Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני נמצא בהתלבטות איזה רכב כדאי לקנות.

שני הפיינליסטים הם:

יונדאי I35, עלייה לכביש ספטמבר 2011, מליסניג, הרכב שמור, 48000 ק"מ, מחיר סופי 77000 ש"ח.

הונדה סיוויק קומפורט, עלייה לכביש אוג' 2010 מפרטי, 32000 ק"מ, מחיר סופי 79000 ש"ח.

ההתלבטות גדולה כי אני יודע שהסוויק מעט יותר איכותית, אבל מצד שני האלנטרה הרבה יותר חדישה ומפנקת במה שהיא מציעה. הסוויק הראשונה עלתה לכביש ב 2006 מה שהופך את הרכב למעט מיושן. מצד שני המחירון של הסיוויק יותר חזק (זה גם יכול להיות חיסרון).

שתיהן נוסעות יפה, את הסוויק אני מכיר טוב כי היה לנו רכב זהה משנת 2007 במשפחה. באלנטרה עשיתי נסיעת מבחן וגם היא נוסעת יפה מאוד.

כרגע הנטייה שלי היא לאלנטרה, אבל אני בהתלבטות של הרגע האחרון. אשמח לעצה טובה :).

עריכה אחרונה על ידי Roei32
פורסם

היונדאי היא הבחירה ההגיונית, חדשה, בטוחה, מאובזרת ובעלת תא מטען גדול מהסיויק.

הסיויק, לדעתי היא קניה רגשית, היא דורשת פשרות בכל הנושאים שצויינו למעלה, אבל יש לה טיפה קסם, לחלק מהלקוחות הקסם מגיע מהמותג, לי הקסם בא מהמנוע הנהדר ומלא האופי שלה שמשודך לגיר מעולה (גירסת 4 דלתות).

אם הסיויק ממש "עושה לך את זה" אז אני חושב שכדאי לך לקנות אותה, אחרי נסיעת מבחן שתראה שהיא נוחה לך (תנוחת הישיבה בה לא אהובה על כולם).

• תוכן חדש...