Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איציק תסכים איתי שאם לא תצרוך את הכדורים ו\או כל סם אחר בכמות "מסחרית" אלא כדי "להתנסות" לא ייגרם לך יותר נזק מאשר אכילת המבורגר או עישון 5 סיגריות בחיים.

לא מדויק. ברוב המקרים זה נכון, אבל לסמים הקשים אנשים שונים מגיבים בצורה שונה ואחוזים מסוימים יכולים להפגע לתמיד אפילו מפעם אחת בלבד. אני למשל לא מוכן לקחת סיכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איציק תסכים איתי שאם לא תצרוך את הכדורים ו\או כל סם אחר בכמות "מסחרית" אלא כדי "להתנסות" לא ייגרם לך יותר נזק מאשר אכילת המבורגר או עישון 5 סיגריות בחיים.
תסלח לי מאוד אבל יש הבדל גדול בין "מזון מהיר" לסמים,אין מקום אפילו להשוואה.

ממזון מהיר תפתח אולי קצת "צמיגים" ובעיות כולסטרול שאפשר לסדר עם קצת דיאטה ופעילות גופנית וכמובן אינך פוגע בסובבים אותך.

סמים גורמים להתמכרות קשה,כל הנרקומנים התחילו מ"התנסות" חד-פעמית,זה מתחיל מזה שרק "תופסים ראש" וממשיך להזרקת הירואין ישר למחזור הדם,ובנוסף אותו מכור פוגע בסובבים אותו,פשיעה זנות וכו' כדי לממן את הסם שהמכור כלכך זקוק לו,שלא נדבר על הנזק שגרמת לעצמך אתה נהפך לזומבי ולעולם לא תהיה האדם שהיית לפני,וזה לדעתי קצת יותר מהשמנה וכולסטרול.

תשמע סיגריות הוכחו כמזיקות לבריאות זה נכון,אבל לא לתאי המוח,הן גורמות להתמכרות זניחה אבל לא כמו לסמים,אם מישהו מעשן את הסיגריה בהפסקה או כדי להירגע או אחרי יום קשה אני מבין אותו,כי עדיין לא נגרם נזק כמו שנגרם מסמים,וכמובן לא נפגע התיפקוד של המעשן בכלל.

ויש לי פה שתי שאלות לכל אלה שתומכים במיסוד סמים "קלים":

-אם הייתם יודעים שהבייביסיטר ששומרת על הילדים שלכם ,נוהגת מדי פעם "לתפוס ראש" עם סמים "קלים",האם הייתם שוכרים את שירותיה?

-אם הייתם יודעים שטייס המטוס שאתם עומדים לעלות אליו,נוהג להשתמש בסמים "קלים" הייתם עולים למטוס שלו?

בשתי השאלות לא בהכרח בזמן העבודה הם מסוממים,אלא באופן כללי אתם יודעים שהם משתמשים בסמים.

איציק.

פורסם

אתם מאבדים את הראש בעצמכם!

עצם כתיבת

"-אם הייתם יודעים שהבייביסיטר ששומרת על הילדים שלכם ,נוהגת מדי פעם "לתפוס ראש" עם סמים "קלים",האם הייתם שוכרים את שירותיה?

"

מראה שהכיוון פרונט שלך יצא מאיזון !

- אם הייתם יודעים שהטייס במטוס הקטן שלו, 5 נוסעים, בלי שירותים, אכל גפילטע בכמויות וקיבל הרעלת דג, יתעלף ולא יוכל להטיס את המטוס הייתם עולים למטוס שלו?

אנשים צריכים משמעת עצמית!

אם אתם יודעים שאתם עייפים למה אתם נוהגים? ? ? ואני בטוח שלכל אחד ואחד פה זה קורה לפחות פעם, פעמיים בשבוע.

כשאתה בסטלה אתה אמור להיות במסיבה\סרט\בילוי כל שהו בכיף לשבת על עץ,ואחרי שדאגת להסעה הביתה לא לכתוב הסכמי שלום עם מצריים.

תרצו או לא, מירוצים יהיו פה(ע"פ החוק) באחד הימים, בעזרת השם.

כנ"ל לסמים קלים, ובעיקר!! טבעיים!

פורסם
הראל, אתה לא "כנראה" ילד, אתה בטוח ילד. אני לא מתערב לרוב בנושאים כאלו אבל תחשוב לרגע איזו שטות כתבת - גם אנשים חשובים מאוד שמגיעים לעמדות מפתח מעשנים ודופקים שורות - והשורה הבאה שלך היא legalize it?? עם כל הכבוד, באמת שלא מזיז לי שמשה מהמכולת מעשן או אפילו מריץ שורות בזמנו החופשי - אבל אני ממש לא מעוניין שאנשים שאני תלוי בהם בצורה כזאת או אחרת (אם זה פוליטיקאים או מנהלים חשובים) יהיו מסטולים מהתחת. בדיוק כמו שכשאני יושב ברכבת או באוטובוס אני לא רוצה שהנהג, שבו אני תלוי, יהיה על סמים.

רוני

בדיוק כמו שאני לא רוצה שהוא יהיה אחרי כמה כוסיות וודקה... אבל עדיין אלכוהול חוקי...

סמים סמים סמים !!! זה מה שמכניסים לכם לראש!!! DRUGS ARE BAD !!!

צריך לעשות הפרדה בין סוגי "הסמים", יש הבדל גדול מאוד בין הזרקה לעישון ג'וינט... (ואל תתחילו עם האימרות הדביליות: "זה מתחיל מזה...")

אומרים שמריחואנה דופקת ת'מוח? תוכיחו! יש אלפי מחקרים בעד ונגד! אין שום הוכחה גורפת הקובעת שלמריחואנה השפעות מסוכנות ובלתי הפיכות (בדיוק כמו לקפה, שוקולד, או מקדונלדס)

ורוני, תהיה בטוח שהרבה אנשים רמי דרג ומעלה גם מרביצים פה ושם איזה שאכטה...

מצורף לינק:

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=136325&sid=16

הראל.

*הערה: אין לי שום תמיכה באף "סם" מלבד זה המופק מצמח הקנאביס.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

דווקא האנשים שהכי לא הייתם חושבים עושים את זה, יותר ממה שאתם חושבים.

מנחי טלויזיה (גם ערוץ הילדים).

אנשי פוליטיקה.

סלבריטיז.

משה מהמכולת.

אנשי צבא.

אנשי משטרה.

מורים.

השכנים שלכם.

הילדים שלכם.

ההורים שלכם.

כ-ו-ל-ם.

צאו מהסרט. סוחרי סמים לא מתעשרים מה"שם" שלהם, הם מתעשרים אם קונים מהם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני לא מוכן להתנדב לניסוי.

חוץ מזה, יש לי המון חברים / חברות שניסו דברים שונים, טבעיים וכימיים, וכולם אבל כולם אומרים שהסטלה הכי טובה היא של וודקה!! אני נשאר עם וודקה!!

אני לא מוכן להתנדב לניסוי. נקודה.

פורסם
אני לא מוכן להתנדב לניסוי.

חוץ מזה, יש לי המון חברים / חברות שניסו דברים שונים, טבעיים וכימיים, וכולם אבל כולם אומרים שהסטלה הכי טובה היא של וודקה!! אני נשאר עם וודקה!!

אני לא מוכן להתנדב לניסוי. נקודה.

לקחת את הפרסומת ממש קשה, אה?

בגלל הוודקה (שנותנת את הסטלה הכי איכותית, זה ברור... בכלל לא כואב הראש אח"כ, ואין סחרחורת... לא מקיאים...) אין פלא שבכל מסיבה חייבת להיות קטטת שיכורים אחת לפחות... כנראה שהסטלה של האלכוהול עושה אותם ידידותיים לסביבה.. :???:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

סמים גורמים להתמכרות קשה,כל הנרקומנים התחילו מ"התנסות" חד-פעמית,זה מתחיל מזה שרק "תופסים ראש" וממשיך להזרקת הירואין ישר למחזור הדם

אכן כל הנרקומנים בדרך כלל התחילו מדברים קלים. אבל שאלת את עצמך כמה מהאנשים שמנתסים בסמים קלים הופכים בסוף להיות נרקומנים ?

תשמע סיגריות הוכחו כמזיקות לבריאות זה נכון,אבל לא לתאי המוח,הן גורמות להתמכרות זניחה אבל לא כמו לסמים,אם מישהו מעשן את הסיגריה בהפסקה או כדי להירגע או אחרי יום קשה אני מבין אותו,כי עדיין לא נגרם נזק כמו שנגרם מסמים,וכמובן לא נפגע התיפקוד של המעשן בכלל.

אתה שוכח משהו. סיגריות ממכרות. גראס למשל, כמה שאתה מעשן אותי, תמיד אתה תוכל להפסיק.

(נכון. יש מקרים של התמכרות פסיכולוגית, אבל זה נדיר). אבל סיגריות, ממכרות אותך פיזית. אם לא תקבל ניקוטין אתה תרגיש מאוד מאוד לא בנוח... מה שמונע מאנשים להפסיק לעשן.

-אם הייתם יודעים שהבייביסיטר ששומרת על הילדים שלכם ,נוהגת מדי פעם "לתפוס ראש" עם סמים "קלים",האם הייתם שוכרים את שירותיה?

-אם הייתם יודעים שטייס המטוס שאתם עומדים לעלות אליו,נוהג להשתמש בסמים "קלים" הייתם עולים למטוס שלו?

בשתי השאלות לא בהכרח בזמן העבודה הם מסוממים,אלא באופן כללי אתם יודעים שהם משתמשים בסמים.

דבר ראשון מה זה סמים ???

יש מלא סוגים של סמים. למשל אם הייתי מגלה שלא תוך כדי העבודה הביביסיטר מעשנת ג'ונטים, שיהיה לה בסבבה, אבל היא הייתה עפה בסטירה מהבית שלי אם הייתי מגלה שבזמנה הפנוי היא עושה שורות.

פורסם
תסלח לי מאוד אבל יש הבדל גדול בין "מזון מהיר" לסמים,אין מקום אפילו להשוואה.

ממזון מהיר תפתח אולי קצת "צמיגים" ובעיות כולסטרול שאפשר לסדר עם קצת דיאטה ופעילות גופנית וכמובן אינך פוגע בסובבים אותך.

סמים גורמים להתמכרות קשה,כל הנרקומנים התחילו מ"התנסות" חד-פעמית,זה מתחיל מזה שרק "תופסים ראש" וממשיך להזרקת הירואין ישר למחזור הדם,ובנוסף אותו מכור פוגע בסובבים אותו,פשיעה זנות וכו' כדי לממן את הסם שהמכור כלכך זקוק לו,שלא נדבר על הנזק שגרמת לעצמך אתה נהפך לזומבי ולעולם לא תהיה האדם שהיית לפני,וזה לדעתי קצת יותר מהשמנה וכולסטרול.

איציק.

איציק כנראה לא הבנת אותי נכון,"להתנסות" מבחינתי זה פעם אחת לנסות,לא לעשן חודשייים רצוף כי זה כבר מוגזם.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אם ככה, אז בוא נוציא גם את האלכוהול מהחוק!!! הרי גם זו דרך לברוח מהמציאות, לא?

ואם אתה מדבר על נפגעים... איפה כל האלכוהוליסטים, אלו שמשתכרים ודוקרים אחד את השני, ויותר גרוע - אלו שעשו תאונות דרכים כשהם שיכורים... גם הם מהווים "נטל כלכלי" - עדיף שימותו גם, לא?

ורועי, כנראה שאתה ממש ילד... אתה לא יודע כמה אחוזים מהאולוכסיה צורכת סמים, "קשים" וקלים...ואני מבטיח לך שגם אנשים מאוד חשובים שמגיעים "לעמדות מפתח" מעשנים/עישנו פה ושם איזה צינגלה... ואולי גם עושים/עשו איזה שורה.

legalize it

הראל.

הצחקת אותי :hihi: -אני מכיר אנשים כמוך מנסים ל"החליק" את עניין הסמים כאילו זה משהו שכולם לוקחים וטריויאלי בגלל שזה נוח להם באופן אישי כדי שהם לא יהיו חריגים ולא יעשו להם עניין...

מי שלוקח סמים זה אדם אומלל ומסכן שהחיים שלו יבשים.

אגב

מי שנוהג שיכור שיקבל את האחריות על עצמו וישא בתוצאות!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
הצחקת אותי :hihi: -אני מכיר אנשים כמוך מנסים ל"החליק" את עניין הסמים כאילו זה משהו שכולם לוקחים וטריויאלי בגלל שזה נוח להם באופן אישי כדי שהם לא יהיו חריגים ולא יעשו להם עניין...

מי שלוקח סמים זה אדם אומלל ומסכן שהחיים שלו יבשים.

אגב

מי שנוהג שיכור שיקבל את האחריות על עצמו וישא בתוצאות!

עזוב אתה נעול בעמדה של אנטי, לא יעזור מה יגידו לך אתה תמשיך לומר שמי שמשתמש בסמים הוא מסכן ואומלל ושהחיים שלו יבשים.

לצורך העניין החיים שלי רחוקים מלהיות יבשים , ועדיין אני עושה מה בראש שלי כי זה כיף ואני חושב שבגיל שבו אני נמצא זה הגיל להינות מדברים מסויימים. שחלק מהם זה סמים.

ככה או ככה אלכוהול זה גם סוג של סם כמו כן גם סיגרייה כפי שנאמר כאן קודם לכן, ככה שזה ממש לא משנה את העובדה שסה"כ כמעט כולם משתמשים בסוג של סם זה או אחר.

שוב אתה לא יכול לקבוע על אדם מי הוא ומה הוא רק ע"פ שימוש בסם זה או אחר, אין לך את הזכות לשפוט אדם ולהחליט שהוא מסכן וכו' , אני כאן לא ישכנע אותך בדברי בזה אני בטוח שהרי אתה מקובע בנושא הזה ולא יעזור מה.

פורסם

איציק.

איציק, אני מצטער להיות הראשון שמספר לך אבל:

1. הבייבי סיטר שאתה מעסיק זו הבת 17 תופסת ראש מפעם לפעם. אם היא עושה זאת בזמן העבודה תעיף אותה קיבינימאט, אם לא לעולם לא תדע.

2. הטייס אותו כנ"ל. גם אם אתה לא רוצה להאמין לכך.

לגבי חומרים כימיים אני מסכים אתך בהחלט, הוכח לדוגמא (במחקר שקראתי אינני זוכר איפה ומתי)

כי לקיחת XTC בכמויות גדולות ולאורך זמן גורם לדיכאון קליני עקב חוסר באינזים "האושר" במוח.

מתנצל על חוסר הבקיאות בשמות ובכמויות.

לגבי "סמים קלים" ואני מדבר על מריחואנה לסוגיה יש לי עם זה בעייה והיא כזו:

קיימות 2 אקסיומות נכונות לגבי סמים:

1. בני אדם רוצים להתמסטל להשתכר וכו' וכו'.

2. מניעה ואיסור גורמות בסופו של דבר לאפקט הפוך. אמרת פעם לבנך\בתך (אם יש) לא לגעת בשקע החשמל? במה הוא רץ לגעת לאחר שאמרת את שאמרת?

רוצה לומר, האיסור על מריחואנה לסוגיה, ששואב כוחו משכמותך, דוחף אנשים לחפש דברים אחרים גרועים בהרבה דוגמת וודקה, חגיגת ושאר ירקות.

דבר נוסף לרועי.

ראיתי כבר אנשים שלקחו חומרים כדי להנות ועד היום הם תפוסים על טריפ נדפקו ומבזבזים את מיסי המדינה על הנכות שהם גרמו לה!-שלא לדבר על ההוצאות הרפואיות! ואני ראיתי אנשים "חולי הגה" ששיפרו את הרכבים שלהם ובטעות של רגע לא הצליחו וגמרו את הסיבוב בגדר. מה אתם?

אני מתבאס שהמיסים שלי נשרפים על אנשים שרצו להנות ושהם נדפקו הם נפלו על המדינה-היה עדיף שימותו. אני לא מבין את אלה שלא רוצים גם ליהנות

לקחת סמים זה לא בעיה ולא הישג,להצליח בחיים לפרוח לשגשג ולהגיע לעמדות מפתח ולהצליח בחיים זה הישג. צרות המחשבה שלך ואי היכולת לקבל את מה שאחרים חושבים מפחידה אותי. אני מכיר גם כאלה שהצליחו בשם הקפיטליזם לקחו מליונים מהבנק נפלו והיום כולנו (לא אתה. כי אתה בטח "הצלחת בחיים") משלמים על הצלחתם לשיטתך".

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אכן כפי שציינתי היה אירוע לא ידעתי על האירוע הנוסף הזה, אבל שוב זה אחד מיני רבים הכל עניין של סיכון !. זה סם אחרי הכל.

כמו כן יש הרבה מזוייפים וכו' בשוק ככה שזה גם תלוי בזה .

• תוכן חדש...