Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היות והיתי חייב רכב אוטומט בתקציב דל מאוד .והיו לי כמה דרישות הרכב חייב להיות די גדול ונוח

אחרי בדיקות של כמה אמריקיות מצאתי את הסונטה. היה לי בעבר סונטה 99 שהיתה אז די חדשה ודי היתי מרוצה ממנה.

אחרי בדיקה רכשתי אותה .היא משנת 2000 מנוע 2000. בודי יפה והסלון די מושלם

התקלות שאני ראיתי ושמעתי. זוג פעמונים ומזגן שלא עובד. חוסר של חצי ליטר שמן גיר . ועישון לבן בהתנעה

דבר ראשון הרכבתי שלטי נוחות

ואתמול התחלתי בהחלפה של זוג הפעמונים שבמזל בכלל הגעתי עם האוטו למוסך

אחת היתה תקועה ורק עם דיסק הצלחנו להוציא אותה .השניה היתה מפורקת לגמרי. שמן גיר אני צריך ליקנות מקורי ולכן זה ימתין למחר .

בעית העשן הלבן המכונאי המליץ .על פלאשיג למנוע החלפת שמן לאיכותי כולל כמובן פילטר. ופלגים ופילטר אויר

הוא טוען שרוב הבעיות זה ברינגים או בגומיות שסתומים

מה אתם אומרים?יש פלאשיג מומלץ?

עריכה אחרונה על ידי לירוי1
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו קצת קראתי על הפלאשיג והרבה רשמו שלא מומלץ ,ואיפלו יכול ליגרום לנזק

המנוע עבר כ195000 ק"מ . כדי להוסיף תוסף לדלק K44 ולאחר מכן להחליף לשמן איכותי?

איזה צמיגות אני צריך ואיזה פירמה מומלצת?

למרות שאני יודע שהאוטו זמני אני לא אוהב לחסוך על חומרים ומעדיף להשקיע יותר תמורת איכות

במידה וצריכת השמן לא גבוהה איך אני יכול למנוע את העשן הלבן

פורסם

דבר ראשון , לא ממליץ לך על פלאשינג בשלב זה. הפעולה עלולה לגרום לך להכנס לבור ללא תחתית בהוצאות הרכב.

לגבי התוספי K44 , יכול להגיד לך לנסות לתדלק 98 במקום 95 , מיכל מלא , ולראות האם יש שינוי. הדלק היותר נקי עשוי להועיל ולשפר את עניין העשן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לגבי התוספי K44 , יכול להגיד לך לנסות לתדלק 98 במקום 95 , מיכל מלא , ולראות האם יש שינוי. הדלק היותר נקי עשוי להועיל ולשפר את עניין העשן.

מצטער לאמור לך, אבל זה לא נכון.

דלק 98 לא יותר נקי, הוא גם לא מבצע שום פעולת ניקוי שדלק 95 לא מבצע, ולא "מדמה" פעולה של תוסף דלק.

וכמובן לא ישפיע בשום אופן על העשן.

דלק באוקטן גבוה יותר עמיד יותר בפני הצתה עצמית (דטונציה) ומאפשר שימוש במנועים בעילי יחס דחיסה גבוה יותר.

אני גם בכלל לא מבין איך תוסף לניקוי מערכת דלק (K44) יכול להשפיע על שריפת שמן מנוע.

פורסם

היום התפנתי לקחת את האוטו לחשמלאי .החליף לי נורות בכפתורים של המזגן . סידר את הצופר . על הדרך עשיתי בדיקה למה אין גז במזגן . גם זה תוקן ועכשיו המזגן מקפיא

פורסם (נערך)

רכשתי היום 1 ליטר שמן גיר מקורי עלה לי 65 שח

כמה צריך לעלות החלפה של גומיות שסתומים?

עריכה אחרונה על ידי לירוי1
פורסם (נערך)

כמה עלה לך הרכב?

בכללי שמעתי חוות דעת טובות מבעלים של כאלה (אנשים שהיו צריכים רכב מרווח ואמין במחיר די נמוך לתמורה).

עריכה אחרונה על ידי nir100

• תוכן חדש...