלישי ולא מתנתק

אני עומד בעליה והרכב זז קדימה שאני משחרר את הבלם,יכול להיות שהוא על שני,אבל בטוח לא בראשון,לי זה מרגיש כ שלישי.

אין העברה לטיפטרוניק ,נשאר על D

לפני שאני חוזר למשפץ הגיר אשמח להכוונה

• ספונסר פורום
פורסם

המצב שאתה מתאר לא תקין.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

ולשאלתך, הייתה חוזר הביתה עם כחצי מהסכום בחשבונית המצורפת.

אורן

פורסם
המצב שאתה מתאר לא תקין.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

ולשאלתך, הייתה חוזר הביתה עם כחצי מהסכום בחשבונית המצורפת.

אורן

אורן,תודה על התגובה,ובאמת שכואב לי בכיס,אבל נסיעות למרכז מהצפון לא תמיד קל כמו שחושבים,באמת חבל שלנו הצפוניים אין מוסכים מומלצים כמו במרכז.

בכל מקרה,יש לי אחריות אצל משפץ הגיר,מה שאני צריך זה הכוונה לתקלה,כדי לבוא אליו עם ידע מוקדם ולא להסתבך.

זאת תקלה שאני לא מוצא אותה על גבי ההיסטוריה בדפי האינטרנט,וזה די מבאס.

הרי תקלה אמורה להופיע במחשב לא ? בתקלה הקודמת היה לי החלקה בגיר,הגיר מתנתק,נכנס לחירום ואז מרגישים שאין גיר,הכל היה ברור פחות או יותר,,,ופה זה ממש מוזר

• תוכן חדש...