Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פחות מ1300 שח אם עבודה ואיזון?

יש מקום מומלץ?

אני מהרצליה

שים לב שהמבצע היה על שישי-שבת, כלומר היום הם חזרו למחיר המקורי.

אוקי

בכמה ניתן להסיג ומאיפה ממליצים לרכוש רביעייה?

אני מהרצליה

פורסם

ההיתי כבר ב 2 פנצריות.

1900 שח לרבייעת גאנטים מידה 15 !

זה לא הגיוני.

אגב הבנתי שהמחיר 1300 זה אצלם קבועה ולא קשור למבצע.

היכן אני מוצא בפחות מ1300?

פורסם

ברמת מחירים כזו, אתה כבר בזבל באיכות שלא הייתי מרכיב על הרכב שלי.

לא ציינת באיזה רכב מדובר אבל כמעט תמיד קיימת האופציה להתקין ג'אנטים משומשים מקוריים מדגם בכיר יותר, הג'אנטים המקוריים הם כמעט תמיד מתוצרת איכותית, המחיר יהיה זול ועל הדרך תקבל את המראה של דגם ה RS/GTI/STI וכו'.

מה הקשר שלך לאתר שבסימלון שלך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברמת מחירים כזו, אתה כבר בזבל באיכות שלא הייתי מרכיב על הרכב שלי.

לא ציינת באיזה רכב מדובר אבל כמעט תמיד קיימת האופציה להתקין ג'אנטים משומשים מקוריים מדגם בכיר יותר, הג'אנטים המקוריים הם כמעט תמיד מתוצרת איכותית, המחיר יהיה זול ועל הדרך תקבל את המראה של דגם ה RS/GTI/STI וכו'.

מה הקשר שלך לאתר שבסימלון שלך?

לרכב אין גאנט מקורי וכל העיניין הוא לשנות למשהו חדש

מדובר בקוואליר 96

אין לי קשר לאתר שבתמונה

אז מאיפה אני קונה בפחות מ1300?

פורסם

תחפש ביד 2 ג'נטים משומשים. אולי תמצא כאלה שיתאימו לרכב שלך. זה עדיף מאשר לקנות ג'אנטים סינים זולים.

אל תשכח שמעבר לעניין היופי, יש לג'אנט גם תפקיד חשוב לא פחות והוא לשאת את משקל הרכב ואת העומסים השונים במהלך הנסיעה.

זה נקנה בזול:

IMG_20140603_102804.jpg

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם (נערך)
אז מאיפה אני קונה בפחות מ1300?

למה פחות מ 1300?

למה לא פחות מ 700?

אולי פחות מ 400?

יש למוצר הזה משמעויות בטיחותיות מהראשונות במעלה וזה שהתקציב שלך הוא X, לא אומר שצריך למצוא בכח ג'אנטים שיכנסו לתוך התקציב.

תחסוך עוד קצת, ב 1800 אתה כבר יכול לקנות מוצרים סבירים (או כפי שאמרתי, חפש סטים בעלי נתונים כמו שאתה מבקש שירדו מרכבים חדישים).

עריכה אחרונה על ידי עמית

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תרשה לי לא להסכים איתך. אני חושב שהרבה יותר בטוח לרכוש ג'אנטים סיניים חדשים מאשר משומשים שלך תדע מה עבר עליהם (עיוותים, עיקומים וכד').

פורסם

תמיד רציתי לקנות ג'אנטים 14 ב1000-1200 שקל אבל ירדתי מזה מלפני המון זמן מכיוון שלחישוקים האלו אין אמא ואבא, אין חברת אינטרנט, הכל עלום שם ואני ממש בספק אם הם יהיו קלים יותר מהג'אנט המקורי. חבל מאוד שחברות גדולות בקושי ומייצרות למידות האלו חישוקים איכותיים ויפים.

פורסם

יש חברות טובות שמייצרות במידות האלה, הבעיה שזה עולה כסף, לא סתם תמצא ג'אנט איכותי מחברה במחיר פי 3-4 מג'אנט דומה מחברה סינית כלשהי

בקשר לתגובה של Albetx, אני חושב שגאנט שעבר יישור או תיקון אפשר לראות פיזית סימנים, מעבר לזה בהרכבה של צמיגים או בעת הרכישה תמיד מומלץ לקחת את הג'אנטים לבדיקה במכונה של הפנצ'ריה, תוסיף עוד 100-150 שקל כדי לבדוק שהכל מאוזן

אגב תתפלא, כשאבא שלי קנה ג'אנט 15" מאוטו דיפו לרכב שלו, בעת הרכבת הצמיגים נמצא ג'אנט אחד עם עיוות שעשה שמיניות על המכונה. המזל שלו שהוא ביקש מה"מוסך" של אוטו דיפו להתקין

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...