Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה תודה

יש לי עוד שאלה יש לי את allclean+ אפשר לשתמש במגבת מיקרופייבר עם החומר לפלסטיקה בפנים ולשמשות בפנים ובחוץ?

פורסם

החומר הספציפי הזה לא מומלץ להשתמש על פלסטיק שקוף או שמשות. יש את GLASS WORKZ שהוא יותר עדין וניתן לדלל אותו ביחס 1:2 עם מים מזוקקים - מתאים לשמשות ופלסטיקה שקופה.

פורסם
החומר הספציפי הזה לא מומלץ להשתמש על פלסטיק שקוף או שמשות. יש את GLASS WORKZ שהוא יותר עדין וניתן לדלל אותו ביחס 1:2 עם מים מזוקקים - מתאים לשמשות ופלסטיקה שקופה.

לא ראיתי באתרי המכירות הישראלים המלצה לדלל את החומר הזה.

כמובן זה לא מונע ממך לעשות את זה, איך אתה מרגיש לאחר הדילול? החומר עדיין אפקטיבי?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ברור שאת allclean מדללים, חומר מאוד מרוכז. לא צריכה להיות שום בעיה להשתמש בו לשמשות. זה חומר רב שימושי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דרך הגב יש בעיה כל שהיא לשים חומר על הפלסטיק/גומי של החלון בחלק החיצוני עם האפליקאטור שאני משתמש בפנים?(מדובר על אותו חומר)

פורסם

לגבי הallclean, שים לב שע"פ הוראות יצרן יש לשטוף את החומר לאחר השימוש.

בשימוש על שמשות זה בולט יותר כיוון (שאצלי לפחות) נשארו קצת סימני מריחה.

לגבי פלסטיקה פנימית, לאחר הניקוי עברתי פעם שנייה עם מטלית נקייה ושפריצר מלא מים - כמו עם הallclean השפרצתי טיפה על המטלית וניגבתי.

לדעתי זה עזר קצת ליישום מוצלח יותר של silk shine.

פורסם

מומלץ לפני יישום של חומר מגן כמו הSILK SHINE למשל לעבור עם APC בדילול מתאים ולא חזק מידי עם מיקרופייבר,אני מורח את הסילק שיין לאחר מעבר עם APC של מגס' בדילול 1:10,לאחר מכן מורח את הSILK SHINE והחומר נישאר מעל ל3 שבועות בקלות על הפלסטיקה

m7kj.jpg
פורסם

חברים כשאני מכבס את המגבות ואת הכפפת שטיפה שלי

אז הבנתי שמשתמשים בחומץ סינטטי ובגל כביסה non bio אין בעיה להשתמש בשניהם ביחד נכון?

ואת החומץ לשים במקום של המרכך או פשוט לשפוך לתוך המכונה לפני ההפעלה

פורסם

לא מבין את ההתלהבות מאול קלין.

כחומר שטיפה הוא פחות חזק מפיירי בדילול דומה. בפעמיים שניסיתי להוריד בעזרתו (בדילול של 1:8 בערך) שאריות של פלאש דאש מהחלון זה פשוט לא עשה שום דבר. הAPC של שופרסל הוריד הכול בדילול של 1:15 בערך.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

חברים ראיתי שמומלץ להשתמש בג'ל כביסה non bio אבל כל מה שאני מוצא זה או שרשום bio או שלא רשום כלום

הסתכלתי בסופר על הכל ועל אף אחד לא רשום non bio אז זה אומר שכל מה שלא רשום bio זה בסדר?

ומשתמשים בג'ל וחומץ ביחד?

• תוכן חדש...