Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון המנוע התחיל להתחמם יותר ממה שהיה בעבר, הייתי במוסך אמר שהבעיה בפקק של הרדיאטור שהיה חלוד לגמרי עקב מים מהבעלים הקודמים. הפקק הוחלף ועל הדרך הזמנתי גם טרמוסטט שגם הוא הוחלף ביחד עם המכסה רדיאטור. אחרי זה הייתה לי נסיעה לנתב"ג מנצרת עילית ובחזרה סך הכל כ300 קמ ואיך שהגעתי לחנייה עלה ענן אדים מהמנוע, כיביתי מנוע ובגלל שהיה חשוך (4 בבוקר) הלכתי לישון ועל הבוקר בדקתי מה הבעיה וקלטתי שיש נזילה מצינור שמוביל את הנוזל קירור על המנוע מעל הקולטור וניקה אותו לגמרי עכשיו הוא כסוף ויפה :lol: אבל כל פעם מאז שהמנוע מגיע לטמפרטורה מסוימת הצינור מתחיל לנזול כאילו ברז פתוח. הגעתי היום למוסך והוא חיזק את הצינור ועכשיו אין נזילה ביצעתי מספר נסיעות מאומצות בעליות אבל הטמפרטורה ממשיכה לטפס...

מספר דוגמאות:

1. זאתי טמפרטורה אחרי נסיעה מאומצת אבל בעמידה מה שלפי דעתי בסדר גמור.

IMAG0493.jpg

2. ברגע שהרכב מגיע לכ3000-4000 סלד מד חום המנוע מגיע לזה:

перегрев.jpg

ולא נופל משמע לפי דעתי משהוא לא עובד במערכות הקירור...

3.המצב האידיאלי הוא:

норма.jpg

ועכשיו הייתי רוצה לשאול לדעתכם מה יכולה להיות הסיבה להתחממות הזאת? אולי זה בכלל נורמלי? כי האוקטן בגז הינו גבוהה יותר משמע גם הטמפרטורה צריכה להיות גבוהה יותר.

פורסם

סביר שהמערכת שלך צריכה כיוון.

ככה או ככה גז ייתן בעירה יותר חמה מבנזין.

בבנזין לאוקטן גבוהה יש פוטנציאל לתת טמפ' עבודה יותר נמוכה מאוקטן נמוך.

פורסם

יש לערוך בדיקה מקיפה במוסך לכל מערכת הקירור, יכול להיות רדיאטור, וונטה, יוניט חום ועוד הרבה אפילו מילוי מים בצורה לא נכונה ואי הוצאת אוויר מהמערכת...

• תוכן חדש...