Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

לאחר שיכנוע של כמה חברי פורום, שכפו עלי לא למכור את הסאב והמגבר שלי, נוצחתי ולכן הורדתי אותם מפרק המכירה.

אני כיום מציע למכירה/החלפה את המוצרים הבאים בלבד:

רדיו דיסק- ALPINE 9855R

רדיו דיסק איכותי מאוד, בעל יכולת עבודה אקטיבית 2 חלקים (2WAY), קרוס בעל יכולות כיוון רבות (חיתוכים, סלופים, פאזות ועוד...)

בעל יכולת טיים קורקשן, יש לו כניסת AUX (דורש מתאם), הרדיו דיסק עובד ללא שום בעיה או תקלה.

מגיע עם כל הציוד הנלווה, 2 קונקטורים (פלאגים עם כל חוטיי החיבורים), הבית של הרדיו דיסק עצמו, שלט, חוברת הפעלה, קופסה לפנל ומסגרת.

מחיר- 750 שקל.

מידבאסים- Rainbow Profi Phase Plug 6.5

מידבאסים איכותיים מאוד, מסידרה גבוה, בעליי גוון גרמני וקר, וממש לא חותכים את האוזניים, ומנגד יודעים לנשוך את הרגל.

מידבאסים שיודעים לרדת נמוך ביחס למידבאסים אחרים (63 הרץ), ויודעים גם להעלות גבוהה מאוד, שוב ביחס למידבאסים אחרים (4 קילו הרץ).

מנגנים ללא שום בעיה או תקלה, מגיעים בקופסה שלהם, הקונה יקבל בנוסף 2 זוגות של טבעות עץ, זוג אחד רגיל, והזוג השני עם זווית כלפיי הנהג.

מחיר- 700 שקל.

טוויטרים- Eton CX 280

טוויטרים איכותיים מאוד, מסידרה גבוה, טוויטרים מפורטים ונקיים מאוד, לא צורמים או חותכים את האוזן.

טוויטרים שיכולים לנגן מ 3.2 קילו הרץ ועד 20 קילו הרץ.

מנגנים ללא שום בעיה או תקלה.

מחיר- 450 שקל.

לדעתי השילוב של המידבאסים והטוויטרים מנצח, ואני עוד מהסס אם למכור אותם.

אני מעוניין למכור או להחליף את המוצרים הללו על:

1. מגבר מונובלוק או 2 ערוצים חזק.

2. מידבאסים של HAT סדרת הלגטיה 7 אינץ'.

3. פרוססור AUDISON BIT ONE/TEN.

לכל הפונים אלי, בבקשה תבררו על המוצרים ליפני שאתם יוצרים איתי קשר (היו המון אנשים שפנו אלי, ולא ידעו/העריכו מהם המוצרים הללו, וכך יצאו לייצנים).

המחירים כמעט סופיים, מי שיקח יותר ממוצר אחד יקבל הנחה, אין מחיריי מציאות, אני לא ממהר למכור ויודע מה יש לי בידיים, אז להיות רציניים אם לא חבל על השיחה/הודעה.

מאיזור הקריות.

0522243537 או בפרטי.

דודו.

עריכה אחרונה על ידי duduc
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רדיו דיסק- לא אקטואלי.

מידבאסים- לא אקטואלי.

טוויטרים- רלוונטי, 450 שקל.

דודו.

בפרטי או 0522243537

פורסם

רדיו דיסק- נמכר.

מידבאסים- לא אקטואלי.

לגבי החלפות, קניתי כבר פרוססור, אז אוותר על הצעות החלפה בפרוססורים.

כמו שאתם רואים נשאר לי רק הטוויטרים, (המידבאסים שלי שמורים לחבר קרוב!) אז אני מוכן לשמוע על החלפות מעניינות על הטוויטרים, תציעו.

דודו.

בפרטי או 0522243537

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שוב...

רדיו דיסק- נמכר.

מידבאסים- לא אקטואלי כרגע, (אבל מוכן לשמוע הצעות מפתות).

לגבי החלפות, אשמח להצעות החלפה על מגבר שני ערוצים חזק או מונו או אפילו סט קומפוננט שלם, מוכן להוסיף.

מי שיהיה מעוניין בקניה של המידבאסים והטוויטרים ביחד יזכה במחיר טוב יותר.

דודו.

בפרטי או 0522243537

עריכה אחרונה על ידי duduc
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב...

רדיו דיסק- נמכר.

מידבאסים- רלוונטי, 700 שקל.

לגבי החלפות, אשמח להצעות החלפה על מגבר שני ערוצים חזק או מונו או סט קומפוננט שלם, מוכן להוסיף.

דודו.

בפרטי או 0522243537

פורסם

על האש!

לגבי החלפות, אשמח להצעות החלפה על מגבר שני ערוצים חזק או מונו או סט קומפוננט שלם, מוכן להוסיף.

דודו.

בפרטי או 0522243537

פורסם

שוב....

דודו.

בפרטי או 0522243537

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...