Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום השתמשתי בחומרים ותכשירים שונים לצורך ניקוי תא המנוע, אך נראה שאין מנוס מניקוי ייסודי לטווח הארוך ותחזוקה שוטפת עם חומרי ניקוי עדינים יותר מידי שטיפה.

ראיתי לא מעט אנשים שפשוט מרססים את המנוע, ללא נקיטת אמצעי זהירות מינימליים דוגמת רכיבים חשמליים ואלקטרוניים וכן אזורים רגישים דוגמת יניקת האוויר.

תהיתי מהי הדרך הנכונה לעשות זאת בלי חשש, ממה צריך להזהר ובאילו הכנות מקדימות כדאי לנקוט טרם השטיפה.

כמובן שאם תוכלו להמליץ על תכשירים בשיטת רסס קרצף ונגב , אני אשמח

תודה.

M-TECH E46

פורסם

לא הייתי ממליץ להשתמש בגרניק.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אני מרסס את המנוע עם מרסס נפט בAPC הירוק של מגוויר מדולל 1-4/1-5, נותן לו כמה דקות לעבוד ואז שוטף עם גרניק מרחוק או עם גרניק בלי לחץ (מדחס מכובה) מקרוב תוך כדי שאיי נזהר על חלקים אלקטרוניים כאלה ואחרים.

אפשר אותו רעיון עם מרסס אוניברסלי וצינור גינה.

עד עכשיו כבר 3-4 פעמים ללא בעיה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

ריסוס APC מדולל , מעבר עם מברשת על המכלולים השונים וניגוב עם מטלית לחה תעשה את העבודה?

מלבד הפלסטיקה של המנוע / פילטר אוויר - הייתי שמח לנקות את בתי הבולמים, ושאר חלקי המתכת החשופים

יש המלצה לתכשיר שיוכל לשמר את התוצאה לאחר הניקוי?

אני שומר את הגרניק כמוצא אחרון, אני מעוניין לנסות קודם כל דרכים חלופיות, ישנם לא מעט רכיבים רגישים אצלי, הואיל ולא מדובר ברכב מיושן דל טכנולוגיה.

תודה.

M-TECH E46

פורסם

מציע לך לעבוד עם דגריזר

לשמירה על התוצאה רסס ספריי סיליקון על חלקי הפלסטיק והגומי במנוע ונגב בעדינות לאחר מכן. תוצאות מובטחות!

פורסם

אנסה לעבוד עם הדגריזר והapc.

בספרי סיליקון אני משתמש כבר שנים. ראיתי שיש לcgמוצר לשימור התוצאה במקום, ידוע למישהו מה הוא?

M-TECH E46

פורסם

האם לדעתכם שימוש בלחץ אדים יפגע במנוע?

כמובן לאחר כיסוי הרכיבים האלקטרונים

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• תוכן חדש...