Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מודל 2007 עם 80 אלף ק״מ

מנוע 2.0 טורבו ידני הדגם עם 185 כ״ס

למרות שהק״מ נמוך אשמח אם מישהו שיש לו/היה לו כזה רכב שישתף קצת במידע לגבי בלאי , טיפולים , התנהגות בכביש וכו׳ .

תודה מראש לעוזרים .

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם (נערך)

הי,

הייתה ברשותי משך 4 שנים (2007-2011).

לא היו כלל תקלות מכאניות למעט מצבר שהלך ופלסטיקה שקצת התקלפה (והוחלפה במסגרת אחריות).

בזמנו זה היה כרטיס הכניסה ללאון ויש לי רק זכרונות טובים אע"פ שמאז היו במשפחתי גם לאון 1.8 2009 ו-2011 שהיו לא פחות טובות ברמת נהיגה ואבזור.

מבחינת אבזור יש מכל טוב, כיסאות נוחים מאלה שהגיעו בשנים הבאות (ב-1.8 שהחליפה), חישוקי 17 וכו׳. המערכת קצת מיושנת. כמו כן מנוע ה2.0 tfsi היה מעולה ואמין. מבחינת התנהגות, טובה אבל עדיין הנעה קדמית עם הרבה כח ונטייה לתת היגוי.

מה שכן, אני חייב לציין שהיום הרכב בן 7 בכל זאת, ואם להיות כנה, הוא לא הרבה יותר חזק, אם בכלל מגרסת ה1.8 שהגיע בהמשך (אם אני זוכר נתון הקג״מ והתאוצות דומה).

סה״כ יש לי רק זכרונות טובים מהרכב הזה. אם תרצה לדעת משהו קונקרטי, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי. אגב, בכמה מוכרים כזו היום?

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הי,

הייתה ברשותי משך 4 שנים (2007-2011).

לא היו כלל תקלות מכאניות למעט מצבר שהלך ופלסטיקה שקצת התקלפה (והוחלפה במסגרת אחריות).

בזמנו זה היה כרטיס הכניסה ללאון ויש לי רק זכרונות טובים אע"פ שמאז היו במשפחתי גם לאון 1.8 2009 ו-2011 שהיו לא פחות טובות ברמת נהיגה ואבזור.

מבחינת אבזור יש מכל טוב, כיסאות נוחים מאלה שהגיעו בשנים הבאות (ב-1.8 שהחליפה), חישוקי 17 וכו׳. המערכת קצת מיושנת. כמו כן מנוע ה2.0 tfsi היה מעולה ואמין. מבחינת התנהגות, טובה אבל עדיין הנעה קדמית עם הרבה כח ונטייה לתת היגוי.

מה שכן, אני חייב לציין שהיום הרכב בן 7 בכל זאת, ואם להיות כנה, הוא לא הרבה יותר חזק, אם בכלל מגרסת ה1.8 שהגיע בהמשך (אם אני זוכר נתון הקג״מ והתאוצות דומה).

סה״כ יש לי רק זכרונות טובים מהרכב הזה. אם תרצה לדעת משהו קונקרטי, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי. אגב, בכמה מוכרים כזו היום?

בן.

תודה רבה לך ,נתת לי חומר למחשבה . דרך אגב שכחתי לציין שיש ברכב צ׳יפ סטייג׳ 1 .

המחיר באזור 65k ומטה

C200k W204 & C180k W203 coupe

• תוכן חדש...