Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי יעניין אתכם לשמוע כמה עובדות שמצאתי בעבר על גת וגרמו לי להמנע מלהשתמש בו: החומרים הפעילים בגת נקראים קתין וקתנין והם דומים מאוד בהשפעתם לאמפטמינים ולקוקאין.

החומרים האלו ממכרים ונדרשת תקופת גמילה מהם.

אז אולי כשסבא יחיא יושב ומחאזן עם הח'ברה הוא צורך כמות קטנה יחסית של החומרים הפעילים, אבל בכדור המינון הרבה יותר גבוה.

אגב, אני מאמין שהכדור אכן טבעי, כי מיצוי הקתין והקטנין מהצמח הוא תהליך כימי פשוט מאוד. הרבה יותר פשוט מסינתוז חומרים פסיכואקטיביים. אבל טבעי זה לאו דווקא טוב לגוף יש בטבע המון רעלים שיכולים להרוג בן אדם והם 100% טבעיים. חצי מהצמחים שאתם רואים באדניות של העיריה יהיו רעילים לגוף שלכם.

מבחינתי, גת ונגזרותיו הם סמים קשים לכל דבר. זה שהם לא נאסרו מפורשות בחוק, זו סתם פירצה. אני לא מתייחס לפקודת הסמים של מדינת ישראל בתור מדריך אמין לבטיחות של חומרים. מחקרים הוכיחו שההשפעות של מריחואנה הם קלות הרבה יותר מאשר של אלכוהול וגת המותרים בחוק מסיבות פוליטיות והיסטוריות אלו ואחרות.

אז זה שהחגיגת חוקי, לא אומר שהוא לא מסוכן ולא צריך להזהר ממנו. הוא סם לכל דבר.

מי שרוצה עוד מידע, שיריץ בגוגל חיפוש על KHAT.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי יעניין אתכם לשמוע כמה עובדות שמצאתי בעבר על גת וגרמו לי להמנע מלהשתמש בו: החומרים הפעילים בגת נקראים קתין וקתנין והם דומים מאוד בהשפעתם לאמפטמינים ולקוקאין.

החומרים האלו ממכרים ונדרשת תקופת גמילה מהם.

אז אולי כשסבא יחיא יושב ומחאזן עם הח'ברה הוא צורך כמות קטנה יחסית של החומרים הפעילים, אבל בכדור המינון הרבה יותר גבוה.

אגב, אני מאמין שהכדור אכן טבעי, כי מיצוי הקתין והקטנין מהצמח הוא תהליך כימי פשוט מאוד. הרבה יותר פשוט מסינתוז חומרים פסיכואקטיביים. אבל טבעי זה לאו דווקא טוב לגוף יש בטבע המון רעלים שיכולים להרוג בן אדם והם 100% טבעיים. חצי מהצמחים שאתם רואים באדניות של העיריה יהיו רעילים לגוף שלכם.

מבחינתי, גת ונגזרותיו הם סמים קשים לכל דבר. זה שהם לא נאסרו מפורשות בחוק, זו סתם פירצה. אני לא מתייחס לפקודת הסמים של מדינת ישראל בתור מדריך אמין לבטיחות של חומרים. מחקרים הוכיחו שההשפעות של מריחואנה הם קלות הרבה יותר מאשר של אלכוהול וגת המותרים בחוק מסיבות פוליטיות והיסטוריות אלו ואחרות.

אז זה שהחגיגת חוקי, לא אומר שהוא לא מסוכן ולא צריך להזהר ממנו. הוא סם לכל דבר.

מי שרוצה עוד מידע, שיריץ בגוגל חיפוש על KHAT.

:mm_yeah: או , כמו שאמר לי במבטא כבד אותו ארחנטנאי שפגשתי בראש העין הישנה :

"מתי אני באתי באררררררררררררררררץ פעם ראשונה , פתאום אני רואה זה צמהים של קוקה , קו-קה ,אני אומררררררררררררר לך...." :roll:

פורסם

כל מה שיש על עלילות הסם הזה בעיתונות לצורותיה הוא רק קצת המזלג, ומדובר במקרים הבריאותיים-פיזיים.

לצערי בערב ראש השנה נאלצתי להתמודד עם מישהו שנדפק מזה נפשית, ובסופו של דבר אושפז באברבנל.

אחרי 30 שעות של סיוט ללא שינה בטיפול בבן אדם אני ממליץ לכולם פה לא לגעת בזה ובטח שלא בסמים אחרים. חבל סתם לדפוק את החיים על הנאות רגעיות שיכולות להסתיים רע מאד.

פורסם
הצחקת אותי :hihi: -אני מכיר אנשים כמוך מנסים ל"החליק" את עניין הסמים כאילו זה משהו שכולם לוקחים וטריויאלי בגלל שזה נוח להם באופן אישי כדי שהם לא יהיו חריגים ולא יעשו להם עניין...

מי שלוקח סמים זה אדם אומלל ומסכן שהחיים שלו יבשים.

אגב

מי שנוהג שיכור שיקבל את האחריות על עצמו וישא בתוצאות!

קודם כל כדי להבהיר - אני לא בעד כל הסמים.

ידידי, אתה החריג פה! אתה פשוט לא יודע כמה אנשים מסביבך צורכים סמים! אתה חי בסרט (טוב, סביון...:wink: )!

ואם כל מי שלוקח סמים זה אדם אומלל ומסכן אז 50% מהאוכלוסיה אומללים ומסכנים...

ומסכנים ואומללים כל אלה שגם צריכים לשתות אלכוהול במסיבות כדי לאבד את הראש קצת, ורק ככה הם נהנים...?

הגיע הזמן שתתעורר...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אני לא מוכן להתנדב לניסוי.

חוץ מזה, יש לי המון חברים / חברות שניסו דברים שונים, טבעיים וכימיים, וכולם אבל כולם אומרים שהסטלה הכי טובה היא של וודקה!! אני נשאר עם וודקה!!

אני לא מוכן להתנדב לניסוי. נקודה.

להשתתף ב..*

hope for the best, expect the worse.

פורסם
להשתתף ב..*
זוהי גם התנדבות.

התנדבות למחקר שנעשה על הגוף שלך!

כל מי שצורך סמים להנאתו בלבד מתנדב לניסוי, מחקר, שנעשה על גופו שכן השפעות הסם אינן ידועות במאת באחוזים...

כמובן שגם כל סם משפיע אחרת על בן אדם...

פורסם

מצחיק (או שלא?) שבדיוק היום הופיע בעיתון שחגיגת יכנס לפקודת הסמים האסורים לאחר המאורעות של השבועות האחרונים ובמיוחד הילד שאושפז בסוף השבוע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זוהי גם התנדבות.

כל מי שצורך סמים להנאתו בלבד מתנדב לניסוי, מחקר, שנעשה על גופו שכן השפעות הסם אינן ידועות במאת באחוזים...

או שבמילים אחרות - אתה מושפע מהפרסומת על אקסטזי...

פורסם
זוהי גם התנדבות.

:-|

שיננת את הפרסומת, אה...?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
זוהי גם התנדבות.

צודק! תמיד עדיף להיות ילד טוב ולהגיע לגן עדן - בגלל זה אני לא מעשן, לא שותה ולא מקלל.

פייייי, קססססאמק נפלה לי הסיגריה לבירה! :evil:

פורסם
צודק! תמיד עדיף להיות ילד טוב ולהגיע לגן עדן - בגלל זה אני לא מעשן, לא שותה ולא מקלל.

פייייי, קססססאמק נפלה לי הסיגריה לבירה! :evil:

יש אמרה רוסית מאוד מפורסמת שאומרת ש:

מי שלא שותה ולא מעשן, מת בריא

פורסם
יש אמרה רוסית מאוד מפורסמת שאומרת ש:

מי שלא שותה ולא מעשן, מת בריא

הרוסים והמשפטים שלהם...

כששאלו את סבתא שלי למה היא מעשנת היא אמרה "צריך למות ממשהו" :roll: .

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא אכנס לדיון איזה אח"מ צורך סמים ואם זה כן כמו אלכוהול או אולי כמו המבורגר.

יש הרבה מאוד מחקר שנעשה בשנים האחרונות (חלקו בישראל) לגבי הקשר בין תכונות גנטיות-כימיות במוח, לבין תכונות האישיות. הרעיון הבסיסי הוא שיש אנשים בעלי צורך ביולוגי לקחת סיכונים ולחפש ריגושים. הויכוח הציבורי הוא אולי ראי של המבנה הגנטי השונה שלנו: אלו שמצדדים בהפיכת הסמים לחוקיים הם אולי אנשים שזקוקים לסמים יותר מאחרים.

המחקרים הללו בהחלט ראשוניים, ויש עליהם ויכוחים רבים בקהילה המדעית, כך שעוד מוקדם לחשוב על ריפוי תרופתי לאלכוהוליזם או התמכרות לסמים. בכל מקרה גם אם אתה מרגיש צורך גופני עז להשתמש בסמים או אלכוהול, נסה לחשוב על זה כמאבק בין הרגש שמנסה לשכנע אותך שזה טוב ולא מזיק, להגיון הקר שמראה באופן ברור שזה הורס את החיים.

נמרוד

פורסם
רציתם להנות??

הנה התוצאות!!

http://news.walla.co.il/?w=//625521

תקוו שזה לא איזה מישהו מהפורום שקרא את ההודעות שלכם! :x

אל תדאגו, אל תדאגו זה לא אני! :lol: . (אני בכלל בן 17 :wink: ).

ולגבי להשתתף בניסוי, תנסו לראות את זה בתור להכנס לסטטיסטיקה....

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...