Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לפני רכישה לדאבל דין תוצרת roadrover שמריץ מערכת הפעלה של אנדרואיד.

שיחקתי עם המערכת בתצוגה של בית העסק שהייתי אצלו.

המכשיר נירא לי די אמין וטוב.

המוכר נותן אותו עם אחריות לשנה והתקנה במחיר טוב.

מישהו התקין כזה כבר? איכות סאונד? נתקע כן לא?

אשמח לחוות דעת לפני רכישה.

פורסם

לי יש נסיון עם שני ROADROVER אבל לא עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד.

יציאת המגברים שלהם הפתיעה אותי דווקא מאוד לטובה חייב לציין - זה בפועל דאבל דין מבוסס CARPC לכל דבר ודבר.

החיובי -

מחיר.

גודל דאבל דין סטנדרטי אמיתי.

מתאם הגה פנימי מובנה, דבורית BT מובנית

במקרה שלך בגלל שזה אנדרואיד אני מניח שזו ממש לא בעיה להתקין WAZE ואפילו TORQUE אם אתה גם רוצה לקבל נתונים מהמחשב של הרכב עצמו (מנוע, קודי תקלות וכו' וכו')

לרעה -

מתאם הגה מחורבן בלשון המעטה.

שני המכשירים החזיקו מעמד כשנה לפני שהתחילו בהם שלל תקלות מוזרות כמו קפיצה בלתי נשלטת לתחנות רדיו (רובן גם בערבית היו) תוך כדי נסיעה.

מנגנון CD שלא הפסיק להרעיש פתאום בשתי היחידות.

אחת מהן גם הגיעה למצב שנכבתה ולא נדלקה יותר ודרשה תיקון - למזלנו היתה באחריות.

בקיצור - בשתיים מתוך שתיים היו לנו תקלות - את הרכב בו היחידה תוקנה, עדיין במשפחה והמערכת עובדת טוב מאז ועד עכשיו למעט מתאם הגה שתמיד כפתור אחד לסירוגין לא מגיב בו - מרגיז.

הרכב השני נמכר עם המערכת - אפילו לא טרחתי להוציא אותה מרוב שהתקלה עם הרדיו הרגיזה אותי.

אני נגד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מגבר פנימי לא מרשים במיוחד, יציאות למגברים כמו שציינתי נקיות באופן מפתיע, הבעיה, ברגע שחיברתי כבל RCA ליציאות מגברים, קליטת הרדיו נפגעה קצת.

רד מזה אם אתה יכול, תשקיע קצת יותר במכשיר ממותג כלשהוא כמו קנווד, JVC או פיוניר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ברכבתי כמה כאלה כבר מכשיר חמוד לא יותר ... התכונה שלו עדיין לא מושלמת ובקשר לסאונד זה לא פיוניר !!!....

לא פיוניר הכוונה שבאוזן של בן אדם רגיל ולא מומחה סאונד יהיה הבדל רציני?

פורסם

אתה מחפש כמו שזה נראה כל סיבה אפשרית לקנות את המכשיר - תקנה אותו.

קיבלת כאן לעומת זאת דעות פושרות ביותר עד לא אוהדות מאנשים שיש להם נסיון עם המכשיר, לשיקולך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא מסכים איתך כי אם הייתי מחפש סיבות למה לקנות הייתי קונה ולא מחפש סיבות נירא לי קצת יותר הגיוני לבדוק לפני שקונים. בכל אופן תודה על התגובות!

• תוכן חדש...