Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לחשב צריכת דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו 94 ידני מנוע 1100 פייר.

נסעתי מכרמיאל לעכו עם קו אחד מעל לחצי מיכל. מכרמיאל לעכו זה 25 ק''מ.

הלוך חזור זה 50 ק''מ. וכאשר חזרתי לכרמיאל היה לי פס אחד מתחת לחצי מיכל.

האוטו שלי עשה אז 1 ל?

פורסם

לא ניתן להסתמך על שעון הדלק לצורך מדידת הצריכה.

מה שצריך לעשות הוא למלא דלק עד שהאוטומט מפסיק, לנסוע, למלא שוב דלק עד שהאוטומט מפסיק (רצוי באותה משאבה) לחלק את מס' הקילומטרים שנסעת במס' הליטרים שנכנסו למיכל במילוי השני - המס' תקבל הוא מס' הקילומטרים שהמכונית שלך נסעה לכל ליטר דלק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תתדלק פול טנק וברגע התדלוק תאפס את המד קילומטרים.

ברגע שאתה רוצה לתדלק תמלא שוב פעם פול טנק.

מספר הקילומטרים שעברת חלקי מספר הליטרים שנכנסו בתדלוק השני זו צריכת הדלק שלך.

פורסם

יש היום אפליקציות נפלאות שעושות אחלה עבודה,האפליקציה גם אומר לך אם הצריכה שלך בירידה או עלייה והם מחיר הדלק ששילמת הוא בעלייה או ירידה... האפליקציה שאני משתמש בה נקראת fuelio והיא סבבה...

פורסם

חביבי, זה כבר השרשור הרביעי שאתה פותח ומספר לנו על טיולך בצפון הארץ עם האונו 1000 פייר שלך, שואל את אותן שאלות מטופשות וחופר לכולנו במוח.

מקווה שזאת הפעם האחרונה שתשאל- צריכת דלק של רכב בודקים ע"י מילוי מיכל הרכב על פול, עד שהמשאבה קופצת, מאפסים את הספידומטר, נוסעים נוסעים נוסעים נוסעים נוסעים נוסעים נוסעים עד שהמחוג יורד מהרבע ואפילו עד שנדלקת הנורה, חוזרים למלא דלק (עדיף באותה משאבה באותה תחנה) ממלאים פול עד שהמשאבה קופצת, ואת מספר הליטרים שתדלקת מחלקים במספר הקילומטרים שנסעת. יעני אם נסעת 400 ק"מ ותדלקת 40 ליטר אחר כך- הצריכה שלך היא 1 ליטר לכל עשרה ק"מ. כדי להגיע לתוצאות מדוייקות עדיף לעשות זאת כמה פעמים.

אם זה לא יצליח לך אני מוכן לקחת את האוטו ולבדוק לך, אבל בבקשה- תפסיק לשאול את אותה השאלה כל יום!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תגיד, אתה עושה צחוק מאיתנו?

כמה פעמים אפשר לפתוח שירשורים באותו הנושא?!

כבר קיבלת הסבר מפורט ממני איך מודדים את צריכת הדלק בשירשור הקודם שפתחת לפני מספר ימים.

• תוכן חדש...