Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפנק בתקציב סביב ה 45K-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני כרגע עם הלנטיס 2001 שמשרת אותי נאמנה,"מת" כבר להחליף למשהו מודרני וחדשני, לפי מה שראיתי ביד 2 בתציב שלי ניתן להביא רכבים בשנתונים של 2006-20010 .

אני לא פריק של ביצועים מהירים אבל גם לא רוצה אוטו עצל,לרוב נוסע רגוע.

אני מחפש אוטו שיצדיק את את השדרוג ואת ההשקעה.

לא משנה לי אם הרכב יהיה קטן לרווקים,גדול למנהלים או משפחתי העיקר שיעמוד בדרישות:

*אמינות טובה שאראה מוסך לרוב רק בין טיפול לטיפול שגרתי.

*רוצה אוטו מפנק שהנסיעה תהיי שקטה,עם בידוד לרעשים טוב, שכשאני עולה על משהו כמו אבנים או כביש משובש שעדיין ארגיש נסיעה נעימה ושקטה.

*כמובן ביצועים לא רעים שאוטו לא יהיה עצל בתאוצות ,שתהיי תגובה טובה.

*גיר אוטומוט*

*להיום לא נוסע הרבה או למרחקים גדולים, לכן לא קריטי עם הרכב לא היה חיסכוני בדלק אבל גם שלא יהיה זוללן ,כלומר אין לי בעיה להשאר באותה צריכת דלת פלוס מינוס כמו המזדה לנטיס הנוכחית שלי ,בקיצור שלא יפול מ 1 ל 9 במצטבר.

*עיצוב גם די חשוב ,לא יזיק לי אם יהיה סוג של רכב "פוזה" אבל זה לא מה שהכי חשוב .

אני חיפשתי וראיתי הרבה מכוניות שדי הסתדרו לי בעיצוב ובמחירים מעבר לזה לא מכיר אליהם כלום והלכתי לאיבוד אז אשמח ככה לסינון וריכוז לכשתי/שלוש מכוניות שאותן אוכל לקחת לנסיעת מבחן ומשם להחליט ,

כרגע ברשימה שלי המכוניות האלו:

פורד מונדאו,מזדה 6,מאזדה 3(מנוע 2000),סובארו B4,קיה פורטה,סיאט איביזה,יונדאי i35 ,הונדה סיוויק ,טויוטה קורולה/אוונסיס ,פורד פוקוס ואופל אסטרה.

כל הרכבים אלו שציינתי מרוצה מהעיצוב שלהן בסה"כ ולפי התקציב שלי חושב שניתן להשיג בשנתונים של 2007-2010 בהתאמה(בין אם זה יהיה בפרטי או מליסינג,האמת עם עדיפות לליסינג רוצה פשוט לעשות טרייד-אין עם מימון)

אשמח לכל עזרה מניסיון,

עריכה אחרונה על ידי alex30
פורסם

נ.ב: מוסיף לרשימה גם את קיה סיד ואת הפולקסוואגן גולף.

כמובן שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע.

פורסם

מאזדה 6 זה כאילו ברירת מחדל ,כאילו הן מוצפות בכבישים ,לוקח אותה בכל מקרה בחשבון בתנאי שלא אמצא תמורה טובה יותר.

חשבתי גם על מאליבו אין ספק אותו פוזה אבל נראה לי זוללת דלק בצורה מטורפת ,תקנו אותי אם טועה.

לגבי סיטרואן C5 ,ידוע שצרפתיות מפנקות במיוחד ה C5 אבל ידוע לי גם על מחלות בסיטרואנים של אי אמינות והרבה מוסכים , לא כך?

פורסם

ממליץ לך על פיאט בראבו 2011 סיינסיישן, בתקציב שלך אפשר למצוא אחת בקילומטראז נמוך וגם להשאר עם עודף.

רכב עם מנוע חזק, מפנק ומלא באיבזור, אמין מאוד וגם עם פוזה ספורטיבית לא רעה בכלל.

תעשה חיפוש קצת בפורום ותראה חוות דעת.

פורסם

אתה יכול להוריד את הקיה פורטה מהרשימה,פינוק אתה לא תקבל בה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אל תיקח קרוז. אני עם הרכב הזה מהעבודה,הוא,שווה אולי 30 אלף כיד שנייה.

קורולה הישנה מכוערת ואין לי מושג מה מפנק בה.

נכנסת בתקציב ס

הונדה סיוויק האצ'בק,הרכב מגיע מאוד מאובזר,עם מנוע לא רע ועיצוב מדהים.

לדעתי,זה הרכב בשבילך.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

חברים תודה על התגובות

חחח אבל בנתיים רק מתפזר חשבתי יהיה יותר קל להגיע להחלטה חשבתי הרוב ירכזו 2/3 דגמים

אבל בנתיים רק מוסיפים לי פה חחח

לגבי הפיאט כמה נראה אוטו נחמד אבל חושש לשוק הבעייתי שלה ,הסתכלתי ביד 2 אולי 5 מודעות בסהכ :\, נראה לי שאוותר.

סיווק האצ'בק נחמדה חושב שטיפה יקרה ביחס לתמורה אבל נראה.

לגבי השאר עדיין לא סגור.

מה לגבי :

מאזדה 6 זה כאילו ברירת מחדל ,כאילו הן מוצפות בכבישים ,לוקח אותה בכל מקרה בחשבון בתנאי שלא אמצא תמורה טובה יותר.

חשבתי גם על מאליבו אין ספק אותו פוזה אבל נראה לי זוללת דלק בצורה מטורפת ,תקנו אותי אם טועה.

לגבי סיטרואן C5 ,ידוע שצרפתיות מפנקות במיוחד ה C5 אבל ידוע לי גם על מחלות בסיטרואנים של אי אמינות והרבה מוסכים , לא כך?

?

פורסם

מבחינת פינוק אם אני לא טועה אז הקיה סיד מגיעה עם איבזור די מרשים. לגיסי יש אחת והוא אומר שהיא יושבת מצויין על הכביש וגם יחסית חסכונית בדלק.

קח את הזמן בסקר שוק שאתה עושה, אפשר למצוא מציאות.

לגבי המאליבו שרשמו לך- הוא בוודאות פסגת הפינוק אבל קח בחשבון שהוא כל כך כבד כך שהוצאות הדלק שלך יהיו בערך פי 1.5 מכל רכב אחר שכתבת

פורסם

עדכון :

יורד קצת מעץ שעליתי של רכבים כבדים ומפנקים . לאחר קריאה מרובה ובדיקת מבחני ביצועים ברשת ככה משנה ומרכז את הרשימה .

3 המעודפות:

1. סיטרואן C5 דור מנוע חדש 2011 ,נפח 1.6 ,156כ"ס .(אומנם במחירון מעל התקציב אבל ראיתי ביד 2 שניתן להשיג סביב ה 75K)

2. פורד פוקוס 2011 מנוע דור חדש 1.6 125כ"ס (סביב ה 65-75K -קיבלה ביקורות טובות)

3. אופל אסטרה 2011 טורבו 1.4 140כ"ס (מאמין שניתן להשיג סביב ה 70Kׂ)

*

פיאט בראבו 2011 סיינסיישן גם אחלה אבל הורדתי אותה מהרשימה כי מחשש לשוק בעייתי.

מכוניות בעדיפות שניה:

4. מאזדה 6 , 2009-2010( יש הבדל בדור של המנוע בין 2009 ל 2010 ? ,)

5.הונדה סיוויק סדאן 2009 (בתקציב של 65-75K)

6.טויוטה קורולה 2010(טיפה לא בתקציב אולי אפשר לדרת ל 2009, השאלה אם דור מנוע?)

*כל המכוניות נבחרו בדגש לביצועי מונע טובים וצריכת דלק לא גבוהה 1:10+

הייתי שמח לקבל חוות דעת על הרשימה החדשה, אולי לשלול מספר רכבים בשל ביטוח יקר מדי/אמינות ירודה יתר/ תחזוקה יקרה יתר.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

בנוגע לפיאט ולשוק הבעייתי -

לא ברור לי על מה אתה מדבר, אני חושב שההיצע נמוך והביקוש לא נמוך בכלל. רכבים די נחטפים בזריזות...

ברור שיש הרבה יותר היצע של מאזדה 6 (לדוגמא), אבל גם הביקוש ​היחסי נמוך יותר. אתה צריך לבדוק ביקוש ביחס להיצע, ואז אולי תראה שהיחס של הבראבו ממקם אותה גבוה משחשבת.

אתה יכול להביא בראבו משנתון גבוה יותר, יד נמוכה יותר, עם אותו אבזור (ומעלה) ועיצוב מעניין, חסכון בדלק, וכוח. אין בכלל השוואה בינה לבין הרכבים האחרים ששמת מבחינת תמורה למחיר.

בכלליות הפיאט מככבות ביד 2 (תעשה מעבר על הפורומים ותראה בעצמך). הרבה אנשים מגלים שיחס התמורה למחיר שלהם הוא פשוט לא הגיוני בעליל ביחס לשוק, וכנראה נובע בגלל המיתוג הגרוע של פיאט. לי יש כבר חבר שמחפש איבו ולא מוצא כי הרכבים נחטפים לפני שהוא מספיק להגיע אליהם...

אני כמובן משוחד כי ברשותי פיאט איבו, אבל יכול לומר לך בכנות שהרכב מדהים ושם בכיס את כל המתחרות שלו (סופר-מיני) מבחינת התמורה לשקל. מה שכן להסכים לגיר ידני/רובוטי, וזה לא מתאים לכולם (לשמחתי הרבה אשתי גם בקטע של ידני, אז אני מבסוט).

אם הייתי בנעליים שלך אין בכלל ספק שהייתי קופץ על הבראבו בשמחה והילולה (יש איזה בחור כאן בפורום שהביא אחת מדונדשת מאובזרת בגבול התחתון של התקציב שלך).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם הייתי בנעליים שלך אין בכלל ספק שהייתי קופץ על הבראבו בשמחה והילולה (יש איזה בחור כאן בפורום שהביא אחת מדונדשת מאובזרת בגבול התחתון של התקציב שלך).

בראבו 2010/11 - נובמבר 2010, בדיוק בגבול התחתון של התקציב ואין מאושר ממני

רכב מאובזר (בקרת שיוט,4 ח"ח, מגנזיום 16',משענת יד, בקרת אקלים, מקרר בקבוקים במשענת יד, 3 כסאות ISOFIX, הגה עור, פנסי ערפל, הרשימה נמשכת...)

תיקח אחת לבדיקה ולא תתאכזב.

פורסם (נערך)

^ לגבי הבראבו סנסיישין 2011-2010 החוות דעת תקפה גם לאוטומט?

אם כן נסגר על 4 הרכבים -1.פיאט בראבו סנסיישן 2. פורד פוקוס 3. C5 ו - 4. אופל אסטרה, ונלך לעשות מבחני נסיעה

הרשימה טובה? אפשר לשלול משהו בשל תחזוקה יקרה מדי/אמינות לקוייה/ ביטוח יקר ?

עריכה אחרונה על ידי alex30
  • תוכן חדש...