Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז השכנים שלי החליטו שהיום בצהריים זה הזמן המושלם להפעיל את המוזיקה המזרחית בפול ווליום - מה שהוביל אותי לטלויזיה בסלון. תוך כדי שיטוט בערוצי הטלויזיה נתקלתי בתוכנית "אוטוסלב" בערוץ 10. חשבתי לעצמי " הו, הנה תוכנית ששווה לבהות בה אחרי שאגו גנזו את הכל לטובת פוקר וסנוקר." אומנם תיאור התוכנית לא היה מבטיח - " אלירז שדה מזמין מפורסמים לשפץ את רכבם ולדבר על חייהם" אבל זרמתי. אז היום בתוכנית משפצים את הרכב של פליטת הריאליטי שמסרבת לעזוב אותנו - ליהיא גרינר. יאללה לעבודה! אז ככה, אחרי כמעט 25 דקות קטלניות המשלבות את ליהיא והמעצבן התורן - אלירז שדה, בהן נברנו יחד בנבכי חייה המרתקים של גברת גרינר, 5 דקות של חסויות, ועוד שתי דקות מסך מאוד מעשירות (לא!) של לוי יצחק נזכרתי שהתוכנית בכלל עוסקת בשיפוץ רכבים.

אז להלן התוצאה: שמו גופיות למושבים בצבע כחול, החליפו מגבים, שמו מערכת מולטימדיה של איתורן ( כמעט לא שמתי לב לפרסומת הסמויה). אה, כן, וציירו חמנית ענקית על גג הרכב. ללא ספק PIMP MY RIDE. קשה היה להסתיר את התלהבותה של ליהיא מהחמנית הניידת שנחשפה לפניה. ההתלהבות ישר סחפה אותה להתקשר למוקד איתורן כדי לאתר את בית הקפה הקרוב בו תוכל לשבת עם החברות והפפראצי - ותודה שוב לאיתוראן.

אז כנראה אם ככה תופסים הערוצים הגדולים את המוטוריקה בישראל - יקח עוד זמן עד שנראה פה תוכנית רכב רצינית.

ותודה אחרונה ל"אח הגדול" שלא מפסיק לספק לנו יוצרים ואמנים המעשירים אותנו יום יום .

מחכה לפרק הבא...

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נטשתי את הטלויזיה לטובת CF בשעות הפנויות. בדף הסרטונים יש מספיק רעש כדי להתגבר על השכנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

תחשבו כמה המצב פה גרוע שצריך לייבא כוכבי טראש מערוץ מתחרה.

אין מה לבכות על מצב התרבות המוטורית, פשוט כי אף פעם לא היתה כאן תרבות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כ"כ וכמו כל התוכניות בחג - הכל משודר בשידורים חוזרים. שום דבר לא "מקורי" או משודר בפעם הראשונה (למעט החדשות והכדורסל).

ואנחנו עוד מתלוננים על תוכניות מוטוריקה...

בושה לנו.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה שהזוי פה זה לא ה"שיפורים" המזעריים ברכב , למה סלב צריך לקבל שיפוץ לרכב? מה מעניין בזה. PIMP MY RIDE לקחו רכבים שבורים של אנשים פשוטים ושיפצו , פה לקחו אוטו של סלב

:|

אחרי זה cerebral contex מאשים אותנו שאנחנו לא ציונים כי אנחנו לא רוצים לחיות פה יותר :p

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לצערי אני לא זוכר תקופה שהערוץ היה בשיא...

היה דבר כזה בשנים הראשונות שלו והכל יחסי כמובן.

לגבי תוכניות רכב ומוטוריקה, אני תמיד טענתי ותמיד אטען שדווקא מן המחתרת תבוא הישועה.

דווקא ערוצי יוטיוב עצמאיים הם המקומות הכי טובים להפיק תכניות רכב ישראלית.

לא להיות כפופים ומשועבדים לשום ערוץ בעל אינטרסים או בבעלות כלשהי.

מה שהזוי פה זה לא ה"שיפורים" המזעריים ברכב , למה סלב צריך לקבל שיפוץ לרכב? מה מעניין בזה. PIMP MY RIDE לקחו רכבים שבורים של אנשים פשוטים ושיפצו , פה לקחו אוטו של סלב

מה שהזוי פה הוא שליהיא גרינר נחשבת סלב!

פורסם (נערך)

את מי מעניינים עניים ותורמים לחברה ?? עדיף סלבריקה שמנסים בכל הכוח להחזיק את השמלה של ההצלחה. אלירז שדה בתור אקזיביט ,תזכירו לי איך ומה הוא השיג כדי לקבל תוכנית ?? נו באמת ,יאיר לפיד הבא ,בקצב הזה עוד יהיה ראש ממשלה, 46% - 50% מדעת קהל כבר יש לו ומיליון בבנק .

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם

בנוגע לתוכנית אינטרנט אני חייב לציין שבעבר התחלתי לעבוד על מיזם כזה. יצרתי קשר עם כמה חברות הפקה אינטרנטיות ורובן לא הסכימו להפיק מיני סדרה מאחר והם חששו שלא באמת יהיה מענה מצד ספונסרים.

מבחינתי המיזם עדיין עומד בעינו. אם אתם בעלי מיומניות צילום ועריכה גבוהות אני אשמח להתחיל להניע את הרעיון מחדש גם בלי עזרת חברת הפקה. כשזה יתפוס אני מאמין שיהיה מענה מצד ספונסרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה יכול להתחיל בקטן כמו הרבה תוכניות רכב ביוטיוב (MCM למשל) ואם זה יהיה מוצלח משם יגיעו הצפיות והספונסרים.

מצד שני, הבעיה שבארץ המגבלות כ"כ מגבילות, כך שאם אתה מצלם כל דבר שהוא שינוי לא חוקי אתה בעצם חושף את בעל הרכב למשטרה, כמו אותו אחד ששם מנוע V8 של שברולט בפורד קורטינה ועשו עליו כתבה באיזה עיתון רכב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...