Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חוות דעת בנוגע ל) אפלקציית Pango

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם.

אז התקנתי את זה, כנראה מחר יצא לי להשתמש באפלקצייה בפעם הראשונה בחניה כחול-לבן, ויש לי כמה שאלות.

אז זה המסך שיש לי עכשיו:

pang.jpg

1) נניח שעכשיו חניתי, האם מספיק רק ללחוץ על "הפעלת חניה" והאפלקציה יודעת איפה אני חונה וזה הוא?

2) איך יש מצב שבן אדם ישכח את זה וימשיך לשלם? האם אחרי הלחיצה על "הפעלת חניה" יהיה כפתור ברור כדי לעצור את המונה?

אני פשוט לא יודע מה יקרה אחרי הלחיצה על "הפעלת חניה" ואשמח אם מישהוא יכול לענות לי על השאלות, ובנוסף להסביר לי מהמסך הנ"ל מה עושים, ואיך בסוף עוצרים.

פורסם

1. לגבי הפעלה מובססת מיקום, תיכף (כנראה) יענו לך לך מפעילי החנייה בעזרת התוכנה הנ"ל.

2. הפסקה, כן אפשרי בעזרת התוכנה. אין מונה לחנייה ואתה אמור ואחראי על הפסקת החנייה.

אני בכל אופן ולאחר שקבלתי אתמול מיסרון מהחברה והתקנתי את התוכנה, הסרתי אותה מייד.

אין בכוונתי לשלם 40 אגורות עבור הפעלת חנייה ועל הפסקתה. כפי שכבר כתבתי אני משתמש בהפעלה ע"י חיוג, מעולם לא אכזב אותי ולא עולה לי אפילו אגורה.

פורסם

תרשה לי לא להיות שותף להילולים על פנגו, זוהי חברה שמאחוריה עומדת חברת מילגם שעוסקת בגביה (דוחות בין היתר) עבור הרשויות המקומיות, בצורה מפתיעה או לא, תראה על כל תמרור את הפרסומת לפנגו. אני לא אסתכן בתביעת דיבה אבל הקשר הזה לדעתי לא מריח טוב, מצרף לכך את העובדה שאיזיפרק יוצאת מהשוק ב

11.07.2015 ונישאר עם שני נותני שירות בלבד.

השירות שהם מציעים עושה את תפקידו, רק אל תשכח לבטל את שירות "תזכורת אישית" שמופעל אוטו' בפעם הראשונה במידה ואתה לא מעוניין בו, עלותו כ5 שקלים לכל רכב שרשום במנוי.

למרות שהוא מוצע חינם לחודשיים, אני יותר משנה אחרי מחכה להחזר הכספי שלי כשבמנוי היו 3 רכבים, לא ביקשתי את השירות ושירות הלקוחות השקרן שלהם הבטיח לזכות ואף לשלוח לי הקלטת השיחות בינינו, מיותר לציין שהם הצליחו לייאש אותי ולא זכיתי לאגורה שחוקה מהזיכוי.

40אג' להפעלה בסלולר זו סתם דרך נוספת לעשוק לקוחות באתר סלופארק לא מצויין שגובים את העמלה בהפעלה באמצעות האפליקציה אז כנראה שלא חייב לגבות אותם.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני גם משתמש באפליקציית "פנגו " , ועד עכשיו אני סופר מרוצה .

לגבי השאלות שלך :

1. קודם אתה רושם דרך האפליקציה את הרכב שלך .

אחרי שהרכב רשום , אתה נכנס לאפליקציה , לאחר טעינת נתונים אתה תראה :

א . כפתור גדול עם הכיתוב הפעלת חניה .

ב. מתחת לכפתור תראה 2 מלבנים :

במלבן שמאלי - אתה בוחר את הרכב שלך .

במלבן ימני - אתה לוחץ ובוחר את העיר שבה אתה חונה .

ג. מצד ימין של הכפתור הגדול יש לך אפשרות "הארכה " = ברירת מחדל החניה היא 3 שעות , במידה ואתה צריך יותר מ-3 שעות ,אתה בוחר "הארכה " .

ד. מצד שמאל של הכפתור הגדול יש לך אפשרות "הפסקת חניה " = במידה ואתה מסיים את החניה לפני שעברו ה-3 שעות, אתה בוחר "הפסקת חניה " . לאחר לחיצה , אתה תראה מידע על משך זמן שחניתה + סכום תשלום עבור החניה .

לאחר שאתה באפליקציה בוחר את הרכב שלך + עיר שבה אתה חונה , אתה לוחץ על " הפעלת חניה " .

לאחר "הפעלת חניה " , השעון יתחיל לספור 3 שעות .

לאחר 3 שעות החניה מתבטלת אוטומטית .

ממליץ לך להירשם לשירות שלהם " תזכורת אישית " , בתזכורת אישית נשלחת אלייך סמס שמזכירה לך שהחניה מסתיימת ב X זמן .

** אין לי שום קשר לפנגו .

אני פשוט משתמש מאוד מרוצה .

פורסם
תודה לכולם.

אז התקנתי את זה, כנראה מחר יצא לי להשתמש באפלקצייה בפעם הראשונה בחניה כחול-לבן, ויש לי כמה שאלות.

אז זה המסך שיש לי עכשיו:

[ATTACH=CONFIG]384274[/ATTACH]

1) נניח שעכשיו חניתי, האם מספיק רק ללחוץ על "הפעלת חניה" והאפלקציה יודעת איפה אני חונה וזה הוא?

2) איך יש מצב שבן אדם ישכח את זה וימשיך לשלם? האם אחרי הלחיצה על "הפעלת חניה" יהיה כפתור ברור כדי לעצור את המונה?

אני פשוט לא יודע מה יקרה אחרי הלחיצה על "הפעלת חניה" ואשמח אם מישהוא יכול לענות לי על השאלות, ובנוסף להסביר לי מהמסך הנ"ל מה עושים, ואיך בסוף עוצרים.

שים לב שלמטה הוא מזהה לך את העיר. אם הוא לא מצליח תצטרך לבחור עיר ידנית. קרה לי שהוא לא זיהה בעבר. כשהוא מזהה, רשומה לך העיר למטה.

פורסם

מהניסיון שלי, אפשר יותר מרכב אחד בחשבון וניתן לרשום כל רכב. יתרה מזאת, אם אתה רושם רכב - המשתמש הקודם שהרכב היה בחשבונו מקבל הודעת SMS ורישום הרכב עובר לחשבון שלך.

תומר.

פורסם

אין לזה מנוי חודשי?

אני השתמשתי פעם בפנגו ואז אמרו לי שיש תשלום כל חודש ולכן ביטלתי. זה לא יוצא לי שווה כיוון שאני אולי צריך את פנגו פעם בשנה....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מהניסיון שלי, אפשר יותר מרכב אחד בחשבון וניתן לרשום כל רכב. יתרה מזאת, אם אתה רושם רכב - המשתמש הקודם שהרכב היה בחשבונו מקבל הודעת SMS ורישום הרכב עובר לחשבון שלך.

אבל זה מטופש. אי אפשר שאשתי ואני נהיה "רשאים" לחייב בגין אותן מכוניות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמה קטעים מעצבנים עם פנגו:

אי אפשר להוסיף באפליקציה רכב עם 6 ספרות.

פעם נתתי לחבר הרשאות להפעיל חניה על אחד הרכבים. אחרי שנה פתאום ראיתי שהמערכת נתנה לו להוסיף על החשבון שלי רכב שלו!

פורסם

מסכים, מטופש לגמרי. נראה שיש באפליקציה אפשרות של "עדכון נהגים", אבל אני לא בטוח מה היא עושה (יש אפשרות להזין מס' טלפון ורכב מועדף, יכול להיות שזה בדיוק בשביל זה). לא הצלחתי למצוא במפורש את האפשרות הזו, אולי זה אפשרי דרך מרכז השירות או האתר הרגיל.

תומר.

פורסם

אצלי מוגדרים כמה נהגים. שזה אני ואשתי. לכל נהג אתה יכול להגדיר איזה רכבים הוא יכול להחנות. לכל נהג אתה יכול להגדיר רכב ברירת מחדל ועיר.

כל זה רצוי לעשות באתר. ההגדרות ירדו לאפליקציה בעת התחברות.

פורסם

מה ש Ahbarony אמר.

בנוסף 2 סיפורים נחמדים ולא אופינים לישראל לגבי פנגו:

1.

נסעתי עם אשתי לדיזיין סנטר, הפעלתי פנגו. כשחזרתי גיליתי דו"ח. לאחר בירור הבנתי שהפעלתי על ר"ג ולא בני ברק (זה היה מזמן, לדעתי לא היה זיהוי מיקום אוטומוטי).

פניתי לעירייה בבקשה לבטל את הדו"ח והראיתי שאכן הפעלתי פנגו באותו זמן של הדו"ח רק על עיר לא נכונה.

הדו"ח בוטל.

2.

אני ואשתי היינו בבית חולים (מח' יולדות:-D) חברה שבאה לבקר עמדה בכחול לבן והפעילה פנגו. כידוע יש הגבלה למספר שעות על הפעלת החניה, ולכן בסמוך לסיום הזמן הפסיקה את החניה והפעילה שוב, כמובן כשהיא עדיין אתנו בבית החולים. מסתבר שבמהלך הדקה שלקח לה להפסיק את החניה ולהפעיל שוב עבר פקח ונתן דו"ח.

נקצר את הסיפור, גם במקרה זה העירייה ביטלה את הדו"ח.

מסקנה, פנגו עובד טוב, ותיעוד השימוש יכול לעזור...

• תוכן חדש...