Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני כבר מזמן הפסקתי לצפות לתוכן מעניין בערוץ 10.

לצערי אני לא זוכר תקופה שהערוץ היה בשיא...

לפעמים, תוך כדי שיחה, מתחילים לדבר על פרסומות (בעיקר החבר'ה מהעבודה)

"ראית את הפרסומת ההיא והפרסומת הזאתי והזאתי והזאתי.." ורק אז אני קולט שאני לא צופה בכלל בערוצים 2 ו10, וטוב שכך :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בנוגע לתוכנית אינטרנט אני חייב לציין שבעבר התחלתי לעבוד על מיזם כזה. יצרתי קשר עם כמה חברות הפקה אינטרנטיות ורובן לא הסכימו להפיק מיני סדרה מאחר והם חששו שלא באמת יהיה מענה מצד ספונסרים.

מבחינתי המיזם עדיין עומד בעינו. אם אתם בעלי מיומניות צילום ועריכה גבוהות אני אשמח להתחיל להניע את הרעיון מחדש גם בלי עזרת חברת הפקה. כשזה יתפוס אני מאמין שיהיה מענה מצד ספונסרים.

עורך וידיאו, וצלמים, ומנחה, ורכב שיצטלם, ונהג מקצועי שיבחן את הרכב יום קודם וידע על מה לדבר בוידיאו, ורכב מלווה, ונהג לרכב המלווה, ובמאי, ועוזר הפקה, ומישהו שינהל את ערוץ היוטיוב ועמוד הפייסבוק...

אין לי המון ניסיון בהפקה של סרטונים אבל כן השתתפתי בהפקה של איזה שניים-שלושה סרטונים. בתכלס, בשביל 3-4 דקות של וידיאו אינטרנטי ברמה גבוהה אתה צריך להשקיע כמעט יום שלם של צילומים, יום הכנה מראש ויום עבודה של עורך וידיאו אחר כך. מבחינת עלויות, מדובר על משהו כמו 7,000 ש"ח לוידיאו כזה, בהנחה שאתה באמת משלם לכל האנשים שבאו לעבוד והמגיש, הנהג המקצועי והעוזר הפקה עבדו בחינם. אם אתה חושב שכולם יבואו לעבוד בהתנדבות אז זה כנראה נכון, אולי לפעם או פעמיים. בסוף כולנו משלמים שכירות עם שקלים חדשים ולא עם לייקים בפייסבוק.

כדי לקבל תמיכה רצינית מספונסרים תצטרך להגיע לכמה עשרות אלפי צפיות בסרטון. וגם אם תקבל תמיכה מספונסר, נניח יבואן של רכב מסוים, אתה חושב שהוא ישלם לך על וידיאו שקוטל את הרכב שלו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל זה נכון. זו הסיבה למה עד עכשיו העניין לא התקדם. אני מציף פה את העניין כדי שאולי נצליח להרכיב צוות שיבצע שתי תוכניות פיילוט שאיתן אפשר לבוא לספונסרים. כמו שנאמר - רומא לא נכבשה ביום אחד. הרבה תוכניות אינטרנט החלו במתכונת דומה, והתקדמו ככל שהספונסרים התווספו.

פורסם
MAN THE HARPOONS

:roflmao:

בכל פעם שאני רואה אותה בא לי להקיא. יש מושג שמתאר אנשים כמוה בצורה מצוינת: WHITE TRASH

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זוועה.

זו הייתה סיריון? זה מה שהצלחתי לקלוט מהשבריר שנייה שבאמת הראו את הרכב.

ושהיא אומרת אני נהגת שודים, באמת מראים תמונה שלה מעבירה מפרקינג לדרייב?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אתמול ראיתי את זה,

לא הבנתי איך בדיוק סיריון מליסינג עלתה כל כך הרבה במחיר.

רכב של סלב, אפשר לחשוב שמדובר ברכב של סלבים ותיקים וידועים מאוד כמו אייל גולן, שלמה ארצי וכו'.

כולה ליהיא גרינר. מעבר לעובדה שהרכב אחד המכוערים, זה לא שעשו משהו מעניין.

למה אין לנו את התרבות המוטורית של מערב אירופה, למה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

I don't want to live in this country anymore.

ולחשוב שאנשים סוגדים לWHITE TRASH כמוה כאילו היא עשתה משהו בחיים שלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אוי וי זמיר. שלא נדע מטומאה!

"אני נהגת שודים" עם מבטא מאולץ. פחה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
אוי וי זמיר. שלא נדע מטומאה!

"אני נהגת שודים" עם מבטא מאולץ. פחה.

הקטע שלה לדחוף אנגלית בכל משפט אפשרי זה משהו מעצבן :evil::brickwall:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אוי לא, עוד רכבים "מהסדנה" שלהם:

http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=2e68a97b4d4b6187de33b8857767dc54baa

http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=54787dd78787f55870674c41341cd5d7dc0

111.jpg222.jpg

כמו כן כתוב ביד 2:

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]רכב עבר מקצה שיפורים ענק!! והוערך ע"י יצחק לוי באופן אישי לאחר השבחתו.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מעניין מאוד מה השיפורים שעשו :roll:

עריכה אחרונה על ידי C14SE
  • אחראי פורום
פורסם

מתקן את עצמי, פעם ממש מזמן היתה פה מוטוריקה בטלוויזיה - על גלגלים. מי זוכר?

תכנים לימודיים על אמת (כולל בלימה לסירוגין:roll:), מערכות שונות וכו׳.

אבל בואו נהמר מה יותר הגיוני שיקרה: שיבזבזו זמן פריים טיים על תכן חינוכי כלשהו

או שהעלמה המכוערת והמביכה הנ״ל תמשיך לפאר את המסך שלנו?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...