Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום המרים שמשות הפסיק לעבוד. כאשר אני נועל את האוטו החלונות לא עולים לי. מנגנון הירידה האוטומטי של החלון עובד בסדר איתו אין בעיה.

מדובר במזדה 6 2006 מה זה יכול להיות?

תודה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

גם אני נתקלתי מספר פעמים בבעיה דומה.

יכול להיות שהתעסקת במצבר?

כי עד כמה שידוע לי ברגע שמחליפים מצבר אז המחשב של החלונות מתאפס, ולכן יש צורך "ללמד" את החלונות לעלות מחדש.

אתה אמור ללחוץ על הלחצן למשך 3 שניות גם אחרי שסיים לרדת, וגם כשאתה מעלה אותו תמשיך ללחוץ 3 שניות.

וראה זה פלא, המרים חלונות חזר לתפקד.

בהצלחה

פורסם

לא החלפתי מצבר, החלונות עולי ויורדים בסדר. אין את הבעיה שצריך "ללמד " אותם שוב

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

יש כפתור בדלת הנהג של נעילת חלונות נוסעים ( כשהוא לחוץ לא ניתן להעלות \ להוריד חלונות אחרים חוץ משל הנהג ) בדוק את מצבו אולי בטעות הפעלת אותו

אצלי ברכב אם לחצתי עליו אזי גם אם אני נועל את הרכב רק החלון של הנהג נסגר, יתר החלונות נשארים כמו שהיו

פורסם

סביר שהבעיה נעוצה במרים השמשות עצמו.

שלשום נתקלתי בבעיה כזו, במזדה 6 2009 שלנו. האמת פירקתי את הדלת כדי לסדר משהו אחר והופתעתי למצוא שם מרים חלונות, כי מעולם לא פעל.

כנראה מרים חלונות סוג ז' כי אחרי שניתקתי אותו וחיברתי שוב פתאום יש הרמת חלונות ברכב, זה היה מפתיע, הרגשתי שקיבלתי פיצ'ר חדש חינם אין כסף :-)

קיצר, לאתר היכן שתלו אצלך את המרים ולבדוק אותו, אני בטוח שהוא הבעייתי כי אין לך שום בעיה אחרת עם החלונות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...