Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו שאומרים, כשנפתח המזל הוא נפתח עד הסוף...אז כנראה מישהו מלמעלה החליט לפתוח עליי שפגט

הונדה סיוויק 1400

הבחנתי שהמחט המעידה על החום בלוח השעונים גבוהה מהרגיל

וממשיכה לטפס..

עצרתי בצד חיכיתי שהונטה תידלק, הונטה לא נדלקת.

החום ממשיך לטפס , ובשלב כלשהו הונטה נדלקה.

הרדיאטור היה כולו חם. הצינור התחתון שמוביל לטרמוסטט היה רותח. הצינור העליון טיפונת פחות.

החלטתי להחליף קודם כל יוניט מאוורר מכיוון שהוונטה על כל פנים לא עובדת בזמן. קניתי והחלפתי.

עדיין מתחמם.

ניגשתי למוסך קרוב שהמליצו לי עליו,

הוא קבע שהבעיה היא בטרמוסטט.

הוחלף טרמוסטט.

יצאתי מהמוסך. עדיין מתחמם.

טלפון למוסך.

התשובה: יש לך בעיה בלוח שעונים. המחט רוקדת. זה לא באמת חום מנוע.

בפועל? אני מכיר את המנוע שלי..והוא מתנהג כמו שמנוע רותח מתנהג...לא סוחב בלירה אפילו בהילוך רטשון...

הגעתי הביתה - שמתי לב שמיכל העיבוי נגמר והתייבש לגמרי...בנסיעה של 5 דקות..

הערכותיכם?

עריכה אחרונה על ידי gargamel1

G-D will give me justice

פורסם (נערך)

איבוד נוזל קירור +חוסר סחיבה +המשך נסיעה עם הרכב = מתכון ברור לגרימת נזק לראש המנוע.

יתכן ועדיין,אם תגרור את הרכב למוסך תוכל להציל את המנוע-אחרת,מדובר על נזק של כמה אלפים ופשוט חבל.

בגדול,צריך לבדוק :טרמוסטט,תפקוד משאבת מיים והכנפיים שלה,לבדוק שהרדיאטור אינו סתום ושהמאווררים עובדים בכל המהירויות הקיימות (אם לא לבדוק אם הבעיה בנגד/מאוורר/חיבור למאוורר).

פרט לכך ,יש לבצע בדיקה במוסך או מכון רדיאטורים מקצועי בדיקת לחץ לכל מע' הקירור ולשלול על הסף דליפה מצינור או חיבור כלשהו/רדיאטור או חלילה מעבר CO 2 למערכת הקירור ו/או ממנה.

אם הבעיה היתה "רק" בזיוף של המחט ,הרכב לא היה אמור לאבד כלל נוזל קירור ועצם האובדן לא ממש מבשר טובות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...