Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פיאסטה חדשה, 2014, כשלושה חודשים.

כבר כמעט מהיום הראשון, יש רעש לא תקין כאשר מפעילים את המזגן. נראה שעוצמת וסוג הרעש מושפעים מהסל"ד ומהמהירות של הרכב, כאשר בסל"ד של 2000-2500 זה הכי מורגש, ובהילוכים הגבוהים כמעט ולא..

הבעיה שהרעש לא תמיד מופיע, וכשהוא מופיע הוא לפעמים גם מפסיק.. לרוב הוא מופיע לאחר כמה דקות של נסיעה..

הכנסתי את הרכב למוסך, כשבדיוק הרעש היה והם שמעו אותו. אבל כשהם העלו אותו על הליפט הוא נעלם ולא חזר, ולאחר שעתיים וחצי של חיפושים ובדיקות שחררו אותי ללא תוצאות.

האם למישהט יש רעיון מה הבעיה, או מה כדאי לי לעשות וכיצד לפעול?

תודה רבה.

פורסם

אם הייתי יודע מאיזה רכיב אז כבר היו פותרים לי את הבעיה במוסך..

זה רעש ברור, וברור שהוא לא תקין. גם המוסך הסכים עם זה. אם היה לך את הבעיה היית יודע..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז קצת עדכונים - לאחר פעמיים שהייתי במוסך, היום הם אמרו שהם מצאו את הבעיה - הקלאץ של המזגן מחליק לפעמים, ואז נוצר הרעש.

האם זה נשמע הגיוני?

בנוסף, רציתי לשאול - האם במסגרת האחריות אמורים להחליף לי לחלק חדש ומקורי? או שהם יכולים לתת לי תחליפי או משומש?

תודה.

פורסם
אז קצת עדכונים - לאחר פעמיים שהייתי במוסך, היום הם אמרו שהם מצאו את הבעיה - הקלאץ של המזגן מחליק לפעמים, ואז נוצר הרעש.

האם זה נשמע הגיוני?

בנוסף, רציתי לשאול - האם במסגרת האחריות אמורים להחליף לי לחלק חדש ומקורי? או שהם יכולים לתת לי תחליפי או משומש?

תודה.

יש קלאץ' במזגן? מהו תפקידו?

• תוכן חדש...