Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי בדרך לארץ עם מוטו G שעולה 199$ בארה"ב, האם כדאי להצהיר עליו בכניסה לארץ בהנחה שלא יהיה שום תשלום כי הוא נכנס ב-200$ פטור ? או שיש החרגה לגבי מכשירים סלולרים בדומה להזמנה בדואר שם הפטור של ה-75$ לא תופס על מכשירים סלולרים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מכשיר סלולארי מעל 75$ חייב במיסים בסך 35.7% מערכו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתה מדבר על הזמנה בדואר, וגם במקרה הזה מכשיר סלולר חייב במס גם אם הוא עולה דולר אחד, יש החרגה ספציפית לפטור הכללי.

השאלה הייתה לגבי מכס בנתב״ג והפטור של ה200 דולר. באתר של המכס לא ראיתי שיש החרגה במקרה של סלולרי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בטופס שהוא אמור לקבל בטיסה צריך להיות כתוב הכל. כשאני חזרתי לארץ היה כתוב "מכשיר חשמלי/אלקטרוני (לא זוכר בדיוק מי מהם) בשווי כולל של מעל 200$". לא הייתה החרגה או יוצאי דופן.

תבקש ממנו פשוט להוציא הכל מהאריזות ושיגיד שהכל שלו או שהוא קיבל במתנה. אני חזרתי עם אלקטרוניקה בשווי של בערך 4000-5000$ ואף אחד לא דיבר איתי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חזרתי עם אייפון שעלה לי 399$,אף אחד לא אמר לי כלום.

(פתחתי את הקופסה ושמתי את המכשיר בכיס)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הכוונה לא לבנות על המזל שלא ייתפסו, ברור שאפשר גם להבריח סמים ולא להתפס, אני שואל על החוק נטו. אז לסיכום לא צריכה להיות בעיה בהנחה וסך כל הרכישות לאדם לא עולה על 200 דולר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני חושב שעבור כל מכשיר הכולל משדר RF חייב להצהיר.

במכשיר סלולרי חדש תמצא לפחות 3 משדרים כאלה (סלולר, BT, WIFI, לפעמים גם LTE, לפעמים הסלולר מורכב מכמה משדרים).

כלומר למשל עבור ראוטר WIFI USB פשוט שעולה דולרים בודדים (או BT כמובן) גם תידרש הצהרה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
אתה מדבר על הזמנה בדואר, וגם במקרה הזה מכשיר סלולר חייב במס גם אם הוא עולה דולר אחד, יש החרגה ספציפית לפטור הכללי.

השאלה הייתה לגבי מכס בנתב״ג והפטור של ה200 דולר. באתר של המכס לא ראיתי שיש החרגה במקרה של סלולרי.

גם בייבוא בדואר אין החרגה של סלולרי. המיסים על סלולרי מחושבים כמו על כל מוצר אחר.

החריגים הם (כרגיל) טבק ואלכוהול.

http://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Pages/CustomsGuideParcelsMail.aspx

מקס - לגבי אישורי משרד התקשורת - לפני שנה-שנתיים יצא נוהל חדש שמאשר ייבוא של עד 3 מכשירי סלולרי בכל פעם ללא צורך בשום אישור של משרד התקשורת.

http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1368.pdf

עריכה אחרונה על ידי wil

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זרוק את הקרטון והספרות של המכשיר,שים בכיס או במזוודה\תיק צד וסע לשלום,אין ממה לחשוש.

זה לא שהבאת סטוק של חלקי חילוף או יש לך עשרה מכשירים דנדשים מנויילנים במזוודה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רואה? דאגת לחינם :)

חוצמזה שבמכס עדיין עוצרים אנשים רנדומלית,שנראים להם "חשודים".

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מקס - לגבי אישורי משרד התקשורת - לפני שנה-שנתיים יצא נוהל חדש שמאשר ייבוא של עד 3 מכשירי סלולרי בכל פעם ללא צורך בשום אישור של משרד התקשורת.

טוב לדעת, וזה לא תלוי בכך שהמכשיר קיבל כבר אישור בעבר ממשרד התקשורת?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כיון שישראל עברה באופן שלם ל-GSM/UMTS/HSPA יש איזו תקינה בין לאומית שמשרד התקשורת מכיר בה, מה שפוטר את היבואן האישי מאישורים פרטניים.

בעבר היה צורך באישורים כאלה, בעקר עבור מכשירי AMPS1TDMA/CDMA שהחברות היו מחברות לרשת רק לפי אישור שלהן, במיוחד אחרי התקלה הגדולה של סלקום עם המוטורולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם בייבוא בדואר אין החרגה של סלולרי. המיסים על סלולרי מחושבים כמו על כל מוצר אחר.

החריגים הם (כרגיל) טבק ואלכוהול.

http://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Pages/CustomsGuideParcelsMail.aspx

על פי buy2usaבמשלוח:

אדם פרטי רשאי לייבא בפטור מלא ממיסים, פריטים שערכם הכולל (כולל הובלה/משלוח ומיסים בתוך ארה"ב) הוא עד $75, למעט טלפונים ניידים, מוצרי טבק ואלכוהול אשר אינם פטורים ממיסים ומחושבים החל מהדולר הראשון.

• תוכן חדש...