Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי פלקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי צמיגי פלקן מתוצרת תאילנד. פנצריה שמייבאת צמיגי קומו אמרו לי שהצמיגים בחורף מחליקים והאוטו מחליק והצליחו להפחיד אותי. למישהו יש את הצמיגים האם זה נכון?

פורסם

איזה דגם הצמיגים? באיזה רכב מדובר?.

בהונדה סיויק הנוכחית יש זוג פאלקן ZE912 מקדימה (וקונטי פריומיום קונטאקנט 2 בסרן האחורי) והפאלקן בסדר גמור גם בכביש רטוב, האוטו בולם כמו שצריך, לא נכנס יותר מדי לתת היגוי בסיבובים. לדעתי הקונטי יותר טובים אבל זה לא שהפאלקן גרועים, הם בסדר גמור ועושים את העבודה.

גם בהונדה סיויק הקודמת (2004) היו לי זוג צמיגי פאלקן (לא זוכר את הדגם) והם היו בסדר גמור, הוחלפו בזוג צמיגי ברידג'סטון עקב בלאי ולא עקב בעיה מסויימת.

קח בחשבון שכל אחד יגיד לך שמה שהוא מוכר זה הכי טוב, גם לי פעם אמרו על רבעיית צמיגי גודייר מתאריך חדש שהם גרועים :lol:.

פורסם

קומהו???

בפיקנטו שלי צמיגי הקומהו המקוריים האחוריים נשחקו אחרי שנה והקדמיים אחרי שלושה חודשים נוספים.

החלפתי אותם לפאלקן (הרכב בן שנתיים וחודשיים, כך שזוג אחד נסע 14 חודשים והשני 11 חודשים), לא הרגשתי בבעיית החלקה יחסית לקומהו, ולפי מצבם הנוכחי מצביע נראה שאוכל לנסוע עליהם עוד כשנה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...