Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו סימתי את העבודה עם האוטו. אחרי שמילא גז והחליף צינור. הפריע לו רעש שהיה במהירות גבוה של המזגן. פירק את התא כפפות ועשה שטיפה עם מים ואויר.

כרגע המזגן מקרר חבל על הזמן(55555) ניראה רק שיחזיק מעמד

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כניראה אין לי מזל עם המזגן. יצא כל הגז. מבדיקה חוזרת רואים שיוצא מהמדחס. מה שאומר שהראשון צדק .

עכשיו הראשון רצה 1000 שח +200 ששילמתי כבר

עכשיו השני רוצה 500 שח+450 ששילמתי כבר .הוא טוען שעושה לי את העבודה והגז בחינם .מחייב אותי רק על המדחס .מה אתם אומרים אני צריך לשלם על התיקון הקודם?

אין הרבה ברירות . אין אפשרות לחיות בלי מזגן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עבר די הרבה זמן בכדי לדעת שהבעיה היתה במדחס. עכשיו הכל תקין המדחס הוחלף במשופץ .עשיתי לאוטו טסט .

היות ואני נוסע רק בעיר והרבה בפקקים וכמובן שעם מזגן . צריכת דלק של ליטר ל7 זה בסדר?

נכון שפירסמתי אותו למכירה אבל שאני חושב מה אני יכול לירכוש ב8000 שח או אפילו פחות . מעדיף להישאר איתו עד שיאשרו לי רכב חדש

פורסם

יכול להיות גם הצינור וגם מדחס היה לי אותו הדבר ב פזיו ברח גז , מצאנו בריחה מהצינור ראיתי ממש בועות יוצאות מהצינור תוקן מולא גז מצאנו נזילה מהמדחס הוחלף המדחס.

יונדאי כבדה עם מנוע 2000 אוטומטית בעיר מה ציפיתה ???

• תוכן חדש...