Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קיבלתי דו"ח הביתה ממצלמה אשר ממוקמת בירידה אחרי טבעון לכיוון רמת ישי כאשר עברתי את הצומת במהירות של 119 במקום 90.

יש לי רישיון כ8 שנים כאשר זאת העברת תנועה הראשונה שלי, מעבר לקנס על חניה שקיבלתי.

שלחתי מכתב למשטרה ורשמתי שמדובר בקנס הראשון שלי במשך הזמן שיש לי רישיון ושבנוסף הנני סטודנט וקנס כספי של 750 ש"ח מכביד עלי מאוד עקב ומהווה כמעט 50 אחוז מהשכר החודשי שלי. ביקשתי להמיר את הקנס הכספי באזהרה.

ציינתי את הסיבה גם שבה עברתי במהירות הנ"ל אך כנראה היא אינה קיבלה התייחסות (או בכלל כל המכתב) ממי שקיבל את מכתבי.

נענתי כי לא מבטלים לי את הדו"ח.

האם כדי לי להשפט? מה יכולים להיות ההשלכות במידה ואבקש לעשות זאת?

הקנס יכול לגדול?

תודה, בן.

Got To love It

פורסם

במשפט הקנס יכול לגדול. בהתאם לעיני השופט. מה ייתן לך להישפט? אתה חושב שלא מגיע לך קנס או שאתה רוצה להישפט כדי להוריד את מחיר הקנס? כי זה יכול להיתפס עין לא יפה אצל השופט. בזבוז זמן משפט וכדומה.

אתה לא עומד בקריטריונים לאזהרה, משום שאין לך רישיון 10 שנים לפחות, כאשר חמש האחרונות שבהן נקיות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין לך הרבה סיכוי פה. שלם ותשלים עם זה. זה השכר לימוד על הקורס בביצוע עבירות תנועה ללא רשת ביטחון לתשלום הקנס.

אין לך כסף לשלם דו"ח על מהירות? גם אין לך מה לעשות במהירות, כי אתה סתם שורף יותר דלק. ולזה בטוח אין לך כסף.

פורסם

לא הייתי ממליץ להשפט, אם אין לך טענות לגבי חוקיות הדוח ואו המדידה, סביר להניח שהשופט יאשים אותך בבזבוז זמנו היקר של בית המשפט ויחמיר בעונש.

שלם וזהו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

או טענות לגבי הגנה בגלל "מילוי הוראות כל דין" גם יכולות לתפוס במשפט ולהוציא אותך זכאי.

אבל השאלה אם יש טענה כזו לגבי הגנה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעבר למה שנאמר פה, נראה שבמכתב שכתבת למעשה הודית שביצעת את העבירה.

האם הסיבה בגינה היא בוצעה מצדיקה את ביטולה? רק אתה יודע. שופט מפעיל שיקול דעת, אבל שופט תעבורה צריך סיבה מאוד מאוד טובה כדי לא לסיים את המשפט ב3 דקות.

פורסם

הוא הודה, אבל התחיל לתרץ, ואולי בגלל זה נענה בשלילה.

אזהרה ניתנת למי שמכיר באחריותו, להתחיל לתרץ ולתת סיבות מציג את הנהג כאילו הוא לא הפנים את האיסור.

• תוכן חדש...