Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אני לא יודע אם זה היה ממש סדרתי, אבל שמעתי על בעיות כלשהן בגיר.

בקרוז הקודמת של אבא שלי הגיר שבק בקמ״ז די נמוך (20-30 אלף), לא ברור למה.

חוץ מזה, ללא שום תקלה עד כמעט 100 אלף אז הוחלף בחדשה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
היי,

רציתי להתייעץ בקשר לרכב הזה,

רכב אמין?

אני לא מחפש רכב ספורט אלא רכב משפחתי

תודה

רכב בטיחותי ומאובזר, אם כי קצת עצל (אם מדובר ב-1600). אבל אם אתה נוהג רגוע, הוא יעשה את העבודה. חשוב לבדוק את הרכב, כמו כל רכב אחר, במכון בדיקות מסודר.

פורסם

הקרוז 2011 רכב מעולה ואמין מאוד, הסטיגמות השליליות על הרכב מתייחסות לשנתונים של 2009-2010, ששם היו בעיות בגיר וחוסר כוח במנוע.

פורסם

גם אצלי במשפחה יש קרוז 2011 שהוחלף לה גיר באחריות אחרי 25000 ק"מ. יש לי חבר שמחזיק צי גדול של שברולט קרוז מכל השנים לדבריו הרכב אמין למדי (עובדה שהוא ממשיך לרכוש עוד ועוד)

הוא רכב די מקווח ונוח, הוא לא בצועיסט גדול, וגם לא ממש חסכוני בדלק. מוצע כמשומש במחירים נמוכים שהופכים אותו לעסקה די כדאית (כמשומש)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני בדעה שזאת עיסקה לא רעה למי שצריך רכב מרווח ובטוח ולא רוצה להוציא הרבה כסף.

כל זאת בתנאי שאתה באמת צריך רכב שיגיע מא' לב' באופן סביר ובלי דרישות מיוחדות, בנוסף עקב צריכת דלק לא משהו יחסית, עדיף גם שכמות הנסועה לא תהיה גבוהה (לא גבוהה אני מתכוון כ 15-20 א' ק"מ בשנה).

פורסם

קודם כל - מזל טוב ותתחדשו!

אכן השברולט הזו היא לא מכונית ספורט, אבל בהחלט מתאימה למשפחה - בעיקר משום הריווח והחיסכון בדלק.

רק העיצוב החיצוני שלה לא משהו.

• תוכן חדש...