Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשאיר את המסכים לשלב האחרון דבר שני אם כבר פלגים אז תעבור לNGK, המקורי זה של צ'מפיון

ואם אתה מחליף שמן גיר אז תחליף גם את הפילטר שלו למרות שהבנתי שאם הרכב נוסע בסדר אז לא לגעת .

יש לך מוסג במקרה איזה שמן צריך לברקסים ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

שלום,

בתור בעלים של יונדאי אקסנט 2005, אני יכול לומר לך בוודאות להתייעץ עם מוסכניק לגבי החלפת גומיות שסתומים. לפני כחודש החלפתי גומויות אלו בהמלצת המוסך כי המנוע מעשן בהתנעה וכי יש ירידה בשמן של המנוע מהמקסימום למינימום כל 1000 ק"מ פלוס מינוס. היום חודש אחרי, וכ1000 ק"מ אחרי, אני יכול לומר לך שהאוטו בהתנעה לא מעשן. כמו כן, אין שינוי במפלס השמן-עומד בדיוק על המקסימום.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

ביונדאי הגומיות שסתומים מיתבלות יחסית מהר ובאקסנט תהליך ההחלפה שלהם הוא שונה מאשר בסונטה כי באקסנט ממש שזכור לי אין צורך לפרק טיימינג וגל הזיזים נישלף בקלות ואז ניתן לבצע את ההחלפה של הגומיות יחסית בקלות ולכן גם המחיר זול יותר. כמה עלתה לך ההחלפה של הגומיות באקסנט?

פורסם

בשבת האחרונה שמתי גז במזגן .מבדיקה של הטכנאי נימצא דליפה מהציר של המדחס.הוא טען שרק בלחץ גבוה יש דליפה ולכן הגז יחזיק לפחות חודשים שלוש.

היום כבר המזגן לא קירר. דיברתי עם הטכנאי והוא אמר שחיביים להחליף מדחס .מחיר במיוחד בשבילי 1000 שח אולי טיפה פחות

עכשיו ניכנסתי למוסך על הדרך .הבחור בדק ואמר לי שיש צינור סדוק.החלפה של הצינור כולל ואקום וגז 450 שח

עכשיו למי להאמין? בשבת שילמתי על הגז 200 שח שזה גם היה יקר אבל היה לי חם וזה היה שווה

פורסם

אם הוא לוקח אחריות על התיקון, כלומר שזה פותר את הבעיה, הייתי נותן לו להחליף את הצינור.

פורסם

עכשיו אני בבעיה. מה לעשות ללכת על הזול ולקוות לטוב? הבחור הראשון השתמש מכשיר חשמלי פירק את הגריל .הבחור השני בדק בשיטה הישנה הכנסה של גז ובדיקה עלידי סבון

אני מקווה מאוד שהבחור הראשון שגה לא בכונה לגנוב ממני .

• תוכן חדש...