Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זקוקים לרכב אחד שיהיו בו לפחות 6 מקומות ישיבה (3 ילדים+סבתא שמצטרפת לעיתים+עגלת תאומים).

כיום, אשתי נוסעת בגרנדיס ואני בפיאסטה ידנית.

מכיוון שמקום העבודה של אשתי עובר מעט רחוק, היא תתחיל לקחת את הרכב החסכוני יותר (הפיאסטה) ואני אתנייד ברכב הגדול.

סה"כ הגרנדיס רכב מצויין, אבל אני מחפש משהו מיוחד.

לא הגדרתי מגבלת מחיר ואני יודע שאני צפוי להוצאות דלק גדולות, אבל חשובה לי אמינות. אני לא חושב שארד לשטח בשלב זה.

אלה האופציות.

1. החלום האמיתי שלי (בתחום הזה, כן? אני עוד לא יכול לחזור לספורטיביות) הוא GMC יוקון מהמודלים 2006-2010, אבל כל אלה שאני רואה ב YAD2 הם עם קילומטרז' עצום, חלקם מוסב לגז (אני פוחד ממערכות שהורכבו בארץ) ואני חושש מהשגת חלפים וידע בטיפול ברכב מייבוא אישי.

2. שני התחליפים בייבוא סדיר הם פורד אקספלורר ושברולט טרוורס. יש אולי יתרון לשברולט בזה שהוא כבר נמצא כאן כבר ממודל 2009.

3. אופציה קצת מופרעת, אבל זו גם סוג של פנטזיה, היוקון גם כך מבוסס עליה והמחיר ממש מצחיק, אפילו אם לא תהיה לי אפשרות לקזז מע"מ ולהכיר בהוצאות.

בפחות מ 100 אלף ₪ אני יכול למצוא שברולט סילברדו ממודלים ממש חדשים והם ממש יפים בעיני. החסרונות הם כמובן הגודל העצום (אם כי בשביל נסיעות בתוך העיר יש את הפיאסטה...) וזה שאם אקח דגם שדרוש לו רישיון ג', רק אני אוכל לנהוג ולא אשתי.

מה דעתכם?

תודה מראש.

פורסם

כדי להרחיב את המבחר, אני הייתי שוקל לשים את החמות על הגג במתקן מיוחד; סה"כ זה לא שכל נסיעה היא מצטרפת, לא? (אבל אני גרוש אז מה אני מבין).

לגופו של, אני מבקש שכן תציין תקציב מוגדר, זה יעזור לכוונן את הייעוץ.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

6 מקומות אמריקאית? החלום שלי הוא שברולט אימפאלה 6 מקומות, מוזמן לבדוק מחירים רכב פשוט מדהים..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)

איתן, איפה הימים שהיית רווק ונסעת במיאטה.....? המיאטה של פעם יכולה להיכנס בבגאז' של מה שאתה מחפש היום :-)

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

קרייזלר ווייאגר עונה על ההגדרות

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
6 מקומות אמריקאית? החלום שלי הוא שברולט אימפאלה 6 מקומות, מוזמן לבדוק מחירים רכב פשוט מדהים..

גם אני חושב שזה רכב מדהים, מאוד מרווח, מנוע חזק ואמינות אמריקאית. המחיר שלה חדשה יחסית גבוה אבל גם התמורה.

פורסם

מה עם לינקולן נוויגטור ? או עם טויוטה סיינה ? אסקלייד ?

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
דומה לסילברדו עם רישיון ב' F-150 , עם 6 מקומות ישיבה מנוע בנזין וגם אשתך תוכל להנות !!!

מחזק את הפורד. יש למישהו מהמילואים שלי. רכב מדהים ומפנק מבפנים. צריכת דלק לא רחוקה משל סמי טריילר:lol: יש משומשות בזול יחסית

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה לעונים

התקציב הוא עד כ 150-160 אלף ש"ח. כמובן שלא יהיה אכפת לי להוציא פחות.

האימפלה החדשה גם יקרה וגם תא המטען לא מספיק לנו.

אסקלייד הוא יוקון משופצר (כשלטעמי היוקון יפה יותר) וביואיק אינקלייב הוא טרוורס משופצר (ביד2 עומד כזה למכירה, על מודל 2008 דורשים אותו מחיר כמו על טרוורס 2012, לא ברור מדוע).

בהחלט שקלתי סיינה - מצד שני, זה להחליף מיניוואן יפני במיניוואן יפני. כניראה שטוב יותר (כי מבוסס על הקאמרי ועדיין מיוצר, בניגוד לגרנדיס), אבל לא מצדיק החלפה.

כמו שכתבתי, מדובר בהחלפה מהלב, ללא שום היגיון כלכלי או אחר.

מצ"ב דוגמה ליוקון למכירה. רוצים 150 אלף.

איתן, איפה הימים שהיית רווק ונסעת במיאטה.....? המיאטה של פעם יכולה להיכנס בבגאז' של מה שאתה מחפש היום :-)

אכן, הייתי אז גרוש (למי שהציע לי להושיב את חמתי על הגג - הייתי כבר בסרט הזה :-D ).

ו off topic לפייזר:

לפני 11-12 שנה, לפני המצאת הסמארטפון, עבדת בסטרט-אפ ונתת לי להתנסות ברכיב GPS שנצמד לשמשה ומשדר לטלפון הסלולרי שמשתמש במפות און-ליין (שזה לדעתי היה מהפכני, כי היו מכשירי ניווט, אבל עם מפות מאוחסנות במכשיר לפי דעתי).

האם הסטרט-אפ הזה הפך ל WAZE :lol: או שנסגר :-( ?

Yukon.jpg

פורסם

אם אתה כבר פתוח ליוקון, למה שלא תעשה צעד נוסף לעבר סברבן?

לא המציאו שום דבר יותר נוח מהאוטו הזה.

עד לפני שבועיים חיפשתי כזה (ממודל חדש יותר) בנרות.

בסוף התייאשתי ופניתי לכיוון אחר.

4321.JPG

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

באימפלה החדשה ובכל המשפחתיות האמריקאיות החדשות כבר אין אופציה ל-6 מקומות.

קח את זה בחשבון.

אני הייתי מחפש גם ביואיק לוצרן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...