Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגדול - האייפונים תומכים בUSB AUDIO ובקצבי עבודה גבוהים כבר מההתחלה.

יש כמה שיטות - האחת היא רכישה של קיט חיבור מצלמה שניתן להוציא ממנו סיגנל דיגיטלי נקי.

השניה רכישה של תחנת עגינה לאפל (אייפונים ואייפודים) בשם pure i 20 - לאייפון חמש צריך לפתוח את התחנה ולהחליף את הכבל מהאחד של ה3 וה 4 לחיבור LIGHTNING של ה5 וזה עובד כמו ענק.

הנה סרטון שמדגים:

דרך אגב לגבי מה שהוא אמר על נושא ה5V במקום 7V - הספק שאני משתמש בו - הDCDC USB 200 יכול בקלות להוציא 7V

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאפל יש רק מגבלה אחת נוראית - עבודה עם נפח אכסון חיצוני.

אין להם אפליקציה אחת נורמאלית, נגן אחד נורמאלי שיודע לנהל תיקיות כמו שצריך - בשבילי זה מה שהפיל את הכוון של אפל ולקח אותי חזק לעולם האנדרואיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לאפל יש רק מגבלה אחת נוראית - עבודה עם נפח אכסון חיצוני.

אין להם אפליקציה אחת נורמאלית, נגן אחד נורמאלי שיודע לנהל תיקיות כמו שצריך - בשבילי זה מה שהפיל את הכוון של אפל ולקח אותי חזק לעולם האנדרואיד.

באיזה נגן אתה משתמש באנדרואיד?

פורסם

אני באופן אישי משתמש בMORTPLAYER כי אני לא רודף את הצורך הזה בהיי-אנד - מספיק לי אופטי ב16/44.1 :-D

הUSB PlayerPro הורדתי בעיקר בשביל לראות מה היכולות של הטאבלט - אני, לפחות על המערכת שלי - לא מבדיל במהומה בין זה לבין זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

קודם כל שרשור מדהים! (כמובן גם השרשור אב הגדול על הנקסוס - עבודת קודש של ממש!)

שאלה - איך יודעים אם רום תומך בטעינת YOTG?

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רועי יש לך ד"ש מלאון :twisted:

הוצאנו מהG2 שלו 24/96 ישירות לאודיופילאו בלי רום, בלי לעשות כלום.

photo.jpg

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי, כל השרשור הזה מתייחס ליציאת USB.

האם ביציאת HDMI מדובר באותה מגבלה של הALSA? תמיכה בסטראו 44\16 ותו לא?

פורסם

אצלי ברכב זה כבר עובד, אבל הממשק של הנגן שננעל ישירות על הdac נוח רק במידה ועובדים עם מאגר מצומצם יחסית בעוד אני מחזיק קרוב ל130 גיגה של mp3 מה גם שאני באופן אישי לא הבחנתי בהבדלים מהותיים אם בכלל.

לאון רק היום עשה ווידוא לזה שהסמארטפון שלו ננעל על האודיופילו וזה אכן עובד מצויין גם ישירות מהטלפון וגם דרך הנגן המדובר.

הם הפיצו רשימה גדולה מאוד של dacים נתמכים וסביר להניח שכמעט כל DAC יתמך.

לגבי HDMI אני לא יכול לאמר בוודאות גם לא מדובר כאן בווידאו, לא יודע.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה שמעניין אותי ואני בטוח שגם אחרים, האם יש הבדל שמיע ולא תאורטי באיכות בין הDACים השונים ששווה את ההשקעה בDAC הרבה יותר יקר.

אלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...